#92

715 81 22
                                    

'OMG ILYASSSS!!' Ik schreeuw het uit van de pijn als mijn vliezen zijn gebroken. Ilyas rent de trap op en opent de deur met een harde klap. Als hij me ziet huilen rent hij op me af.

'Ilyas ik ga bevallen!' Roep ik en begin harder te huilen door de pijn. Hij sust me stil en pakt de tas die we gister hadden ingepakt.

Gister voelde ik me al raar. Ik had al het vermoede dat ik die nacht zou gaan bevallen. Daarom heb ik een tas ingepakt met wat kleren en andere spullen voor mij en de baby.

Ilyas legt de tas neer naast de maxicosi en tilt me rustig omhoog. 'Ilyas ik ben bang!' 'Je hoeft niet bang te zijn ik ben bij je' zegt hij en drukt een kus op mijn hoofd.

Ik vraag me echt af hoe hij zo kalm kan blijven?

Hij legt me neer in de auto en rent weer naar binnen om de spullen te pakken. Ondertussen belt hij zaineb en zakaria om hun het nieuws te vertellen.

Ik knijp in zijn hand en begin harder te huilen. 'Hou vol' zegt hij en start de motor. Als een gek rijdt hij over de wegen.

'OMG ILYAS RIJ SNELLER STRAKS BEVAL IK HIER!!' helemaal boos begin ik te huilen en grijp naar mijn buik als het nog meer pijn begint te doen.

'Moet ik iedereen aanrijden ofzo!' Roept hij boos en rijdt sneller. We zijn al een aantal keren geflitst. Dit gaat een hoge rekening worden.

We komen uiteindelijk aan in het ziekenhuis. Voor de deur staat iedereen al op ons te wachten. Nourhane ilyas zijn moeder is de eerste die op me af komt rennen.

ze omhelst me en drukt tientallen kusjes op mijn wang. 'Mama het is nu niet de tijd om haar te kussen' gromt ilyas en pakt een rolstoel. Ik ga er op zitten en probeer niet te gillen van de pijn.

Nadat ilyas de zustee heefr geroepen wordt ik naar een kamertje gebracht. Ik ga op het bedje liggen en roep ilyas er gelijk bij.

Ook zaineb en nourhane komen de kamer in. Ik grijp zo veel handen als ik maar kan en doe mijn ding...

(Jullie weten wel. Een baby uit poepen)

Om 01:34 uur wordt ons prachtige dochtertje anissa el balayhli gezond en al geboren 👏👶🌸

Ik hou haar stevig tegen me aan en druk zo veel kusjes als ik maar kan op haar handje. Ze is zo klein en kwetsbaar. Ik blijf maar huilen. Allemaal traantjes van geluk.

Ik had hier zo naar verlangt. Om mijn eerste dochter vast te mogen houden. Ze begint te huilen en ilyas neemt haar van me over.

Ook hij begint te huilen en drukt kusjes op haar hoofd. Dit is te cute voor woorden. Iedereen in de kamer begint te huilen.

Na een paar minuten moest ze helaas worden meegenomen door de zuster om haar te controleren. Ilyas gaat me.

Iedereen verlaat de kamer. Ik verlang nu zo naar een frisse douche. Ik zweet me ter plekke.

De zuster ruimt alles op en helpt me met douchen. Als ik klaar ben met douchen trek ik mijn roze wollige pyjama aan die ik heb meegenomen in de tas. Ik doe mijn haren in een knot en smeer een crème op mijn buik om droge plekken te voorkomen.

Het voelt zo raar om mijn buik plat te voelen. Ik moet hier echt even aan wennen. Als ik helemaal klaar ben wordt ik mijn kamer in gereden door een zuster.

Iedereen stond daar te wachten op me. De zuster helpt me uit de rolstoel en helpt me in bed.

Ze geeft me nog wat tips en verlaat dan de kamer. Gelijk wordt ik aan alle kanten gefeliciteerd.

'Hoe voel je je?'  Vraagt nourhane. Ik lach zwakjes. 'Ik ben kapot. Het liefst slaap ik nu' zeg ik gapend. 'Ga dan slapen' zegt zaineb. Ik kijk haar aan met een droge blik. 'Ik wil mijn prinsesje zien' zeg ik. 'Ga maar slapen lieverd. Het duurt nog wel even voor je haar te zien krijgt. Ilyas moet nu alles gaan regelen voor haar. Dat is niet binnen twee minuten geregeld. Hij moet nog naar de gemeente om aan te geven dat jullie een dochter hebben. Ze moet gecontroleerd worden of ze ziektes heeft of niet. Al die dingen duren nog wel een tijdje. Dus ga maar slapen dan maken we je wel wakker zodra ze er is' legt nourhane uit.

Ik zucht diep. Ik had haar zo graag nu vast willen hebben. 'Is goed. Maak me wakker waneer ze er is' zeg ik. Ze knikt en wrijft over mijn hoofd heen.

Ik val gelijk in slaap.

-

Ik wordt wakker door gehuil. Mijn ogen springen haast open. Ik doorzoek de kamer en vind ilyas met ons dochtertje naast me. Mijn ogen vullen zich met tranen.

'Mijn prinsesje' ik til haar op en druk een kus op haar wang. Ik maak gelijk een foto van haar en stuur die naar karim.

-Ik leg mijn telefoon weg en hou haar in mijn armen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-
Ik leg mijn telefoon weg en hou haar in mijn armen. Ze wordt stil en valt gelijk in slaap. Trots kijk ik naar ilyas die zijn ogen maar niet van haar af kunnen houden.

Hij pakt mijn hand en drukt daar tientalle kusjes op. 'Ik hou zo veel van je asya. Je hebt me de gelukkigste man op aarde gemaakt' een brede glimlach siert zijn mond. 'Ik hou ook van jou' zeg ik en kijk nog snel naar anissa.

Mama en papa houden heeeel veel van je kleine meid.
Helaas zal dat snel veranderen....

--

De kleine anissa is eindelijk geboren! Ik kon niet wachten om dit deeltje te schrijven voor jullie.
Vergeet aub niet te stemmen. En laat een reactie achter wat je tot nu toe van het boek vindt.

Love you all!

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now