#66

916 128 33
                                    

Waneer ik ben aangekomen stop ik voor de deur en ren naar binnen. In de verte zie ik soufian en karim rennen. Ik ren ze achterna tot ik word tegen gehouden.

'U mag niet verder meneer,' zegt de zuster. Net waneer ik wil uitbarsten besef ik me dat ik deze discussie toch niet ga winnen. Verslagen laat ik me vallen op een stoel. De eerste tranen rollen over mijn wangen. 'Weldi...' mijn hart staat stil bij het horen van mijn moeder haar stem. Ik draai me abrupt om en kijk der huilend aan.

Ze rent op me af en neemt me in haar armen. Als een klein jongetje blijf ik op mijn moeder haar schouder huilen. Haar omhelsing voelt zo vertrouwd aan. 'Waar was je we hebben je overal gezocht.' Snikt ze. 'Het is een lang verhaal.'
'Waarom ben jij hier?' Vraag ik dan.

Ze houdt een papiertje omhoog. 'Moet je medicijnen ophalen?'ze knikt. 'Waarom was je niet terug gegaan en waarom ben je hier?'

Ik vertel haar bijna alles. Het kan me nu niet schelen wie het hoort. Ik wil niet langer meer de bad guy spelen. Nadat ik mijn verhaal heb gezegd neem ik een slok water. 'Dus asya ligt nu ergens in de kamer?' Vraagt ze. Ik knik.

'Mama straks word soufian de vader van mijn kindje. Straks laat ze hem niet bij me...' fluister ik. Ik voel me al misselijk worden bij het verbeelden van soufian bij mijn kindje. 'Nee asya is niet zo'
'Ik heb asya helemaal kapot gemaakt mama. Er valt niets meer goed te maken. Ik heb het goed verkloot' zucht ik. 'Niet zo praten ilyas ze weet je verhaal nog niets eens. Misschien is het goed om het uit te praten' ze kijkt me hoopvol aan en wrijft over mijn wang.

Ik knik dan maar. Het is de enige optie wat ik nu nog kan doen. In de verte loopt karim boos naar buiten. Achter hem aan loopt een schreeuwende soufian. 'HET SPIJT ME!!' roept soufian. Ik sta meteen op. 'Yalla praat met hem' zegt mijn moeder nog snel.

Ik knik en geef mijn moeder eerst een lange kus. Daarna ren ik achter karim aan. Met soufian valt niets te praten. 'Karim!' Roep ik hard. 'Donderop ilyas!'

Ik loop op zijn stem af en zie hem huilend op een bankje. 'Wat is er gebeurd?' Vraag ik. 'Boeit niet'
'Het gaat wel over mijn vrouw dus in dat geval boeit het me heel wat.' Zeg ik.

'Jullie zijn gescheiden dus ze is je vrouw niet meer hopeloze mongool.' Zei hij. Ik lach. 'Nou volgens mij hebben we beide nog niets getekend' zeg ik en frons. Hij zucht en staat op. 'Wat wil je?'
'Ik wil weten wat er aan de hand is. Ik mag niet bij haar zijn.' Zeg ik.

'Ze gaat een miskraam krijgen
Mijn hart stopt zo wat met kloppem. 'WAT!!' 'Voor je me gaat klappen. Dit heb je te danken aan soufian. Hij heeft haar een spul gegeven waardoor dit allemaal gebeurde-' ik liet hem niet eens uitpraten en rende terug het ziekenhuis in.

De woorden van karim spookte door mijn hoofd. Ik rende harder en sprong op soufian. Ik gaf hem alle hoeken en klappen. Alles leek zwart voor mijn ogen. Het enige wat ik voor me kon zien was ik bij het graf van mijn kindje en dat leide tot ik heftige marteling bij soufian.

-

Perspectief karim
Lachend keek ik toe hoe ilyas werd meegenomen door de politie. Eindelijk is hij weg. Hij zat ons de hele tijd in de weg. Ik liep op soufian af en zag hem zwakjes liggen op een bed. 'I..is het gelukt?' Vroeg hij. 'Ja hij word meegenomen we krijgen geen last meer van die ilyas.' Zeg ik en lach. Hij geeft me een zwakke boks en sluit dan zijn ogen.

Ik loop direct door naar de kamer van asya. Ze ligt vermoeid voor zich uit te kijken. 'Karim wat was er gebeurd?' Vraagt ze zacht. 'Ilyas sloeg je neer. Je kreeg bijna een miskraam. Hij word nu meegenomen naar het politie bureau dus maak je maar geen zorgen.' Zeg ik en wrijf over haar hoofd heen. Ze knikt en left haar hoofd op mijn schouder. 'Ik kan me daar eigenlijk niets meer van herinneren' fluistert ze. Ik grijns en app soufian dat hij moet komen.

De deur word open gedaan door soufian. 'OMGG WAT IS ER GEBEURD!!'
Asya springt zo wat overeind. 'Dit heeft ilyas gedaan. Ik probeerde je te beschermen maar hij was veel te sterk..' fluistert hij.

Ik zie hoe boos asya begint te worden. 'WAT EEN FLIKKER IS HIJ!!'

....
Goodbye ilyas😭
Die karim en soufian zijn veelste slim voor asya....of niet??
Vergeet niet te stemmen en me natuurlijk te volgen. Kunnen we de 950 volgers halen?

Ik hoop het enorm. Ik volg natuurlijk altijd terug ♥♥

Zakaria & IlyasWhere stories live. Discover now