#49

1.2K 134 34
                                    

Wat vooraf ging
'Zaineb weer wat ik voor der voel daar praten we vaak over en onze vertrouwen band is sterk dus ze zou me geloven als ik de waarheid vertelde' zegt hij

Ik knik. Had ik dat maar ook met asya dacht ik bij mezelf.

~~~

Perspectief asya.
Ik ga op bed liggen met mijn gezicht in mijn hand. De pijn die ik nu voel is onbeschrijfelijk. Ik kad dit nooit van ilyas verwacht. Ik dacht dat hij van me hield maar blijkbaar had hij niet genoeg aan één vrouw.

Ik veeg mijn tranen weg en kijk naar de deur opening waar ik ilyas zie staan. Hij heeft zijn blik op de trouw foto's gericht dat verspreid over mijn dekens ligt.

'Asya..' zegt hij met zijn zware stem. 'Wat? Ilyas wat wil je nog van me ga maar naar amal of die samira van je!' Roep ik en schop de foto's van het bed af.

Hij loopt naar me toe en neemt naast me plaats. Ik voel zijn blik op me branden wat me begint te iriteren. 'Kijk je ook altijd zo naar amal?' Vraag ik spottend.

Hij is stil en lacht. 'Wollah asya soms denk ik echt dat je dit leuk vind? Aandacht krijgen. je weet dondersgoed dat ik alleen van jou hou. Ongelofelijk dat je vreemden gelooft in plaats van je eigen man. Heb ik jou ooit eens laten stikken? Ik ben gevlucht voor jouw veiligheid begrijp je dat dan niet?' Vraagt hij boos.

Ik stop met huilen en kijk hem aan. 'Ilyas ik wil het gewoon niet geloven' snik ik.

'Schat waar maak je je druk on geloof het niet ik hou alleen van jou. Als ik niet van je hield bleef ik in nederland, als ik niet van je hield had ik geen hele levensplan gemaakt om jou bij soufian weg te krijgen.

Als ik echt niet van je hield was ik niet met je getrouwd. Maar asya ik hou van je tot de dood. Ik zou je voor geen cent willen in ruilen begrijp dat dan' zegt hij met tranen in zijn ogen.

Ik voel weer die kriebels in mijn buik en trek hem naar me toe. Hij valt naast me op bed en trekt me in een beweging naar zich toe.

'Is het weer goed prinsesje?' Vraagt hij. Ik knik en geef hem een kus. 'Ik hou zielsveel van je ilyas het spijt me dat ik zo dom deed' grap ik en knuffel hem

Hij trekt mijn aandacht en kust me. Het word steeds heftiger en jullie raden vast wel wat daarna gebeurd.

Perspectief nourhane.
'Denk je dat het goed gaat komen tussen ilyas en asya?' Vraag ik. Zouhair knikt. 'Ilyas kan niet zonder asya en andersom ook' lacht hij en staat op.

'Misschien moeten we ilyas meer vrijheid geven om bij zijn vrouw te zijn. We nemen hem telkens in beslag ik snap asya volledig dat ze zo denkt' zeg ik.

Zouhair kijkt me twijfelend aan. 'Schat ilyas is de enige persoon die het werk goed doet en me niet teleurstelt' zei hij.

'Maar hij heeft een vrouw'
'Ja dan nog?'
Ik zucht en kijk voor me uit. 'Oke dan ik zal wel met hem praten' zegt zouhair en glimlacht. Ik knik en bedank hem.

Perspectief ilyas.
Uitgeput gooi ik mezelf naast asya neer en kijk naar het plafond. Ik ben helemaal kapot.

'Schatjeeee' hoor ik naast me. 'Ja?'
'Wil je zo meteen naar de winkel gaan en chips voor me halen?' Vraagt ze. Ik lach. 'Vreetzak'

Ze slaat me speels op mijn wang en geeft me direct een kusje. 'Saff saff niet slijmen ik zal het zo halen' zeg ik en stond op.

'Ik ga douchen' zeg ik en pak mijn kleren. Ik verdwijn meteen in de badkamer. Ik hoor asya nog lachen voor de kraan aan zet.

Perspectief asya.
Ik blijf nog even liggen en kijk wat tv. Ik wil douchen maar beide douches zijn bezet dus moet ik wachten tot ilyas klaar is.

Gelukkig duurt het niet lang voor dat ilyas fresh de douche uit loopt. 'Lekker gedoucht?' Vraag ik. Hij knikt en tilt me op. 'Wat doe je?' Vraag ik als hij naar de badkamer toe loopt.

'Dat zie je zelf wel' lacht hij en zet me neer. Met open mond kijk in naar het gevuld bad met kaarsen. 'H..heb jij dit gedaan?' Vraag ik.

'Nee de geesten' grapt hij. Ik geef hem een klap en bekijk het bad. Het is roze door de bath bom en er zitten heerlijke geurkaarsen rond om het bad.

'Dankje wel schat super lief' zeg ik blij en stap er gelijk in. Ik snuif de heerlijke geur op en geniet ervan.

'Basaha habiba ik ga even wat zaken regelen dan ben ik op tijd terug lieverd' zegt hij en geeft me een kus.

Ik glimlach en knik.
Eindelijk some me time💕

~~~

Hey girlss.
Even snel en deel gefixt.
Ik zal voor een lange niet meer schrijven......

Ik ga stoppen namelijk......
Just kidding neem even een schrijf pauze om goed te studeren en leren voor mijn toetsen want mijn cijfers moeten echt omhoog.

Ik weet niet hoelang het gaat duren dus het kan lang of kort zijn maar daar komen jullie vanzelf achter.

Mohiem tot het volgende deeltje💖

(We hebben bijna de 680 volgers behaald. Don't forget to follow me ♡ bij de 700 volgere zal ik misschien verder plaatsen *of eerder* dus volg me als je dat nog niet hebt gedaan)

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now