#31 •wedding💍•

1.7K 137 45
                                    

OMG WE HEBBEN DE 9K BEHAALD!!
Super bedankt echt we hebben to much pain.. gewoon ingehaald💪💕 super bedankt lyyyy y'all so much

Wat er vooraf ging:
Met het touw loop ik naar de verwarming buis en hang amir daar aan op.

Pfff kinderen maken me gewoon gek!
~~~~

Perspectief asya.
Als ik ontbeten heb met chocolade natuurlijk rij ik naar het huis van soufian toe. Vandaag is de bruiloft en ik heb er eerlijk gezegd wel zin in. Ik weet nu gewoon dat ik over 3 weken bij mijn ilyasje zit. Ik hoef dus niet bang te zijn dat ik de rest van mijn leven een huis moet delen met soufian.

Hij is aardig enzo maar niet mijn type. Tenslotte is ilyas 10000000000000x knapper dan soufian.

Als ik ben aangekomen stap ik uit en klop op de deur. Zoula doet open en kijkt me vies aan.

Ik loop naar binnen en zie soufian zitten. Hij loopt naar me toe en geeft me een knuffel. 'Heb je zin in de bruiloft' Vraagt hij. Ik knik glimlachend en bekijk de jurken op de kast. 'Ik kan niet wachten'

'Heb je al ontbeten?' Vraagt hij. Ik knik en neem naast hem plaats. Tegenover mij zie ik zoula vies naar me kijken.
'Wat is er?' Vraag ik expres.
'Nou ik vind het raar dat je hier zo maar komt zitten je hoort het eerst te vragen!'

Ik kijk der lachend aan. 'Wat is er grappig?' Zei ze boos. 'Weet je wat als het je niet bevalt hoe ik ben zoek je maar een andere vrouw voor je zoon!' Schreeuw ik boos en sta op.

Meteen rent soufian achter me aan. 'Nee nee asya alsjeblieft ga niet weg me moeder bedoelde het niet zo blijf bij me alsjeblieft!' Smeekt hij paniekerig als hij ziet dat ik weg liep. Via mijn ooghoeken zie ik zoula lachend. Trut dat ze is!

'Oke MAAAAR!'
'maar wat? Wollah asya ik doe alles zo lang je maar bij me blijft!' Zei hij.
Ik knik grijnzend. 'Dus wat wil je?'
'Chocolade als ik dat niet krijg loop ik weg' lach ik. Hij knikt en kust mijn handen. 'Alles voor jou my queen!' Lacht hij.

Lachend loop ik naar de kamer en neem een douche. Ik trek een simpele huisjurk aan en borstel mijn haren goed door. Ik vlecht mijn haar en laat die over mijn schouders heen hangen. Daarna plof ik op bed. Ik ben zo moe!

'Hey asya'
Ik kijk op naar de deur en zie soufian staan. 'Ja?'
'Gaat het je ziet er moe uit?' Vraagt hij bezorgd en legt zijn hand op mijn wang. Ik glimlach en gaap diep. 'Ja ik ben ook moe ik heb niet goed geslapen vanacht' zei ik.
'Neem anders wat rust ik zorg dat alles geregeld word. Doe een dutje'

Ik kijk hem dankbaar aan. 'Weet je het zeker?' Vraag ik. Hij knikt en plant een kus op mijn wang. 'Ga maar slapen mijn ouders zijn alvast vertrokken naar de zaal en gaan daar nog wat kleine dingetjes regelen. Ik neem alles wel over' zei hij lief. Ik knik en kruip onder de dekens.

'Slaaplekker' fluister ik en sluit mijn ogen. Ik hoor soufjan nog lachen en dan de deur die hij zachtjes dicht doet. Meteen val ik in slaap...

Perspectief soufian.
Ik loop de kamer uit en pak mijn spullen. Asya ligt nu eventjes uit te rusten wat haar echt goed gaat doen. Ze zag er best vermoeid uit. Ik stap mijn auto in en rij richting de zaal

Daar loop ik meteen naar de kleedkamer van asya en hang daar haar jurken op die ik van huis heb meegenomen. Meteen loopt een visagiste naar binnen. 'Salam' zei ze.

'Alaykoum salam, mag ik je wat vragen?' Vraag ik. Ze knikt en legt haar koffer met make up op de tafel. 'Zou je wat rozen voor me willen halen en wat chocolade?' Vraag ik. Ze kijkt naar haar horloge en knikt. 'Wat voor rozen en chocolade?' Vraagt ze.

'Gewoon rode rozen en de chocolade maakt niet echt uit zolang er geen hazelnoot in zit' zei ik en gaf haar wat geld. ze knikt en holt de kleedkamer uit. snel neem ik plaats op de bank. ik bekijk de lege tafel. ik ga hier wat moois van maken voor mijn queen!

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now