#50

1.6K 132 43
                                    

TY SO MUCH FOR THE 680 FOLLOWERS I LOVE YOU ALL!!!

wat er vooraf ging:
'Basaha habiba ik ga even wat zaken regelen dan ben ik op tijd terug lieverd' zegt hij en geeft me een kus.

Ik glimlach en knik.
Eindelijk some me time💕

~~~

Perspectief ilyas.
Ik haal de spullen die asya wou en leg die naast haar neer. Ze bedankt me en wenst me nog succes.

Asya denk dat ik wat zaken ga regelen maar eigenlijk ga ik wat leuke activiteiten met der doen.

Mijn ouders gaven me wat geld mee zo dat we wat leuks konden doen. Zakaria gaat ook weg met zaineb dus waarom ik niet🤣

Mohiem ik ga asya nu beter behandelen want ik voel me nog steeds schuldig. Maar alles ga ik recht zetten en dat heb ik mezelf al beloofd.

Ik stap de auto in en rij richting het strand. Het is heerlijk weer het is hier 35°C

Ik parkeer de auto en loop het strand op. In de verte zie ik een man folders uitdelen voor alle activiteiten.

Ik ren naar hem toe. 'Hallo meneer mag ik u wat vragen?' Vraag ik in het engels. 'Ja maar natuurlijk' antwoord hij. 'Wat voor activiteiten heeft u voor vandaag?' Vraag ik.
'Waterbel, water jetski, bootje varen en nog veel meer' zei de man en liet me de folders zien.

'Ik doe ze graag allemaal' zeg ik. De man knikt blij. 'Hoe laat willen jullie beginnen?' Vraagt hij. 'Over een half uurtje kom ik met mijn vrouw' zeg ik en betaal de man.

Hij knikt en zet alles klaar. Ik loop terug de auto in en bel asya op.

'Hallo?' Zegt ze. 'Hey schat ben je aangekleed?' Vraag ik. 'Uhm ja ik heb mijn pyjama aan' ik lach. 'Nee gek ik bedoel buiten kleding' 'ow nee hoezo gaan we ergene heen?' Vraagt ze.

'Ja ik heb een verassing voor je' zeg ik. Ze gilt blij wat mijn oren laat piepen. 'Sorry deed het pijn' vroeg ze nog. 'Ja' zucht ik.

'Sorry habibiiii ik ga me aankleden' zegt ze. 'Ow asya neem strand spullen mee' zeg ik nog snel en hang op voor ze me gaat ondervragen.

Lachend rij ik naar huis en verheug me op ons uitje. Sinds we in london zijn wilt asya naar het strand alleen is daar niets van gekomen helaas door alle zaken die er geregeld moest worden.

Nu hebben we een dag voor ons zelf en kunnen we lekker relaxen.

Aangekomen thuis staat asya al voor de deur te wachten met har strandtas in haar handen. 'Zo jij hebt zin' lach ik en neem de tas van der over. Ze rolt met der ogen en stapt in.

'Wat is er?' Vraag ik en stap naast der on. 'Ik heb het heet ik smelt' zegt ze boos. Ik lach. Asya en warmte is geen goede match.

'Saff je zal wel gaan af koelen' zei ik en reed meteen naar het strand. Onderweg bleef asya maar vragen stellen over wat we zouden gaan doen.

Bij het strand aangekomen sprong asya op mijn rug. 'Waarom deed je dat?' Vroeg ik lachend. 'Omdat ik anders mijn voeten ga verbranden in het zand'

'Ow dus je laat mij mijn voeten verbranden' ze knikt en geeft me een kus. 'Ewa jah dat gebeurt er nou een maal als je trouwt met asya el****' zei ze en stak haar tong uit.

'Yalla lets go' riep ik en rende zo snel als ik maar kon naar de overkant. Ik stopte mijn voeten in het water en nam diep adem. 'En zijn je worsten tenen al gegrild?' Vraagt ze en springt van mijn rug af.

Ik kijk der sluw aan en geef der en speelse klap. 'Oke wat gaan we doen?' 'Ik heb een paar activiteiten geboekt dus loop maar mee' zei ik.

Ze knikten en pakte mijn hand vast. Samen liepen we naar de man die al op ons stond te wachten. 'Wat willen jullie als eerst doen?' Vroeg de man in het engels.

Zakaria & Ilyasحيث تعيش القصص. اكتشف الآن