#24

1.5K 158 59
                                    

Wat er vooraf ging:
ik vertel het je later. ik voel me zo zwakjes en moe. ik kan niet echt helder praten nu..

ik knik en speel met haar haar. voor ik het weet is ze al in slaap gevallen. meskiena ze ziet er zo zwak uit.
~~~

Perspectief ilyas.
Ik sta op en neem een korte douche. Ik kleed me op in een polo en in een simpele broek. Ik pak mijn auto sleutels en stap in. Meteen rij ik richting het ziekenhuis en loop naar de kamer van asya.

Daar aangekomen zie ik asya slapend liggen met zaineb naast der. 'Hey' zei ik en loop naar binnen. 'Ow hey doe rustig asya slaapt net' zegt ze meteen. Ik knik en neem naast haar plaats.

Ik pak haar hand en wrijf erover. Ik hou zo veel van der alleen weet ik niet hoe ik het haar moet gaan vertellen. Ze weet het al alleen kan ze niet terug zeggen. Ze is verloofd en ik wil niet tussen hun huwelijk komen🙂

Grapje asya is russssstiggg van mij. Als soufian haar maar met 1 vinger aanraakt word het zijn dood. En geloooof me ik doe het😋

'Ilyas ik ga let alsjeblieft op asya ze is erg zwak' zei zaineb en stond op. Ik knik en richt me weer op asya. Ik zie hoe ze langzaam haar ogen opent en me lang aankijkt. 'Ilyas' fluistert ze zwak en steekt haar armen naar me uit.

Ik geef der een rustige knuffel en een lange kus op haar hoofd. 'Waar is soufian?' Vraagt ze meteen. Wow deze kwam hard aan!!

'Hoezo soufian voel je iets voor hem ofzo?' Vroeg ik. Asya kijk me twijfelend aan. 'Saff ik weet genoeg!' Ik sta op en pak mijn vest. 'N..nee ilyas alsjeblieft blijf bij me ga niet weg ik kan het uitleggen' ik kijk der lachend aan. 'Nee asya je hoeft niets uit te leggen. Ik begrijp het als je van die soufian houd. Je hoeft er niet over te liegen' zei ik en loop de kamer uit.

Wollah die soufian is nog laaaaaaaang niet van me af. Hij pakt gewoon mijn asya af!

Perspectief asya.
Vermoeid kijk ik toe hoe ilyas mijn kamer vertrekt. Waarom zorg ik altijd voor onrust! Ik kijk naast me en zie daar een teddy beer liggen met de tekst I love you♡

De vlinders vliegen meteen door mijn buik. Ik pak het briefje naast de beer en open het.

Lieve lieve lieve mooie, knappe, lekkere asya ik hou tering veel van je dat het gewoon pijn doet. Ik weet dat je van beertjes en rozen houd dus hierbij een kleine cadeau. Ik weet dat je het mooi vind dus dat te vragen heeft geen nut. Mohiem weet dat ik ziels veel van je hou. Misschien zeg ik het niet vaak, maar ik meen het wel. Je bent in zo'n korte tijd een groot persoon geworden in mijn leven. Nog nooit ik heb zo veel liefde van een mooie meid gekregen. Zo veel aandacht en zo veen steun. Ik hou echt van je asya. Ik vind het zo jammer dat je gaat trouwen. Want wollah als je nog vrijgezel was had ik je hand gevraagd♡ maar geen probleem we kunnen als nog vrienden blijven...hoop ik. Ik hoop dat je snel geneest en snel weer beter word. Groetjes ilyas♡♡

Met tranen in mijn ogen lees ik de brief nogmaals. Ik kan dit gewoon niet geloven! Ilyas wilde gewoon mijn hand vragen! Ik veeg snel mijn tranen weg als ik soufian bij de deur opening zie verschijnen. Ik stop de brief snel onder mijn kussen en kijk snel zijn kant op. 'Wat was dat?' Vraagt hij meteen en stopt zijn hand onder mijn kussen. 'NEE SOUFIAN GEEF TERUG' schreeuw ik met een lichte paniek in mij stem en probeer de brief uit zijn handen te trekken

Meteen voel ik een pijnlijke steek door mijn been heen gaan. Ik schreeuw het uit en laat mezelf voor over hangen. Deze pijn is haast onbeschrijfelijk. Soufian vangt me op en zet me terug op mijn plaats.

Meteen pakt hij de brief en loopt weg. Klaar dit word mijn dood. Met een trillende been blijf ik wachten op soufian. Mijn been kan maar niet stoppen met trillen. Er js iets duidelijks mis. Meteen gaan mijn gedachtes naar ilyas. Zijn brief was zo mooi en wat doe ik, ik verpest het. Ik ga hem zo meteen bellen om het uit te praten. Ik wil geen ruzie.
Soufian stormt de kamer binnen en kijkt me dodelijk aan. 'WAAR DE FUCK WOONT DIE ILYAS VAN JE WOLLAH HIJ KENT GEEN HTERAM (schaamte)' vroeg soufian kwaad. 'I..ik weet het niet' fluister ik. Hij geeft me een klap. Oke klaar!!

'BLIJF MET JE K***** HANDEN VAN ME AF. WOLLAH MEH IK GA TROUWEN MET EEN MAN DIE ZIJM VROUW NIET GOED BEHANDELT ROR OP MAN ZOEK MAAR EEN ANDERE VROUW!!! DENK JE JE BENT STOER NU OFZO? ZO MAAR VROUWEN SLAAN!!' schreeuw ik boos.

Soufian is duidelijk geschrokken van mijn woorden. Hij kijkt me spijtig aan en pakt mijn hand. 'Nee nee sorry wollah het spijt me' fluistert hij en geeft me een knuffel. Ik kijk hem boos aan en knik. 'Raak me nog een keer op zo'n manier aan en ik zal bij je weg gaan begrepen!' Roep ik streng. Hij knikt braaf en gaat met zijn vingers langs mijn haar. 'Sorry het zal niet nog eens gebeuren'

Paar dagen later:

Perspectief ilyas.
Ik stap mijn auto in en rij richting het huis van zakaria. We hebben samen afgesproken om wat te praten. Ik moet van mijn liefdes pijn afgaan. Geen idee of dat woord bestaat. Maar ja dat woord zegt meer dan genoeg over hoe ik me nu voel. Ondertussen rij ik snel naar de tanger. Ik stap uit en kom meteen de persoon tegen die ik niet tegen wil komen.  Soufian🤢

'Faka broer hoe gaat het' vraagt hij dood normaal en geeft mij een boks. Droog blijf ik hem aankijken. 'Wat wil je van me?!' Vraag ik vel. 'Niets ik wil je alleen een uitnodiging geven' zegt hij en drukt een evelop in mijn handen zonder wat er bij toe te voegen loopt hij dood gewoon weg.
Ik pak de brief en lees de tekst.

Wedding: Asya&Soufian.

Ik open de envelop en lees de brief verder. De pijn word als maar erger bij het zien van die 2 in een foto. Ik scheur de brief in stukjes en gooi het weg. Snel koop ik een krat redbull en rij naar zakaria toe. Nog even en ik zal uitbarsten.

Daar aangekomen doet zaineb open en groet me vrolijk. 'Ewa hoe gaat het?' Vraagt zakaria bij de deur opening. 'Slecht ik moet met je praten nu!!' Zeg ik meteen
Zaineb neemt de redbull over en legt het in de koeling. 'Schat ik ga' zegt zaineb en verlaat het huis. 'Dus waar zit je mee?' Vraagt zakaria meteen.

'Ik mis asya zo fucking erg met de dag word het erger! Ik krijg der maar niet uit mijn hoofd elk fucking moment van mijn dag besteed ik aan asya wat moet ik doen ik word langzaamaan gek!' Schreeuw ik paniekerig en ga met mijn handen door mijn haar.

'Hey chill is even man niet zo snel'
'Luister zakaria het is te laat asya gaat al trouwen met soufian!'
'Maar wilt ze dat?' Zei hij. Ik haal mijn schouders op. 'Elke keer als ik der zie en alleen met der ben vraagt ze om soufian!" Leg ik uit. 'Luister asya denk niet zo snel. Wat vraagt ze dan over soufian?' Vroeg hij. Ik haal mijn schouders op en denk terug aan dat moment in het ziekenhuis.

'Ow ja ze vroeg of soufian er was. Dat vraagt ze altijd als ik even alleen met der ben volgens mij wilt ze soufian eerder dan mij!' Zeg ik woest. Zakaria is stil en denk lang na. 'Waar denk je aan?' Vraag ik meteen. 'Hou je bek eens nu verstoor je mijn denk moment!'

Lang blijf ik hem aankijken. 'Oke dus jullie hadden een relatie toch?' Ik knik. 'Oke dus ineens word asya tenhuwelijk gevraagt en ze zij zomaar ja' denkt hij hardop. Ik knik. 'Ze houd gewoon van hem wat denk je anders!' Voeg ik er snel bij.

'Ligt karim nog steeds in het pand?' Vraagt hij. Ik knik. 'Hoezo?'
'Nou misschien is ze uitgehuwelijkt ze kan toch niet zomaar ja tegen een onbekende zeggen ik weet hoeveel asya van je houd' zegt zakaria. Het dringt eindelijk tot me door. Misschien heeft hij wel gelijk. Misschien is ze wel uitgehuwelijkt?
'En wat nu?' Vraag ik.

Hij grijnst breed. 'Laat dat maar aan mij over...'
~~

Stem en reageer. Kunnen we de 40 stemmen halen??
Ik zou super blij zijn als we de 40 stemmen kunnen halen

STEM EN REAGEEEEER !!!

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now