#73

917 106 14
                                    

  Ik hoop dat het niet aan mij licht dat zakaria is flauw gevallen.  

-

ik hou senna goed vast en neem der mee naar binnen. ik haal der uit haar maxicosi en leg der neer op de bank. meteen begint ze te huilen dus til ik der op en loop rondjes door het huis om der stil te krijgen. gelukkig valt ze na duizend keer rond te hebben gelopen in slaap. ik leg der neer op de bank en zet de tv aan. 

in plaats van dat ik naar de tv kijk bestudeer ik senna. ze lijkt HEEL erg op zakaria. haar mond, ogen, neus alles heeft ze van zakaria. behalve haar haar. zakaria heeft zwart haar en senna heeft heel licht bruin haar, het is haast blond. dat heeft ze dan wel weer geërfd van zaineb.

ik kijk haar liefdevol aan. ik wordt uit mijn gedachtes gehaald door mijn telefoon die over gaat. zaineb belt me wat wel te verwachten was.

'salam zaineb hoe gaat het met zakaria?' vraag ik meteen. 'goed hmdl hij kreeg een black-out nadat jij vertrok. de artsen denken dat het te maken heeft gehad met een woede aanval' zegt ze. ik hoor de pijn en teleurstelling in haar stem.

'Ja dat zou vast gekund hebben, zakaria was erg boos en kreeg ook een woede aanval' 'ik had ook niets anders verwacht. Jullie schreeuwde alsof jullie 3 km van elkaar vandaan stonden'
Ik lach. 'Maar goed ik belde eigenlijk om te vragen hoe het gaat met senna. Doet ze moeilijk?' Vraagt zaineb. 'Nee nee ze is erg lief. Ze doet nu een dutje' zeg ik. 'O oke ik kom der zo weer ophalen rond een uurtje of 12 nadat ik zakaria heb bezocht' 'is goed tot zo'
'Tot zo' zegt ze terug en hangt op.

Ik stop mijn telefoon in mijn zak en pak mijn laptop. Ik heb een chip geplaatst in de auto van soufian. Ik moet weten waar hij heen gaat want morgen zal hij asya ergens mee naar toe brengen.

En aangezien ik geen hulp krijg moet ik het maar alleen doen. Nu pas besef ik me hoe hard ik zakaria wel niet nodig heb. Hij was een broer en vader tegelijk voor me. Zonder hem zou ik al lang ontspoort zijn geweest.

Nadat ik soufian zijn locatie heb gecheckt schrijf ik het op in mijn notitie. Ik heb een kladblok vol met plekken waar soufian zich dagelijks bevind. Een paar van die plaatsen zijn panden waar soufian waarschijnlijk werkt.

Er staat een pand ergens in Den Haag. Hij gaat daar heel vaak naar toe. Ik denk zelfs dat hij het pand daar leid. Ze vervoeren trouwens veel spullen waar niemand over mag weten. Als je ook maar een klein beetje in de buurt komt schieten ze je neer.

Dit zijn allemaal informaties die ik heb kunnen vinden over het pand in den haag. Maar het zal me ook niets verbazen als er meer speelt. Soufian zit nou eenmaal vol verassingen.

Ik check nog de laatste camera en merk gelijk iets op. Het pand staat half leeg. Ik pak gelijk mijn telefoon erbij en bel asya op.

'Hallo' zegt ze gapend. 'Asya waar is soufian nu!' Vraag ik meteen. 'Soufian is uhm....als het goed is met karim weg' zegt ze. 'Weetje toevallig waar ze heen zijn gegaan?' Vraag ik. 'Ja ze zouden naar een lounge gaan ofzo' zegt ze. 'Zijn ze daar nu nog steeds?'
'Ja hij heeft ook een paar vrienden bij zich' zegt ze. 'Oke bedankt ik weet genoeg' voor ze nog vragen kon gaan stellen hang ik op.

Ik pak mijn gun uit mijn nachtkastje en verstop die achter mijn vest. Waneer ik net de deur uit wil lopen besef ik me dat ik nog op senna moet gaan passen.

Ik kijk naar de tijd en zie dat het net 21:00 uur is geworden. Zaineb komt nog laaang niet.

Ik til senna rustig op en leg der in haar maxicosi. Samen met de maxicosi loop ik naar de auto toe en rijdt richting asya.

Ik zal jullie nu even uitleggen wat er gaande is.

Zoals ik al zij is het pand in den haag enorm bewaakt en wordt ook goed beschermd. Het is dus haast niet mogelijk dat je daar binnen kunt komen zonder pasje. Asya heeft me zijn extra pasje gegeven. Dit pasje hoort bij asya want zij mag daar gewoon naar binnen  gaan omdat soufian van haar houdt en hij weet dat asya niets door zal vertellen.

Dus ze heeft me gewoon dat pasje gegeven als hulpmiddel om soufian op hete draad te kunnen pakken. Nu soufian weg is en het pand half leeg is heb ik de perfecte gelegenheid om nu mijn plan uit te voeren. Het enige probleem is dat ik ook op senna moet letten.

Dus nu ben ik onderweg naar asya zodat zij eventjes op senna kan gaan letten in de tussentijd dat ik mijn plan uit kan voeren.

-

Ik heb niet gelet op spellingsfouten!!

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now