#54

1.6K 128 54
                                    

En asya jij bent van mij! En niet van ilyas...

Ik neem de eerst beste vlucht naar nederland. Ik loop het vliegtuig uit en pak mijn bagage van de band. Met mijn bagage loop ik naar buiten en kom de kou al tegemoet.

Ik zie karim toeteren. Ik loop naar de auto toe en leg mijn koffer in de kofferbak. Ik stap in. 'Fakka soufian duurde lang man voor je mee deed' zei karim en gaf me een boks.

'Ewa ja ilyas heeft asya totaal in zijn macht die flikker asya is van mij en hoort bij mij!' karim knikte. 'wollah soufian ik voel je helemaal, ze heeft haar bloed eigen broer verlaten voor hem! als zei nou eens wist dat ilyas in de drugs zat zou ze sowieso afstand nemen' zegt karim en begint met rijden.

'dan vertellen we het haar toch?' 'ja alleen hebben we eerst hard bewijs nodig. ze gaat ons nooit meteen geloven' zegt hij. ik knik begrijpelijk. hij heeft wel een punt.

'hoe gaat het met jou en esra?' vraag ik om even van onderwerp te veranderen. 'het is al lang uit. ik ben zo druk bezig om ilyas dood te maken ik heb geen tijd voor liefde nu' zegt hij serieus. 'ja als je eenmaal een meid hebt moet je rekening houden met je vrije tijd ze willen alleen maar aandacht' zeg ik en lach. 

'ow soufian voor ik het vergeet te zeggen. nu je begint met het plan gaan we elke dag 3 uurtjes trainen, vecht sport en schiet training. ik weet waar ilyas vroeger les heeft gehad dus we gaan het zelfde doen maar dan 10 keer zo harder' zegt karim. ik knik ik zal je afmaken ilyas geloof me,.

we stappen uit bij een groot pand. 'hier is het' zegt karim en gooit het portier dicht. ik kijk met open mond naar het pand. je kan wel echt zien dat ze hier veel tijd aan hebben uitgestoken. 'yalla kom' ik loop achter karim aan naar binnen.

als eerst wat je ziet is een soort van balie waar je je kan melden. 'dit is het pasje wat je van ons krijgt om de deuren te vergrendelen en ontgrendelen' legt karim uit en geeft me een pasje met mijn naam.

'oke bedankt' zeg ik en schuif de pas in mijn blouse. we lopen verder naar binnen en nemen plaats op de zetel. overal zitten jongens hun werk te doen. iedereen heeft hier een functie. de ene is bezig met drugs en de ander is bezig met het plan.

'oke soufian ik zal alles kort uitleggen. als je hier binnen komt loop je die kamer in daar' zegt karim en wijst naar de deur met nummer P.

'oke waarom heeft ie P?' 'Dat staat voor planning, we plannen daar alles voor de plan. die ilyas moet goed zijn lesje leren, maar goed terug naar het verhaal. als je binnen bent beginnen we met sporten. dat doen we 3 uurtjes per dag. na het trainen nemen we een douche en komen we hier bij elkaar om over het plan te praten. wij houden nu onze aandacht alleen op het plan. hun zijn voor de drugshandel want dat mag sowieso niet vervallen' zegt karim.

ik knik. 'oke blijf ik hier of moet ik naar een hotel of zo?' vraag ik. 'nee je blijft hier niet tenzij je nachtdienst hebt. als je geen nachtdienst hebt verblijf je in het hotel van der valk. je krijgt een pasje voor toegang' zegt hij en geeft me een ander pasje voor het hotel. 

'oke nog iets anders?' vraag ik. hij schud zijn hoofd van nee. 'dit was het. je krijgt ook een creditcard om kleding en eten te kopen' zegt karim en geeft me WEER een ander pasje. 'hier staat $40.000 op dus wees zuinig!' zegt karim nog snel en loopt weg.

'$40.000' mompel ik in mezelf en kijk naar mijn creditcard. ik sta hoofdschuddend op en loop wat door het pand. het is behoorlijk groot hier. het lijkt wel een ikea. overal staan vakken met drugs of pistolen. er zijn kamers waar alles word bewaakt.

ik ga het hier echt naar me zin hebben. 'SOUFIAN!' ik draai me om en zie karim naar me toe rennen. buiten adem blijft hij voor me staan. 'ik was het helemaal nog vergeten te geven. dit is je telefoon. hou het goed in de gaten' zegt karim en geeft me een I phone X

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now