#15

1.4K 144 20
                                    

Wat er vooraf ging:
hij heeft me al die tijd door rotte periodes geholpen en me gesteund. terwijl dat karim zijn taak was. van hem was dit het laatste wat ik verwacht had. ik veeg mijn tranen weg en loop naar beneden.

~~~
Ik pak een pan en begjn wat te koken. Ik moet mijn tijd toch ergens aan kwijt raken. Nadat ik noodles heb gemaakt neem ik het mee naar boven. Het eerste wat ik pak is mijn telefoon en toets ilyas zijn nummer in. Ik moet echt zijn stem horen op dit moment.

Perspectief ilyas
Terwijl ik mijn nieuwe jas afreken hoor ik mijn telefoon af gaan. Ik pak mijn mobiel en neem op.

Ik: hey asya hoe is het in de stad ze hebben trouwens uitverkoop

Asya: hey ik ben niet gegaan karim wilde me niet meer brengen en ik moet mijn werk nog afmaken.

Ik: ow als je wilt haal ik je wel op? Of mag je helemaal niet meer weg?

Asya: ja ik moet thuis blijven kan je morgen?

Ik: uhm..ja ik kan zal ik je ophalen?

Asya: hahaha ja isgoed

Ik: saff ik haal je morgen rond 13.00 op, asya ik moet nu gaan ik bel je straks wel weer

Asya: isgoed tot zo

Ik hang op en schuif mijn telefoon in mijn broek zak. Ik vind het echt zielig voor asya dat karim haar geen vrijheid geeft. Ze is geen klein kind meer ze mag nu zelf haar keuzes maken maar dat wilt karim niet begrijpen. Ik ga me er verder niet mee bemoeien anders gaan we weer bekvechten waar ik totaal geen zin in heb.

Ik koop nog mijn laatste spulletjes en rij dan naar huis. Thuis aangekomen zie ik 4 politiewagens voor mijn deur staan.  Boos stap ik mijn auto uit en storm op ze af. 'WAT DE FUCK DENKEN JULLUE HIER TE DOEN?' de agenten kijken me streng aan en houden een brief voor me. 'We hebben toestemming gekregen voor en huiszoekingsbevel vanwegen drugs sporen' met open mond kijk ik hem aan. EWILIE IK HEB NOG PAKJES DRUGS LIGGEN DIE IK NOG MOEST AFVOEREN!!!

'Luister jullie hebben geen reden om mijn huis binnen te treden dus ga maar weg' schreeuw ik boos. De agenten schudden van nee en breken mijn deur open. Wollah deze zijn gek?

'AWOILIE IK HEB DIE DEUR BETAALD EL HMAR JE KAN ME OOK RUSTIG VRAGEN OP DE DEUR OPEN TE DOEN IDIOOT!' Schreeuw ik boos. De agenten doen bhel ze hebben niets gehoord en zoeken gewoon verder. Net waneer ik binnen wil stappen word ik naar achter geduwd. 'Sorry meneer maar u mag niet naar binnen tot we alles hebben doorzocht ik vraag u vriendelijk om buiten te blijven' zegt een agent kalm. 'Nee meneer dat kan echt niet hoor. Ik ga wel even etayh (thee) klaar maken' zeg ik boos en sarcastisch tegelijk. De man lacht kort en loopt weg.

Nerveus wacht ik af en bel zakaria eventjes op.

Zakaria: ewa broer hoe gaat het?

Ik: ZAKARIA HEB JE DRUGS IN HUIS??

zakaria: ja hzo we moeten toch afleveren??

Ik: yalla breng nu nu nu!! Ze doen bij mij huiszoekingsbevel iemand heeft ons gesnitcht.

Zakaria: ewilie wollah je bent de lul wacht ik ga nu alles brengen en dan kom ik je halen

Ik: yalla ga snel anders ben jij ook de lul

Zonder een antwoord terug hangt hij op. Tot mijn schrik zie ik 3 politie agenten met de zakjes drugs naar de auto lopen. Mijn hart zakt naar mijn kont. Klaar ik zal levenslang in de cel blijven!!

2 agenten pakken mijn armen en zetten die strak achter mijn rug. Het koude metaal rond mijn pols zegt me al genoeg. Met tegen zin loop ik naar de politie wagen en stap in. Mijn hart klopt als een speer
Wat nou als ik nooit neer uit de cel kom? Wat nou als ik asya nooit meer zie!!!

~~

Hey sorry voor dit hele korte deeltje zometeen komt er nog een
Vergeet niet te stemmen en te reageren. Ik heb echt zoveel inspiratie gekregen voor dit boek dus verwacht vooral veel actie en vooral veel delen. Sorry dat ik de laatste tijd weinig plaats ik heb het echt enorm druk met school en toetsen. Gelukkig heb ik de helft al gehad

Ik heb trouwens nog 1 vraag.
Zouden jullie liever korte delen willen en dat ik veel plaats op een dag of lange delen en weinig deel?? Let me know de delen worden natuurlijk niet zo kort wel iets langer❤

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now