#48

1.3K 141 20
                                    

Wat vooraf ging:
Hoe dichterbij ze loopt hoe meer ik moordneigingen begin te krijgen.....

Wie zal het Zijn??

~

'A...amal' fluister ik. Ze grijnst en zoent me meteen. Door de shok en haar greep krijg ik niet de kans om der weg te duwen.

Na een tijdje duw ik der weg en kijk der woedend aan. 'Wat denk je wel niet dat je bent!' Schreeuw ik door het restaurant. 'Schatje waarom zo boos je wilde me toch zien nou hier ben ik' zei ze en zwaaide met haar haren.

De woede kroop in me en ik kon me niet meer inhouden. Ik pakte der stevig bij der arm en drukte der tegen de muur aan. 'KOM NOG EEN KEER IN MIJN BUURT EN JE ZULT ZIEN HOER DAT JE BENT!!' schreeuw ik en laat der los.

Ze lacht ze streelt over mijn wang. 'Schatje waarom zo boos'
Boos sla ik haar hand weg. 'rot op begrepen!' Riep ik.

Ze lacht en loopt weg. Ik neem diep adem en loop naar ons tafeltje waar ik asya niet meer zie zitten.

Ik kijk om me heen en zie dat mijn auto er nog staan. Ze kan niet ver zijn. Ik ren naar buiten en kijk om me heen. Door de drukte is het moeilijker om der te vinden.

'ASYA ASYAAAA!!!!' roep ik overal. Maar ik krijg geen antwoord terug. Alleen een paar iritante blikken. Ik ren uit het winkelcentrum en kijk om me heen.

In de verte zie ik asya op een bankje zitten. Ik ren naar der toe en kijk der aan. 'Ga weg ilyas ik wil je niet zien!' Roept ze. 'Asya het is niet wat je denkt ik zweer het begon zo...'

'Denk je nou echt dat ik in die grappen ga trappen. Ilyas donder op van mij ik wist wel dat je me niet wilde. Ik heb iemand moeten verlaten die om me gaf voor jou!' Onderbrak ze me.

'OW DUS JE BENT LIEVER MET SOUFIAN?!!' schreeuw ik boos en trek der omhoog. 'Nee maar vergeleken met wat je nu doet wel ja hij behandelde me wel als een vrouw jij gaat achter mijn rug om nog met meiden chillen je hebt haar toch gehoord!!'

Ik draai me lachend om. 'Wat een vertrouwen heb je toch in mij geloof je nou echt iemand die zomaar komt verschijnen?' Roep ik boos.

Ze zwijgt en snikt. 'Ilyas ik ga'
'Waarheen?' 'Weg ik wil hier niet zijn ik wil wat tijd' zegt ze. 'Meen je die? Wat voor tijd heb je nodig er is helemaal niets aan de hand laat me het je dan uitleggen' roep ik voor de zo veelste keer.

'Hey ilyas' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie samira staan. Ewilie wat is dit.

Ze loopt naar me toe en kust me op mijn wang. Wollah wat denken deze meiden wel niet?

Ik duw (gooi) haar aan de kant en kijk naar het bankje. Asya staat op en loopt weg.

'Asya wacht!'
'NEE ILYAS ROT OP GA MAAR MET JE 2 HOEREN OP STAP VERGEET ME MAAR!!' schreeuwt ze terug en verdwijnt in de menigte.

De tranen springen in mijn ogen. Ik val op mijn knieën en barst in tranen uit. Waarom gunt niemand mij het geluk.

Ik sta op en val samira aan. (Samira was het meisje die zakaria aan me voorstelde)

'Wat denk je wel niet dat je bent en me komt opzoeken met je levenloze vriendinnetje amal!!' Schreeuw ik boos.

'We missen je!' Huilt ze. 'Donder op van mij en van asya!! Begrepen jullie hebben hier niets te zoeken!'

Boos loop ik naar de auto toe en rij naar huis. Zakaria appte me dat asya met de bus komt.

Ik loop naar binnen. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt iedereen. 'Nou ik heb 2 grote problemen. Mijn exen komen me opzoeken zomaar en ik heb flinke ruzie met asya!' Zeg ik boos en loop naar de kamer.

En ja hoor zoals verwacht heeft asya onze bedden uit elkaar geschoven. 'Breng je bed maar naar je kamer' hoor ik naast me. Ik keer me om en zie een gebroken asya

'Habiba geloof me dit is niet wat het lijkt' zeg ik en loop op der af. 'Ilyas ga weg ik wil je niet zien' zegt ze en loopt langs me door.

Ik zucht en neem mijn bed mee naar mijn kamer. 'Anas kan je me helpen?' Vraag ik. Hij kijkt me droog aan en houd zijn gebroken arm omhoog. Ik lach en trek mijn bed mee.

Als ik mijn bed op zijn plaats heb gelegd besluit ik om zakaria op te zoeken. Ik moet met hem praten. Ik loop naar de woonkamer toe. 'Heeft een van jullie zakaria gezien?' Vraag ik.

'Uhm zakaria is volgens mij met zaineb op het dak' zegt mijn vader. 'Isgoed bedankt'

Ik loop naar de lift toe en wacht Tot ie helemaal boven is. Als een piepje af gaat loop ik naar buiten.

En weyow dit is zo schattig. Zakaria zit met zaineb in zijn armen op de lounge set. Hij heeft zijn armen op haar buik en geniet van haar aanwezigheid.

Een steek van jaloezie gaat door me heen. Waarom kan hij altijd alles perfect houden. Hij besteed zo veel tijd aan zaineb. Nu begrijp ik asya. Ik besteed bijna nooit tijd aan haar.

Ik loop naar hun toe. 'Sorry verpest ik jullie moment?' Vraag ik. Zaineb lacht. 'Nee hoor we waren gewoon aan het praten' zei ze en stond op. 'Waar ga je heen?' Vraagt zakaria sip. 'Ik ga even kijken bij asya ben zo terug'

Waneer ze weg is voel ik een harde schop in mijn buik. 'ZAKARIA JE MALLE MOER WAT BEZIELD JOU?!!' schreeuw ik boos en laat me pijnlijk vallen.

'Wat bezield mij? Pardon? Wat heb je asya wel niet aangedaan. Ben je überhaupt wel een man of gewoon een jongen dat achter asya der rug om gaat nog loopt te chillen met meiden wesh wil je der verliezen wella?' Roept zakaria boos.

'Luister ik ging eten met asyaa tot amal kwam. Ze begon me te kussen en toen liep ze weg. Ik ging der achterna en probeerde haar alles uit te leggen tot samira kwam en me kuste. Toen liep asya weg' zeg ik.

Zakaria kijkt me aan. 'Kifesh je ex samira?' Vraagt hij.

'Wie is amal' vraagt hij dan.

'Amal was een meisje die ik sinds kort tegen kwam. Ze werd beroofd dus ik ging die jongen achterna. Toen ik haar portemonnee had gaf ik die terug. Ik deed het gewoon als een goede daad maar zij zag het weer als een kans om met mij in contact te komen. Toen paar dagen later werd ik telkens gebeld door en onbekend nummer dat bekijkt dus die van haar te zijn. Nu ze weet dat ik getrouwd ben wilt ze ons uit elkaar drijven. We komen elkaar de laatste tijd vaak tegen. Ik doe natuurlijk alsof ik der niet ken en ga gewoon door met mijn leven' zei ik

'Wow man vertel dit dan aan asya' 'ja wik ik ook doen als ik de kans er voor krijg' zucht ik. 'Pfff ik zal wel met samira afhandelen dankzij mij was je in contact met der gekomen' zei zakaria.

'Nee man niet doen straks gaat jou iets overkomen en dan word zaineb ook zo boos op jou dat gun ik je niet'

'Zaineb weer wat ik voor der voel daar praten we vaak over en onze vertrouwen band is sterk dus ze zou me geloven als ik de waarheid vertelde' zegt hij

Ik knik. Had ik dat maar ook met asya dacht ik bij mezelf.

~~~

Stem en reageer💕
Sorry dat dit deeltje zo veel tijd koste ik was druk bezig met leren enzo😷

Ik heb nog 2 promoties.
Lees het boek van libaneesje_
En van Mocrotjuuh_

Tot het volgende deeltje💖💖

Zakaria & IlyasOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz