#77

939 104 44
                                    

LAAT ME GAAN!' schreeuw ik bang als hij stopt voor een grote boot...

-

Perspectief ilyas.
Ik verstop mijn auto achter een grote vrachtwagen. Via mijn spiegels zie ik hoe asya een busje wordt ingetrokken.

Ik bal mijn handen tot vuisten en pak mijn gun. Ik stap uit en richt mijn gun op de chauffeur van het busje. Ik schiet hem neer.

Er ontstaat een hele chaos verder op. Ik stap gauw mijn auto weer in en open mijn raam en schiet zo weer 2 andere mannen van soufian neer.
Soufian rijdt meteen weg met asya in zijn auto.

Vol gas rijdt ik achter hun aan terwijl twee andere auto's ons nog scheiden. Ik moet niet te veel opvallen. Geluklig heb ik de auto van mijn vader genomen. Die lijkt enorm veel op de auto's waarmee soufian rijdt net als de rest.

Ik begin me steeds meer zorgen te maken als we richting een zee toe rijden. En zoals ik al had verwacht zie ik in de verte een groot meer met een boot. Ik moet nu beter opschieten en ingrijpen voor asya de boot in stapt.

Ik pak mijn gun weer en schiet de band van de auto voor me lek. Snel rijdt ik langs hem en schiet zo de andere auto's kapot.

Ik rij nu nog alleen achter de auto van soufian met asya er in. Ik laat een traan vallen als ik zie hoe asya daar wordt behandelt. Ze wordt gewoon bond en blauw geslagen terwijl ze in die auto zit. Als er ook maar een ding gebeurd met mijn baby of met asya breek ik hun botten.

Soufian stopt voor een klein huisje. 2 mannen stappen als eerst uit en trekken asya de auto uit. Zodra ze er uit is rijdt soufian vol gas achteruit waardoor ik in mijn auto van de baan af rij en daardoor in het water vallen.

Snel open ik de deur en hoest als het water de auto in komt. Ik pak de kostbare spullen en zwem zo naar boven. Soufian staat boven me toe te kijken. Hij pakt zijn geweer en begint op me te schieten.

Ik klim uit het water en kruip een bosje in waar ik pijnlijk naar mijn been kijk. Hij heeft op me geschoten. Ik scheur een stuk stof van mijn shirt en wikkel die zo om mijn been heen om het bloeden te laten stoppen.

Ik ondetsteun me door me goed vast te houden aan een boom en klim zo rustig naar boven. Als ik boven ben verstop ik me achter 2 grote vaten. Via een kleine spleet kan ik asya zien.

Huilend zit ze op een bed terwijl soufian tegen haar schreeuwt. Ik pak mijn pistool weer en richt dit keer op soufian. Voor ik mijn schot kon nemen wordt er hard geschreeuwd door een van soufian zijn mannen.

'HE ILYAS IS HIER!' er wordt gelijk op me geschoten. Hoopvol kijk ik naar de vaten die zich langzaam begeven. Ik ren zo snel als ik maar kan naar een boom toe en schiet een paar van soufian zijn mannen neer.

Soufian met een paar andere mannen lopen op me af en trekken me naar een paal toe waar ze me vastbinden en al mijn pistolen afpakken.

Boos kijk ik hem aan. 'Val dood soufian!' Roep ik en spuug voor zijn voeten. Hij loopt langzaam naar me toe. 'Denk je nou echt dat wat je nu zegt me gaat boeien? Ik ben teminste degene die met asya zal leven en een toekomst met haar zal opbouwen. En jii? Jij zal hier vanavond dood gaan' sist hij.

Ik geef hem boos een knietje en een kopstoot.

-

Het is al avond en soufian is nu van plan te vertrekken met asya. De mannen van soufian laden allerlei spullen in de boot en soufian houdt me goed in de gaten.

Ik heb dit allemaal anders verwacht. Ik zou asya redden en weg gaan van hier. Maar alles ging fout. Hoe kon ik nou zo dom zijn om dit helemaal alleen te doen? Nu zal ik hoe dan ook sterven zonder mijn kind überhaupt te hebben gezien.

Maar over een ding ben ik wel blij Ik sterf vandaag omdat ik vocht voor mijn vrouw! Ik sterf dus niet omdat ik geen ene fuck heb gedaan. Als ik zou wachten om hulp zou ik hoe dan ook dood gaan en hebben gefaald.

Een verdwaalde traan biggelt langs mijn wang naar beneden. Sinds ik ben geboren leef ik alleen maar met problemen. Ik heb gek genoeg eigenlijk nooit een normaal leven gehad als ik er zo over nadenk.

Ik wordt uit mijn gedachtes gehaald door soufian die naar me toe komt gelopen. 'Heb je nog een laatste woord wat je wilt zeggen?' Lacht hij. Ik kijk hem strak aan. 'Ik praat niet met flikkers' zeg ik en kijk weg.

'Nog zo'n grote mond hé had eigenlijk ook niets anders verwacht van je ilyas' ik lach. 'Jij bent zo zielig soufian. Gewoon zo hopeloos om asya mee te nemen. Zoek een eigen vrouw!' Roep ik boos.

'Sorry? Je noemt mij hopeloos terwijl jij asya van me afpakte. Ze was gelukkig bij mij ilyas. Jij moest zo nodig voor doen alsof ik vreemd ging. Dankzij jou ging asya bij me weg. Als er hier iemand is die een leven moet zoeken ben jij het wel!'

'Asya ging hiermee akkoord. Dat houdt in dat ze helemaal niet geluklig was bij je' zeg ik.

Hij keek me lang aan en liep vervolgens weg zonder wat te zeggen.

Zuchtend keek ik naar de boot dir over enkele minuten kan gaan vertrekken. De mannen van soufian zijn inmiddels klaar met inladen.

In de verte zie ik asya lopen. Waneer ze langs mij loopt rent ze op me af. 'Ilyas doe wat laat me niet achter!" Gilde ze terwijl ze me stevig vast pakte.

De tranen rolde over mijn wangen toen ik de pijn in haar ogen zag.

'Ik hou van je asya' dat was het enige wat ik uit mijn mond kreeg voor ze werd weg getrokken door soufian. Hopeloos keek ze me aan terwijl ze begon tegen te stribbelen.

Mijn hart leek wel in brand. Ik had haar van alles beloofd. Een nieuw huis, een mooie baby kamer, veiligheid maar daar zal niets van komen.

Mijn aandacht wordt getrokken door 2 gemaskerde mannen in de verte. Ze hebben hun geweren op soufian gericht. Voor ik alles even kon beseffen wordt er op ze geschoten door de mannen van soufian.

Ik kijk om me heen en zie dat asya al weg is. Ze hebben haar naar binnen getrokken. Overal hoor ik schoten. In de verte staan de twee mannen. Ze lopen op me af.

-
Oee cliffhanger ;)
Wie zullen het zijn denken jullie?

Nog een korte promotie:
•Lees het verhaal van kusxkimberly
•Lees het verhaal van: schrijfster_jb
lees het verhaal van : schrijfsterr_a
lees het verhaal van : BooksBySelma
• lees het verhaal van : _schrijfsterr_amina
• lees het verhaal van: amall_queen3

Deze personen was ik vergeten te promoten in mijn xxl deeltje. (Bij sommige deed ik het gewoon uit liefde because i am sweet ;)

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now