#79

848 100 23
                                    

Ik lach en omhels hem. 'Ben je alleen gekomen?' Vraag ik. 'Kijk achter je' gromt hij. Ik draai me om en zie zakaria staan.

Ik omhels ze beide strak.

-

'De uitgang is hier verder op' zeg ik. We rennen met z'n alle die richting op maar blijven staan waneer we geluiden horen.
'Asya' ik draai me om en kijk in de mooie ogen van ilyas. Hij pakt mijn hand vast. 'Blijf bij me oké, ik wil je niet nog eens kwijt raken' fluistert hij. Ik voel weer die vlinders in mijn buik.

Ook al ben ik met hem getrouwd mijn liefde voor hem wordt steeds groter.
'Het zijn de mannen van soufian verstop je' fluistert zakaria. Ilyas trekt me in een droogkast.
'Blijf stil schat' ik knik en druk mijn gezicht in ilyas zijn nek. Hij slaat zijn armen om me heen en wrijft over mijn buik. 'Ik hou van je asya' fluistert hij zacht in mijn oor. Ik glimlach en geef hem een kusje op zijn kaak.

De stemmen komen steeds dichterbij.

Via het sleutel gat zie ik zakaria en karim verder op verstopt zitten achter een planten bak. Ze gebaren naar mij dat ik uit de kast moet komen. Ik tik ilyas aan. 'We moeten hier uit' Fluister ik zo zacht als ik maar kan.

'Hoe bedoel je-' voor hij zijn zin kon afmaken wordt de deur ruw open gedaan. Twee grote brede mannen verschijnen bij de deur opening. Achter hun staat soufian die blijkbaar uit de kast is gekomen.

Ik grijp naar ilyas zijn hand en verberg me achter zich. 'Blijf rustig asya. Ren zo snel als je maar kunt naar karim en zakaria op mijn teken' ik knik en begin zacht te huilen als de mannen voor ons hun pistolen op ilyas gericht houden. 'Nu!' Schreeuwt ilyas.

Ik duw iedereen aan de kant en ren als een gek naar zakaria en karim toe. Voor ik me kon verschuilen wordt er geschoten. Pijnlijk val ik op de grond en schreeuw het uit van de pijn.

Wazig kijk ik om me heen. Er is een hele chaos ontstaan. Ilyas die elke man een klap verkoopt rent uiteindelijk op me af. Hij trekt me in een beweging omhoog.
'ZAKARIA KARIM HELP!!' Ik schrik door ilyas zijn zware stem. Bang kijk ik om me heen.

Zakaria en karim nemen me van ilyas over en brengen me naar een kelder.
Ik kijk naar mijn been die begint te bloeden als een gek. 'Karim ik ben bang' fluister ik en bijt op mijn tanden als zakaria een doek om mijn been begint te wikkelen. 'Rustig het komt goed' zegt hij. 'Waar is ilyas' fluister ik.

'Hij komt er aan hij is wapens aan het zoeken en het pasje voor de reddingsboten' legt zakaria uit. Net op dat moment rent ilyas binnen. 'RENNEN NU ZE ZIJN MET TE VEEL!' schreeuwt hij.
Hij buigt voor me neer en tilt me op. Zo snel heb ik ilyas nog nooit zien rennen.

Ze stoppen voor een grote deur en openen die met het pasje van soufian. Waneer de deuren open gaan zien we drie grote reddingsboten.  'zorg dat die boot op het water staat' schreeuwt ilyas terwijl hij de deur probeert dicht te houden voor de mannen van soufian. Zakaria en karim rennen naar een apparaar en laten de boot op het water vallen.

'Asya eerst!' Wazig kijk ik naar karim die me in het bootje legt. Daarna komt zakaria en als laatst ilyas.

Perspectief ilyas.
Ik start de motor en steek mijn middelvinger op naar de mannen van soufian. Met volle vaart vaar ik door.

-

Lees het verhaal van Schrijfsster_Nschrijfsster_N

Stem en reageer ♡

Zakaria & IlyasWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu