#78

833 96 20
                                    

Overal hoor ik schoten. In de verte staan de twee mannen. Ze lopen op me af.

_

Ze maken me los. Gelijk wordt er op me geschoten. Een van de twee mannen duwt me achter een bosje.

Voor ik iete kon zeggen of doen rende ze weg en lieten twee pistolen achter. Verward pak ik ze op en bekijk de mannen via mijn oog hoeken. Ze gaan naar het dak toe.

Ik heb ze al door.
Ik richt mijn pistool op een sluipschutter van soufian zijn mannen. Ik schiet hem dood en doe dat bij twee andere sluipschutters.

Als ze dood zijn wordt er vanuit het dak op de andere mannen geschoten. Ik herlaad mijn gun en ren naar een andere positie waar ik beter beeld krijg op de rest van de mannen.

Ze zitten als een groepje bij elkaar voor de ingang van de boot. Waarschijnlijk doen ze zat om soufian te beschermen. En zoals ik al had verwacht verspreiden zijn mannen zodra soufian de boot is ingestapt.

Ik ren het gebouw in en ren naar de liften toe. Ongeduldug druk ik duizend keer op het knopje in de hoop de lift sneller naar beneden komt. Maar iedereen weet dat dat niet gebeurd dus moet ik geduldig wachten.

Waneer de lift deuren open gaan ren ik naar binnen en druk vervolgens weer duizend keer op verdieping 5.
Hijgend wacht ik tot de lift deuten open gaan.

Net waneer de lift deuren open gaan wordt er op me geschoten. Snel ren ik de lift uit en verstop me achter en grote plantenbak. Ik schiet de mannen neer en ren zo weer door naar de trappen opweg naar het dak.

Met een trap open ik de deur. De 2 mannen draaien zich om en komen op me af lopen. Ik pak mijn gun voor de zekerheid. Ze staan beide voor mijn neus en trekken hun bivakmutsen af.

Met open mond kijk ik ze aan. 'Zakaria? Karim? Wat doen jullie hier-' 'we komen je helpen. Zo te zien heeft soufian me wel bedrogen' onderbreekt karim me. Zakaria knikt en druk een vest in mijn handen. 'Trek dit aan. Het is kogelvrij' zijn grijns is niet af te slaan. 'Wollah bedankt maar we hebben een probleem' zeg ik.

Zakaria en karim kijken me strak aan. 'De boot is al gaan varen' zeg ik en wijs naar het water. 'Fuck!' We pakken een touw en gooien die vast aan de overkant. Ik pak mijn gun en hou die scheef tegen het touw aan. 'Ga maar eerst we dekken je van beneden!' Zegt zakaria tegen me als ik op het tunt sta los te laten.

'Is goed'
'Wacht tot we beneden zijn dan mag je!' Ik knik en wacht tot ze beneden zijn aangekomen wat niet lang duurt. In de verte zie ik karim en zakaria lopen. Ze schieten op een paar mannen als afleiding. Ik spring van het dak af en laat me naar beneden glijden. Ik voel me bhel shi tomb raider ofzo.

Ik val in een bosje en kijk pijnlijk naar mijn bloedende arm. 'Geen tijd nu!' Fluister ik mezelf toe en ren richting een eethuisje dat verder op staat. Ik klim op het dak en ren zo snel als ik maar kan achter de boot aan die naast mij voor uit vaart. Waneer ik niet verder meer kan rennen spring ik op de boot. Pijnlijk beland ik aan de zijkant. Ik grijp naar Mijn gun en schiet zo twee mannen neer van soufian die me probeerde te aanvallen.

Moge allah swt me vergeven voor al die levens die ik zojuist heb afgepakt. Ik loop hoofdschuddend de luxe boot binnen. Het geluid van klasiek muziek vult de stilte van de grote zaal. Is dit de titanic ofzo?
Ik loop naar beneden en bekijk al het luxe service dat op tafel staat. Een heerlijke geur dringt mijn neus binnen.

Ik loop een grote eetzaal binnen en slik de brok in mijn keel weg als ik soufian aan tafel zie zitten met een vast gebonden asya naast hem. Ik pak mijn gun en kijk soufian strak aan die me niet zijn opgevallen. Asya in tegendeel kijkt me hoopvol aan terwijl ze gebaren begint te maken met haar handen. Ik volg haar gebaar en kijk naar soufian zijn broek waar ik een aantal guns zie hangen. Het lijken net sleutelhangers aan zijn broek.

'Aaaah ilyas' ik draai mijn hoofd om naar soufian die net zijn hap eten weg slikt. Hij staat op en loopt op me af. 'Wat een gentleman ben je toch' grapt hij terwijl hij me een stoot tegen mijn schouder geeft. Zonder op zijn domme grap te lachen duw ik hem weg. 'Ilyas alsjeblieft niet doen' hoor ik asya fluisteren. Ik kijk der aan en knik geruststellend.

'Soufian laten we het kort houden.' Zeg ik. 'Oke' zegt hij droog. Ik rol met mijn ogen en kijk nog eens naar zijn gun. 'Waarom zo veel guns?' Vraag ik. Hij grijnst. 'Ter verdediging'
Ik pak mijn gun en gooi die verder op weg. 'Nu jij' zeg ik. 'Nee' zegt hij.

'Ben je bang dat ik je in maak?' Vraag ik hem. Zijn gezicht trekt wit. 'Mietje mietje soufian is een mietje' zing ik in het ritme van de klasieke muziek. Hij gooit al zijn guns een voor een weg. 'Wie is hier een mietje? Ik niet hoor' roept hij. Ik kijk hem droog aan en kijk dan naar asya die een mes heeft kunnen pakken en het touw van haar polsen door midden snijdt.

Soufian draait langzaam zijn hoofd om. Gauw schop ik hem in zijn buik en geef hem een trap tegen zijn gezicht aan. 'Asya ren!' Roep ik terwijl ik soufian tegen hou die achter asya aan wilde rennen. Ze rent bang weg. Ik open een random kast en duw soufian daar in.

'Asya!' 'Ilyas help!!' Hoor ik in de verte. Ik ren als een gek op het geschreeuw af en lach als ik asya parfum in karim zijn ogen begint te spuiten. 'Asya stop dat is karim je broer!' Roep ik lachend. Ze stopt met spuiten en trekt het masker van zijn gezicht af.

Perspectief asya.
'K..karim!' Roep ik. Hij kijkt me quasi boos aan terwijl hij in zijn ogen begint te wrijven. 'Moest je dit per se doen?' Vraagt hij. Ik lach en omhels hem. 'Ben je alleen gekomen?' Vraag ik. 'Kijk achter je' gromt hij. Ik draai me om en zie zakaria staan.

Ik omhels ze beide strak.

-
Dit gebeurt er waneer ik een actie film kijken en daarna ga schrijven. Het leek alsof ik in een james bond film zat toen ik dit schreef😂

Stem en reageer xx

*ik ga morgen vroeg naar Spanje dus het kan zijn dat er maandag geen deel online komt!*

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now