#52

1.2K 130 43
                                    

Wat vooraf ging:
Ik wilde zo graag al naar dubai gaan!

Ik kan niet wachten!

~~~~~

'Asya wakker worden' ik open mijn oog en zie nourhane voor me staan. 'Gaan we?' Vraag ik. Ze knikt met haar hoofd en helpt me overeind.
'Doe rustig ilyas slaapt nog' fluistert ze en wenkt baar blik naar de slapende ilyas.

Zo stil mogelijk kleed ik me aan en loop naar de huiskamer. Zaineb en nourhane zijn de enige die nog wakker zijn zo vroeg. De rest ligt nog te slapen.
'Waar gaan we heen?' Vraag ik. 'We gaan eerst kijken of wat wat leuks kumnen vinden bij het centrum en dan gaan we naar de stad' zegt nourhane.

Ik knik en eet mijn broodjes met nutella op. Ik neem nog een slok thee en trek mijm schoenen aan. 'Gelti ik heb mijn bankpasje niet' zeg ik snel.
'Maakt niet uit ik betaal wel voor je lieverd' zegt ze en lacht. 'Nee nee ewilie gelti hasouma ik vraag wel of ik die van ilyas mag' 'el la (nee) geen hsouma yalla stap de auto in of we laten je hier!' Zei ze streng.

Ik lach en stap haar auto in. Ik neem plaats naast zaineb en zie hoe ze trots naar haar buik kijkt. 'Waneer ga je dat kind eindelijk eens uit poepen?' Vraag ik. Ze kijkt me lachend aan en geeft me een duw. 'Nog een paar maandjes in sha allah' antwoord ze.

'Is het leuk?' 'Wat?' 'Zwanger zijn?' Vraag ik. Ze lacht. 'Na alle hormonen en bijwerkingen is het wel het mooiste moment van mijn leven' zegt ze. 'Waneer ben jij van plan om een kind te krijgen?' Vraagt ze. Ik haal mijn schouders op. 'Ik denk waneer alle ellende en drama achter de rug is. Nu hebben ilyas en ik het zo druk dat er geen tijd is voor kinderen of zo'

Nourhane stapt de auto in en zet hard muziek op. 'Zijn jullie ready dames!!' Roept ze. 'YESSS!!' roepen zaineb en ik in koor en dansen met de muziek mee.
Nourhane rijdt als een gekke tiener met shi 100 km/uur richting het centrum van london.

Het is super druk dus blijven we dicht bij elkaar. We lopen de Zara in en kopen daar wat leuke spulletjes. Ookal is deze winkel ook in Nederland het blijft toch leuker om in een andere land te shoppen. Meestal heb je dan meer dingen.

We lopen met zn drietjes naar de baby afdeling en helpen zaineb met leuke rompers zoeken voor haar kindje. We zouden een gender reviale doen maar daar hebben we nu geen tijd voor dus lieten we hun het geslacht zien.

🌸Het word een meisje🌸

Zaineb en zakaria zijn dol gelukkig met hun kindje. Ze weten al de naam. Zaineb moet nog 2 maandjes en dan gaat ze eindelijk een kind uit poepen.
Ik wil zo graag haar rode hoofd zien dan😂

Sinda zaineb zwanger is zijn zakaria en zaineb veel closer geworden. Alsof hun kind hun band heeft versterkt. Zakaria was meer van het werken dan bij zaineb zijn. Maar sinds hij weet dat zaineb zwanger is is hij 100% gefocust op haar.

Echt prachtig om te zien. Ik ben benieuwd of dat ook zal gebeuren bij mij en ilyas? We zien het wel.

'AAAHHHH!!'
Ik draai me om en zie een kreunende zaineb bij de etalage staan. Nourhane en ik rennen op der af en laten der zitten op een stoel. 'Gaat het?' Vraag ik en geef der een fles water. Ze grijpt naar haar buik en begint hevig te puffen.

'Ewilie straks ga je bevallen!' Roep ik hysterisch. 'Zaineb kalmeer je gaat niet bevallen gewoon rustig adem halen' zegt nourhane en wrijft  over haar rug. 'Moet ik zakaria bellen?' Vraag ik nog voor de zekerheid. Nourhane schud van nee en helpt zaineb overeind.

'Gaat het een beetje?' Vraagt ze. Zaineb knikt en loopt weer rustig verder. 'Ik had krampen' zegt ze. Ik knik en neem opgelucht adem. Even en ik dacht ze gaat bevallen.

'Nourhane, zaineb ik ga maar de kiko!' Riep ik door de winkels. 'Saff ik ben met zaineb bij die café we zien je daar zaineb begint moe te worden' zegt nourhane en loopt weg.

Ik pak mijm tas en loop naar de kiko toe. Onderweg bots ik tegen iemans aan. Ik val en kijk soufian aan.

Shit hij heeft me gezien!!

'ASYA OMG ASYA JE WILT NIET WETEN WAT IK DOOR MAAK ZONDER JOUW IK KAN NIET LEVEN IK HEB JE NODIG. JIJ BENT MIJN ZUURSTOF MIJN ALLES. IK KAN NIET ZONDER JE JE HEBT ME GEBROKEN!!' schreeuwde hij en hield mijn hand stevig vast.

Ik schrok me dood. Vol medelijden kijk ik hem aan. 'Asya ik beloof je ik zal je alles geven. Alles wat ilyas heeft ga ik je ook geven ik ben al aan het sparen voor een groot huis voor ons tweetjes. Ik ben je niet vergeten asya en ik zal je ook niet vergeten mijn liefde voor jou is te groot geef me nog 1 kans en ik zal voor je vechten. Ik ging niet vreemd en dat zou ik ook nooit doen. Alles wat jij hebt heeft geen ene andere meid. Je bent speciaal voor me. Je bent een diamant, een parel je bent alles! Ik hou van je asya hoe moet ik je dat laten zien!!' Riep hij en begon te huilen.

Heel de straat keek ons aan. 'S..soufian' fluister ik en kijk in zijn ogen. 'Het spijt me maar ik kan het niet'

Hij begon harder te huilen en trok aan mijn arm. 'ASYA WAT MOET IK DOEN!! ALSJEBLIEFT VERTEL ME. HET SPIJT ME DAT IK NIET ZO RIJK BEN ALS ILYAS. HET SPIJT ME DAT JE GEEN LAMBORGHINI HEBT. HET SPIJT ME DAT IK GEEN VILLA HEB ALS HUIS EN HET SPIJT ME DAT IK NIET ZULKE RIJKE OUDERS HEB. JE MOET WETEN DAT IK GEEN TOEKOMST MEER ZIE ZONDER JOU. JE BENT MIJN ALLES ASYA IK GA DOOD ZONDER JE!!' zijn woorden raakte me diep.

Ik hou van ilyas maar dat begin ik nu wel te betwijfelen.

'Soufian sorry maar wat jij me aan deed was wel erg' zeg ik snel en trek mijn hand los.

Ik wil dit niet doen! Hij is gebroken en dat vanwege mij!

'ASYA NEEEEE!! LAAT ME NIET ALLEEN!!'

ik keek om me heen en voelde alles draaien. 'Ik moet gaan!' Fluisterde ik en rende weg.
Weg van deze schuld gevoel.

'NEEEEEEE!!' Schreeuwde hij.

De tranen stroomde als regen naar beneden. Hij is gewoon blind verliefd! Ik kan hem dit niet aan doen.

Follow me plz💋

Zakaria & IlyasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin