26. Len počúvaj

509 65 16
                                    

Anette

"Lavender's blue, dilly dilly, lavenders green, When I am King, dilly dilly, you shall be Queen.
Who told you so, dilly dilly, who told you so? T'was my own heart, dilly dilly, that told me so.
Lavender's green, dilly dilly, lavender's blue. If you love me, dilly dilly, I will love you." Práve som dopozerala Popolušku, film jeden z mojich obľúbených a pesnička z neho mi znie v hlave už peknú hodinu s stále si to spievam. Dokonca ma aj napadlo, že by som to nahrala, upravila a poslala Abemu. Je to strašne lákavá ponuka a k tomu ma k tomu ťahajú aj také srandy, ktoré mám doma, také Ježiškovské mini nahrávacie štúdio, a v počítači to ľahko zvládnem upraviť. A klamať mu nebudem, lebo spievať viem, len trochu inak. "Christopher, poď sem!" Vyskočila som z postele a bežala za ním aj s napísaným textom v ruke. "Čo chceš?" Vyšiel rozospatý zo svojej izby, čo som nepochopila, lebo je už takmer večer. "Zaspievaj to." Máme to v rodine, ani on neškrieka najhoršie. Aspoň má dobrý základ na balenie dievčat. "Čo?" Vytrhol mi papier z ruky a zadíval sa na to. "Lavender's blue, dilly... WTF? To ti spievať nebudem." Vrátil mi to a mne nezostalo nič iné, ako si to naspievať sama. A to som sa vážne rozhodla, že mu to pošlem? Som šialená? "Načo to vlastne chceš?" Okríkol ma, zatiaľ čo som sa vracala do svojej izby. "Chcem to niekomu poslať, no nechcem, aby zistil, že to spievam ja. Pomôžeš mi?" Síce je Chris v puberte, nikdy ma nenechal v štichu, aj keď sa jednalo o blbosti. "Tak daj sem." Áno! Chris sa vyzná aj v technike lepšie než ja, takže s ním mám istotu, že Abe môj hlas nikdy nespozná.

Pesničku som naspievala bez problémov aj na viackrát, Chris si to vypočul a dal dokopy a teraz pracuje na úprave, aby to vyznelo skôr ako niekto iný, než ja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pesničku som naspievala bez problémov aj na viackrát, Chris si to vypočul a dal dokopy a teraz pracuje na úprave, aby to vyznelo skôr ako niekto iný, než ja. Nechala som to na neho a zatiaľ som sa šla najesť. Mamka skákala od radosti, pretože dnes som ešte do úst nič nedala. Okrem toho môžem zjesť čokoľvek a nepriberiem, takže by som mala ísť cvičiť, nech sú na mne aspoň svaly vidno. "Tak, hotovo." Chris sa konečne vykotúľal z jeho izby a odovzdal mi USB kľúč. "Si ten najlepší brat na svete." Povedala som mu s úsmevom, na čo on zareagoval svojsky. "Hej, hej." Mávol rukou a zavrel sa opäť do svojho brlohu. Ja som sa len usmiala a zhrabla USB kľúč zo stola. Ihneď som bežala do svojej izby, aby som si to mohla vypočuť a uistiť sa, že si Chris urobil svoju prácu dokonalo. A naozaj to bolo dokonalé. Neznelo to vôbec ako ja, ale zanechal tam ten môj štýl a prevedenie, čo je super. Len dúfam, že "dušu" celého songu si Abe nevšimne, lebo on moje precítenie pozná. A ako hudobník ma na to skvelý nos. No tak teraz čo? Pošlem mu to, alebo nie? Ako mu to mám poslať? E-mailom? Nie, lebo tam mam svoje meno. Treba si vymyslieť nový e-mail a až potom to poslať.

Prečo som si, ja krava, robila nový e-mail na to, aby som mohla Abeho oklamať? To som už vážne taká blbá, alebo sa vážne takto nudím, že musím vymýšľať takéto kraviny? Ale teraz je na nadávky už neskoro, keď som to poslala. Už pár hodín čakám na odozvu, teda konkrétne dve, ale chápem, Abe teraz nemá ani čas komunikovať, takže k nahrávke sa dostane niekedy večer. A ja sa zatiaľ balím, pretože zajtra odchádzame na Team Building do Álp. Pôvodne to malo byť len v Jasnej, ale Martin z neznámych dôvodov povedal, že ideme do Álp, takže ideme tam. Vážne neviem, ako to chce stihnúť, lebo zajtra je utorok, do nedele budeme tam, teda naši kolegovia až do ďalšej stredy, ale my dvaja odchádzame v pondelok ráno na Floridu. Rátajme to tak, že v pondelok poobede priletíme, vybavovačky na hoteli a bla bla bla, v utorok stretávka s klientom a v stredu Valentín. Už v stredu to príde. Bože, bojím sa strašne. Čo ak sa neovládne a vynadá mi hneď tam? Čo ak sa ja neovládnem a urobím tam nejakú hysterickú scénu? Kľud. Nič sa nestane. Ak sa mu vyhnem, všetko bude v poriadku. To ešte domyslím. "Zajtra o 7:00 prídem po teba." Pípla mi správa na mobile, bola od Martina. Zajtra o ôsmej už odchádzame.

Dangerous WorldWhere stories live. Discover now