#58

1K 133 58
                                    

Wat vooraf ging:
'Kom het is veilig nu' fluistert hij en loopt met me naar de eerste deur 

We doen hem open en zien.....

~~~

We zien Amir liggen. Ik knipper een paar keer met mijn ogen om er zeker te zijn dat ik niet droom. 'Asya' fluistert hij en loopt zwak naar me toe. Ik begin te huilen en neem hem in mijn omhelzing. 'Amir wat is er gebeurd?' Vraag ik dan waneer ik zie dat hij rustig is geworden.

'Iemand nam me mee' en hij begint weer te huilen. 'Ben je de hele tijd alleen' 'ilyas was er maar die is dood' huilt hij. Mijn hart stopt voor even. 'Dood?' Hij knikt en begraaft zijn hoofd in mijn nek. 'H-hoe weet je d-dat' vraag ik en voel me hoofd langzaam draaien.

'Ik zag pistoel en toen boem! boem!' Ik voel anas zijn hand op mijn schouder. 'Neem hem over alsjeblieft' fluister ik hem toe en sta op. 'Wat ga je doen?' Vraagt hij als hij me de kamer uit ziet lopen.

Ik negeer hem en loop een rondje. Wat mij bezield nu weet ik niet. Straks word ik nog gepakt. Ik besluit maar terug te gaan en zie anas boos kijken. 'Waar de fuck denk je naar toe te gaan? Straks word je nog gepakt ofzo!' Roept hij sissend. Ik veeg mijn tranen weg en neem amir in mijn armen. 'Rustig amir het komt g-' ik draai me om als ik een klik van een pistool hoor.

Amir zijn ogen worden groter en begint hard te gillen en huilen. Langzaam draai ik me om en zie mijn oom staan. Hij grijnst en gaat met de pistool tegen mijn slaap aan. 'Pak der!' Roept hij en knipt een keer met zijn vingers. Ik kijk om me heen en zie geen anas. Hij ligt bewusteloos op de grond met een mes in zijn zij. Ik begin te gillen en hou amir stevig tegen me aan. 'asya ik ben bang' fluistert hij. Ik slik even en geef hem een kus. 'Het komt goed in sha allah' fluister ik en voel een kogel in mijn rug. Ik gil en val neer. Het enige wat ik hoor is amir zijn gil en niet later nog een kogel.
Het geluid dooft weg...

~

'Ze word wakker' hoor ik een bekende stem zeggen. Ik open mijn ogen en kijk om me heen. Ik lig in een chique kamer vast gebonden op bed. 'Wat the...' fluister ik sissnd en kijk mijn hele familie aan. 'Jezus zeg je lijkt precies op je moeder' lacht mijn tante. (De zus van mijn moeder allah y rahma)

'Ja dat verklaart ook waarom ik zo mooi bent vergeleken met jullie' roep ik boos en grijns. Ze kijkt me vies aan en geeft me een klap op mijn wang. Ik blijf recht voor me uitkijken en toon geen enkele emotie. De pijn in mijn hart is niets vergeleken met de pijn in mijn wang. Mijn arme ilyas is gewoon dood. Ik kan het niet geloven. Waarom is niets me gegund. Geen leuke familie band, geen man, geen kind gewoon niets.

'We hebben trouwens een verassing voor je' glimlacht mijn oom en opent een deur. Ilyas loopt op me af en glimlacht. Mijn hart staat stil en mijn mond valt open van verbazing. 'Ilyas?!' Hij lacht en zwaait naar me. 'WAT DOE JE HELP ME DAN!!' roep ik als hij me maar blijft aankijken alsof er niets aan de hand is.

Hij loopt dichter bij en gaat met zijn vingers langs mijn wang. 'ILYAAAAAAS MAAK ME LOS NU!!' gil ik waneer mijn geduld op begint te raken. 'Denk je nou echt dat ik je los ga maken?' Fluistert hij hees in mijn oor. Ik frons en kijk hem niet begrijpend aan. 'Ja want je bent mijn man en je houd van me. Doe niet dom en stop met deze onzin help me nou!' Huil ik bang voor de keiharde waarheid.

'Nee i..k hou niet van je en heb ik nooit gedaan.' Ik ben stil en voel mijn lichaam zwak worden. 'Wat? Ilyas stop' ik begin hard te huilen. 'Doe het maar ilyas' knipoogt mijn oma. Bang kijk ik ze aan. 'Jullie zijn allemaal ziek in jullie hoofden. In sha allah zal je worden aangereden en val je dood neer! Jullie zijn zo laag ik kan gewoon niet geloven dat ik jullie als familie heb!!' Schreeuw ik en spuug op ze. Ilyas legt zijn handen bij mijn nek en begint me te wurgen. 'En j..jij ilyas jij MOET doodvallen homo!' Zucht ik nog met het laatste beetje adem dat ik heb. 
Hij lacht en loopt weg. En ik blijf stikkend achter..

Sorry ik heb perongeluk het deeltje gepubliceerd terwijl het nog niet klaar was. 😂
Dit hadden jullie niet verwacht he van ilyas.
Stem en reageer.

*voor de mensen die het nog niet weten ik ben voor tijdelijk gestopt met schrijven vanwege privé redenen. Dat kan ook de oorzaak zijn dat ik lang niet publiceer of helemaal niet. Als ik tijd heb zal ik eventueel een deel plaatsen*

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now