#60

895 135 52
                                    

Hij kijkt me emotieloos aan en rent weg. 'REN MAAR WEG. NET ALS WAT JE DOET MET AL JE PROBLEMEN JE BENT GEEN MAN JE BENT EEN MIETJE!!' schreeuw ik er nog achterna.

Extra deeltje omdat ♥♥

'Pssst anas heb je toevallig een telefoom bij je?' Vraag ik fluisterend. 'Ja joh ik word hier ontvoerd en heb een telefoon.' Lacht hij. 'Jij hebt altijd telefoons bij je' 'oke ik heb er een wat wil je ermee doen?' Vraagt hij. 'Ik moet mijn broer bellen misschien kan hij ons eruit halen. ' zeg ik. 'Oke wacht ik pak hem..'

Hij geeft me de telefoon. 'Waarom is het zo warm zat je erop ofzo?' Vraag ik. 'Je wilt niet weten waar die lag' grijnst hij. Ik voel mijn eten omhoog komen. 'Ja zeg het alsjeblieft niet voordat ik hier ga overgeven.' Zeg ik snel. Hij lacht.

Ik toets het nunmer van karim in. Hij gaat na een paar keer over.

'Karim met mij asya' fluister ik. 'Wat moet je?' Roept hij vel. 'Karim je hebt gelijk je had al die tijd gelijk over ilyas. Hij heeft me ontvoerd samen mrt onze familie. Haal me hier uit alsjeblieft ik zit ******* in kamer 2 vlak naast het rokershok' huil ik door mijn tranen heen. 'Nee asya donderop ik hoef je niet meer te zien!' Zegt hij en hangt op.

Met trillende handen kijk ik naar mijn telefoon. Ik heb alles verpest ok had hem meteen moeten geloven. Hoe dom kan ik wel zijn. 'Asya!' Ik kijk naar de deur en verstop de telefoon achter me. Mijn oom loopt naar me toe. Ik schuif de telefoon zo snel mogelijk tussen de spleet. Hij heeft niets door gelukkig.

'W..wat ga je doen?' Vraag ik bang waneer hij me de kamer uit sleurt. 'Ga zitten!' Beveelt hij me. Bang ga ik zitten en kijk naar het rokershok waar ik ilyas zie roken. Hij kijkt geconcentreerd naar buiten.

'ilyas kom!' hij draair zich om en kijkt me geschrokken aan. ik kan aan zijn ogen zien dat hij flink heeft gehuild. hij loopt naar me toe. 'wat is er?' vraagt hij aan mijn oom. 'breng haar naar haar tante'' zegt mijn oom en duwt me ilyas zijn kant op. ilyas knikt braaf en pakt me vast. hij brengt me naar een kamer. 'ilyas..' fluister ik. hij negeert me volkomen. 'ilyas alsjeblieft vertel me waarom je zo doet. waarom doe je me dit aan ilyas waarom je weet dat ik ziels veel van je hou' fluister ik met tranen in mijn ogen. 

'asya hou je mond' zegt hij kortaf en klopt op de deur. 'binnen' hoor ik mijn tante zeggen. ilyas duwt me de kamer in en sluit de deur meteen achter zich dicht. ik kijk naar mijn tante die onderuit gezakt op de bank ligt. 'Kom hier!' Roept ze vel terwijl ze met haar lepel door haar koffie roert. Ik slik en loop naar haar toe.

'Pak die creme en masseer mijn voeten!' Ik zucht en pak het potje. Ik draai de dop open en doe er wat op mijn handen. Daarna kijk ik naar de vreselijle voeten van mijn tante en sta op het punt over te geven. 'Masseer dan!' Zegr ze waneer haar geduld opraakt.

Ik neem diep adem en begin haar voet te maseren. Haar teennagels zijn super lang en geel van binnen. Je gaat ervan kosten als je ze ziet.
Tijdens het maseren hoor ik heel veel kabaal. 'Wat is dst?' Vraag ik aan mijn tante. 'Gaat jouw niets aan ga verder maseren!' Roept ze weer en neemt een slok van haar koffie.

Met tegen zin maseer ik haar voet verder. Ik schrik als de deur in eens word open gedaan door karim. Er vormt een glimlach op mijn gezicht. Hij is me toch komen halen...

Sorry voor dit korte deeltje.

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now