#37

1.3K 168 41
                                    

Wat er vooraf ging:
'Ik zie je in de auto!' Roep ik kort af tegen ilyas en verlaat de zaak.

Met een vervelend gevoel loop ik naar de auto en stap in.....

~~~

Na zo'n kwartier op hem te hebben gewacht verlies ik mijn geduld. Ik stap de auto en loop boos naar de bushalte. Gelukkig duurt het niet lang voor de bus komt. Ik stap in en neem achter in plaats. Het heeft ilyas EEN KWARTIER!! lang geduurd om naar me toe te komen.

Meteen voel ik een traan langs mijn wang rollen. Ik veeg snel mijn tranen weg en kijk uit het raam waar ik soufian zie staan met een meid. Ze zaten zo te zien te wachten op deze bus. Hamdullah dat ie al is vertrokken.

Tot mijn schrik stopt de bus en laat soufian en zijn vriendin naar binnen. Mijn hart klopt als een gek en mijn wangen worden rood. Ik bedek mijn gezicht snel met mijn sjaal en kijk uit het raam. De hele bus zit vol alleen de 2 plekken voor me zijn vrij. Ik gooi mijn tas op de ene stoel en mijn voet op de andere in de hoop dat ze gewoon ergens blijven staan.

Ze lopen een rondje door de bus en lopen dan mijn kant op. 'Zouden we hier mogen zitten?' Vraagt soufjan. Ik schud mijn hoofd van nee. 'Zouden we hier ALSJEBLIEFT mogen zitten!' Roept die ene meid. Ik voel mijn hart haast zakken. Was ik toch maar in de auto gebleven dacht ik bij mezelf. Ik haal mijn voeten van de stoel en pak mijn tas helaas vliegt mijn sjaal naar beneden bij het pakken van mijn tas en is mijn gezicht zichtbaar.

Ik voel de stilte al in de bus heersen. 'A-asya' hoor ik soufian zeggen. Ik zeg niets en blijf uit het raam kijken. Ze nemen plaats en kijken me biede lang aan. Zijn vriendin gunt me telkens en vieze blik terwijl soufian me pijnlijk aankijkt. Zijn blik is zo verwarrend dat ik het haast benauwd krijg als ik in zijn ogen kijk.

Waneer mijn bus is aangekomen in mijn stad stap ik snel uit en neem diep adem. Gelukkig was het stil en praatte niemand van ons met elkaar. Het enige wat we deden was elkaar zwijgend aankijken.

Thuis aangekomen zie ik de auto van ilyas al staan. Ik loop naar binnen en open de deur. Stilletjes loop ik de gang in en kijk naar ilyas met de telefoon in zijn handen. Als hij me hoort staat hij op en loopt naar me toe. 'ASYA WAAR WAS JE IK SCHROK ME DOOD WIL JE DAT ALSJEBLIEFT NOOIT MEER DOEN!!' Roept hij boos.

Ik antwoord er niet op en loop direct naar mijn kamer. Daar sla ik de deur hard dicht en zak op de grond. De tranen stromen naar beneden. Huilen heeft heen nu!

Ik trek mijn pyjama aan en draai mijn haar in een knot. Gek genoeg loopt ilyas de kamer binnen en kijkt me aan. 'Ow ja voor ik het vergeet je burger zit in mijn tas' zei ik alaof er niets aan de hand was.

Ilyas loopt naar me toe en kijkt me amuserend aan. 'Wat? Is er iets om te lachen?' Vraag ik boos en vouw mijn kleren pp. 'Sorry schag ik wilde je niet in de steek laten, maar laat dir niet onze dag verpesten'

'Ow dus jij vind het ook fijn als er een groep jongens naar me toe komen en foto's beginnen te maken?' Vraag ik. Meteen verdwijnd zijn glimlach van zijn gezicht.
'Ik vermoord ze' fluistert hij onhoorbaar.

'Ow begrijp je nu hoe ik me voel?'
'Asya hafak doe nu niet moeilijk ze wouden gewoon een foto meer niet je weet dat ze het niet fout bedoelde' zei hij. 'OW NEE HE JE FANS STAAN BLIJKBAAR BOVEN JE EIGEN VROUW VOLGENS MIJ HAD JE HET NIET EENS DOOR TOEN IK VERTROK OF WEL?!' vraag ik boos.
'ASYA NIET SCHREEUWEN! WAT KAN IK ERAAN DOEN DAT IK VOETBALTALENT HEB? MAG IK DAN OOK GEEN FOTO'S MAKEN OFZO?!' roept hij boos en stormt de kamer uit.

Ik laat me zuchtend op bed vallen en kijk recht voor me uit. Wat moet ik toch doen? Straks flikt hij me dit weer.
Ik sta op als ik een auto hoor weg gaan. Ik kijk uit het raam en zie dat ilyas weg rijd. Meteen pak ik mijn telefoon en ontvang een appje van hem

'Ik ga naar het stadion heb een wedstrijd te spelen ben rond 22:00 thuis'

Ik laat hem op blauw staan en leg mijn mobiel weg. Ik heb totaal geen zin in zijn praatjes. Ik snap überhaupt niet waarom hij die wedstrijd gaat spelen als we ruzie hebben. Hij weet dat ik niet tegen ruzie kan. Hij bied niet eens zijn excuses aan ofzo?

Perspectief ilyas.
Bij het stadion aangekomen parkeer ik mijn auto en loop naar binnen via de achterkant. Anders krijg ik weer van die meiden tegen me aangeplakt om foto's en shit.
Ik loop de kleedkamer in en zie mijn beste vriend genaamd mounir zich omkleden. 'Gelukkig dat je er bent anders zouden we sowieso gaan verliezen' grapt hij en geeft me een boks. Ik glimlach kort en kleed me direct om. Voordat we de wedstrijd gaan beginnen check ik nog of asya heeft gereageerd. Gek genoeg liet ze mijn berichtje op blauw staan.

Meestal zegt ze iets van veel plezier schat of insa Allah win je maar dit keer niet. Ik snap haar ook wel want we hebben ruzie dus had ook niets anders verwacht.

...

'Yalla ciao ik zie je morgen ochtend bij training' roept mounir en geeft me een boks. Ik glimlach en loop naar de garage waar ik mijn auto in stap. Tot mijn schrik zie ik een briefje liggen op mijn autoruit. Ik stap verward mijn auto uit en pak het briefje en begin het te lezen.

Goed gespeeld, je blijft toch de beste en de knapste van het team
XA

Met gefronste wenkbrauwen lees ik de brief meerdere malen. Wie is A?
Ik gooi de brief snel weg voordat asya hier achter gaat komen. Als ze hier van weet word ze para.

Snem stap ik de auto weer in en rij naar huis. Thuis aangekomen loop ik direct naar de badkamer en neem een douche. Asya is in slaapgevallen met de tv en een zak chips naast der. Ik zet de tv uit en haal de chips uit haar armen. Lachend kijk ik naar haar mondje die een oranje kleur heeft gekregen door de kaas chips.

Ik plant een kusje op haar wang en sluit alle lichten en lampen. Meteen val ik in een hele diepe slaap...
~~~'

Wie zal A zijn?

Ik wil jullie onwijs erg bedanken voor de 70 stemmen op deel 35 we hebben gewoon de 70 stemmen behaald. Ik zweer ik heb nog nooit zo veel stemmem gehad op een deel.
Sommige zullen nu echt denken van wtf? Kifesh ze is blij met 70 stemmen. Ik haal nooit hoger dan de 40 dus dit is echt hoog voor me. Super bedankt wollah echt jullie hebben me zo erg bljj gemaakt

Tot het volgende deel schatjes😙😙

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now