#34

1.5K 148 37
                                    

wat er vooraf ging:

ik hang op en leg mijn telefoon op de lader. ik moet echt beter leren plannen. nu moet ik nog langer wachten om asya bij mij te krijgen...

~~~~~

een maand later:

oke mensen hier hebben jullie dus laaaang op gewacht. ik ga vandaag EINDELIJK NA AL DIE WEKEN soufian ontvoeren en het plan uitvoeren. ik zeg jullie eerlijk ik kan gewoon niet wachten. ik wil asya zo graag bij me hebben en haar als vrouw hebben. natuurlijk moet ik der eerst nog hand vragen aan karim,,,,

wish me luck pleas

maar geen stress ik heb overal een plan voor bedacht. zo lang alles volgens plan gaat zal er niets mis gaan insallah. ik rij nu naar zakaria toe om de slaapmiddel te halen. we konden gelukkig net op tijd nieuwe bestellen. ow ja over zakaria gesproken hij is getrouwd met zaineb. het was echt een leuke bruiloft.

ik stap mijn nieuwe lamborghini uit en klop aan op de deur van zakaria. zaineb doet open en laat me naar binnen.

'zakaria heb je die schampoo?' vraag ik. zakaria knikt en geeft me de tas. we hebben het slaapmiddel in lege shampoo flessen gedaan anders zou zaineb het WEER weg gaan gooien. we hebben gewoon tegen haar gezegd dat we het gingen verkopen enzo.

'ben je klaar?' vraag ik. hij knikt en pakt het naald. 'kom dan gaan we' zei hij en gooit de deur achter zich dicht. 'gaan we met jou auto of mijn auto?' vraag ik. 'kom met die van mij die heeft een grotere kofferbak' zei zakaria en trekt me mee naar zijn auto. we stappen in en leggen alles op de achterbank.

'en heb je er zin in?' vraagt zakaria. ik knik grijnzend. 'maar eh geen haat ofzo maar je weet toch dat karim die handvraging gaat weigeren' zei hij. ik knik.

'dus kifesh?' vraagt hij verward. 'zakaria geloof me ik heb dit allemaal gepland dus vertrouw gewoon in me okey' 'isgoed'

hij start de motor en rijd meteen richting asya der huis. ze heeft ons het adress gemaild met het nummer en de straat. daar aangekomen parkeren we de auto. ik pak voor de zekerheid mijn pistool en schuid die achter in mijn broek. ik trek snel mijn shirt erover heen zodat het niet opvalt. 'ilyas'

'ja' vraag ik geiriteerd. 'zeg even hoe ga jij ervoor zorgen dat karim de handvraging gaat accepteren?' vraagt zakaria nog steeds verward. ik schiet in de lach. hij wilt het maar niet los laten he. 'nou ik vertel het eerst aan asya want ik weet dat asya bij karim gaat zeuren als ze weet dat hij heeft geweigerd. en geloof me niemand kan er tegen als asya zeurt en karim weet hoeveel asya van me houd dus hij zal het wel weer gaan accepteren' zei ik in een adem door.

'oke wollah kapot slim' lacht hij. ik knik. 'nog meeer vragen? want ik wil die soufian verdoven' zei ik. 'hahah nee yalla lets go!'

we stappen uit en lopen rustig naar het huis van soufian en asya. via het raam zie ik asya allemaal gebaren maken. ik draai me om en zie soufian weg lopen met een vuilniszak in zijn handen. 'stap jij de auto in en rij achter ons aan ik ga soufian achtervolgen' zei ik tegen zakaria. hij knikt en rent naar de auto toe.

met het naald vol slaapmiddel kijk ik om me heen. gelukkig is het avond en is bijna niemand buiten. waneer ik zakaria achter me zie rijden pak ik mijn kans en ren op soufian af.

ík pak hem bij zijn kraag en duw hem tegen de muur aan. geschrokken laat hij zijn vuilniszak vallen en geeft me een klap. de spuit vliegt uit mijn handen en beland verderop op de grond.

'WTF BEZIELD JOU' schreeuwt hij boos en begint me te slaan. ik geef hem een trap in zijn knie waardoor hij naar achter valt. 'ILYAS NEEM AAN!' ik draai me om en zie zakaria uit het raam hangen met de spuit in zijn handen die hij naar me toe gooit.

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now