#45

1.8K 165 90
                                    

Pff dit lied he😍😍😭

Wat ee vooraf gjng:
Dit moet goed gaan, alles gaat veranderen dus ik moet op mijn hoede zijn....

~~~~~~

Perspectief karim
'ZOEK ZE NU WE ZIJN HET SIGNAAL KWIJT!!' schreeuw ik tegen mijn mannen en pak snel de muis en klik op het laatste gezien van ilyas en maila.

'Ze zijn het laatst gezien bij het huis van maila, hoe kunnen ze weg zijn gegaan zonder allarm van de chips?' Praat ik in mezelf en gooi boos de computer op de grond.

Waar kan ilyas naar toe zijn gegaan. Asya heb ik weken niet meer gezien sinds ik ilyas heb. 'Karim ze zijn niet meer op de plek waar ze laatst werden gezien. Ik heb een paar mensen gevraagd of ze die 2 ergens heen zagen maar niemand heeft ze gezien' zegt een van mijn mannen.

Ik zucht diep en voel mijn telefoon in mijn broek zak trillen. Ik pak en zie dat esra me belt. Shit ik ben het etentje vergeten!!

Hallo? Zeg ik haastig

Waar blijf je karim ik sta al helemaal klaar?

Ik kan niet ik maak het nog goed
zeg ik en hang op.

Ilyas moet ik pakken ook al kost het heel mijn dag!!

Perspectief ilyas.
Als ik me heb omgekleed rij ik richting het huis van zakaria. Daar aangekomen zie ik iedereen staan met hun koffers. 'Gaan jullie mee?' Vraag ik aan zaineb en zakaria

'Denk je echt dat ik mijn mattie laat zitten,' zegt zakaria. 'Wollah thnx maar het gaat wel over de veiligheid van je vrouw en je kind' zeg ik nog voor de duidelijkheid.

'Wie aan mijn vrouw komt gaat dood, maar wie aan mijn kind komt heeft een groter probleem en zal nooit levend naar buiten kunnen'
Zegt hij.

Ik knik en loop naar asya toe. 'Heb je alles?' Vraag ik en kijk toe hoe ze de laatsts spulletjes in de koffer stopt.

'Ja, gaan we?'
'Ja allemaal naar de auto!' Zeg ik en stap in. Als iedereen is ingestapt keer ik mijn blik om en kijk met een brok in mijn keel naar de straat. Hier zijn zo veel leuke herinneringen gebeurd.

Zonde om dit te laten gaan. Maar voor de veiligheid van asya doe ik alles!

Ik rij met een brok in mijn keel naar het vliegveld. In de verte zie ik het vliegtuig van mijn ouders al staan.

Ja je hoord het goed het vliegtuig van mijn ouders😅

'Gaan we weg?' Hoor ik asya paniekerig vragen

'Ja' antwoord ik snel en parkeer naast het vliegtuigtuig. 'Ilyas nee ik kan dit niet ik kan mijn broer niet achter laten en helemaal niet zonder afscheid te nemen!' Huilt ze

Ik stap uit en pak haar hand vast. 'Gaan jullie maat alvast instappen' zeg ik tegen de rest. Ze knikken en lopen weg.

Ik richt me weer op asya die blijft huilen. 'Schat je broer is geen goede jongen je komt daar snel genoeg achter als ik je mijn verhaal vertel, geloof me ik bedoel dit goed en wil je alleen maar beschermen'

Ze kijkt me aan en veegt haar tranen weg. 'Isgoed' Fluistert ze zacht en pakt mijn hand. Samen lopen we het vliegtuig in. We nemen plaats op een witte stoel dat bedekt is met leer.

Mijn ouders hebben hun eigen vliegtuig omdat ze in heel Europa bedrijven hebben die goed lopen. Dus ze reizen veel vandaar een eigen vliegtuig

Als we zijn opgestegen kijk ik iedereen aan. 'Oke jullie zullen nu verward zijn of niet?' Vraag ik. Meteen knikt iedereen met z'n hoofd.

Zakaria & IlyasOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz