Mededeling!

384 23 3
                                    

Salam dames,
Ik heb best wel wat negatieve berichtjes gekregen en op zich vindt ik dat niet erg want daardoor verbeter ik juist mijn dingen. Het ging vooral over het einde van dit verhaal en ik vindt het enorm jammer dat sommige meiden niet goed lezen. Dit verhaal heeft een vervolg (the maffia queen) en daar zal anissa haar leven verder gaan.

De reden waarom ik voor een emotioneel/naar einde heb gekozen is echt puur om het vervolg wat spannender te maken voor jullie. Want wie wilt nou een boek lezen waarin alles goed gaat?

Ik snap natuurlijk ook dat sommige mensen het niet zo zien zitten om weer een heel boek te lezen om het vervolg van anissa te volgen dus heb ik besloten om the maffia queen te verwijderen en een leuk einde te schrijven voor jullie. Ik denk zelf dat dit beter is want ik heb toch niet zo heel veel lezers bij dat boek en ik plaats daar altijd heel laat.

Sorry dames dat jullie eigenlijk zo lang moesten wachten voor een leuk einde. Ik probeerde ook maar iets nieuws en heet klonk veel beter in mijn hoofd😂

Love you all!

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now