66. Hádaj, kam ťa beriem

507 56 7
                                    

Časť je venovaná dievčinke, ktorá sa zapojila do chodu príbehu a vybrala miesto, kam sa Abe a Anette vyberú... nebudem prezrádzať, kvôli čomu. O:)

Anette

Dnešný tréning nebol pre mňa o nič iný, než včerajší, akurát mám ešte väčšiu svalovicu ako predtým. Je fajn, že som to rozcvičila a o chvíľu to prejde, ale čo z toho, keď ma to bolí teraz? Dokonca som zakázala Abrahamovi, Leónovi a ešte neviem, kto sa ponúkol, aby ma odviezli na hotel. Chcem sa prejsť, rozhýbať moje lenivé svaly. Ďalším bodom dnešného dňa je to, že mi neustále zvoní telefón. Martinovi sa nepáči, že mi do konca služobnej cesty zostáva ešte päť dní a chce ma späť čím skôr. Zrušila som ho, že mám na starosti miliónovú zákazku, tak nech si dá pohov. Okrem neho mi volal, neuveríte, ale môj puberťácky brat Christopher. Pýtal sa ma, či mu dokážem zohnať nejakú krasotinku pre frajerku. Skoro ma porazilo, keď som to od neho počula. Chris a frajerka, no to ma podrž. Má predsa len trinásť rokov. Nevadí, zasmiala som sa, dúfam, že na to nezabudnem. S bábikami už sa asi nehrajú, či? Niečo vymyslím ešte. Potom mi volala ešte mama, že či žijem, lebo sa neozývam, a teraz mi práve volá Karolína. "No ako, výletníčka?" Spýtala sa ma hneď, ako som stihla dať mobil k uchu. "Počujem, že sa usmievaš." Neodpovedala som jej, lebo som vedela, že ona vie, ako sa mám. "Samozrejme, že sa usmievam, keď ťa čaká toľko skvelých vecí." Priam zvýskla do telefónu, z čoho mi začalo biť srdce neskutočnou rýchlosťou. "Čože? Ako to môžeš vedieť?" Nie že by som sa to práve neopýtala veštkyne, to je nepodstatné. "Cítim to z teba až sem, Anette! Karma ti praje! Len to nepokaz." No jasné, ja sa začnem tešiť a ona ma takto zruší. "Tak mi daj správne kroky k tomu, aby som to nepokazila." Síce neviem, čo skvelé ma čaká, ale nechcem to pokaziť. Ak Karolína povie, že je to pre mňa dobré, tak jej budem veriť. "Hmm, v tomto ti nemôžem radiť. Nasleduj svoje srdce." Jej roznežnený hlások ma tak veľmi upokojil, že teraz by som súhlasila so všetkým. "Jasné, budem. Tak, ako vždy." Prisľúbila som jej, aj keď neviem, či to dám. Vždy som sa riadila radšej rozumom. 

S Karolínou som telefonovala celú cestu domov a mám naozaj dobrý pocit z toho, čo všetko som jej povedala a čo všetko povedala ona mne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S Karolínou som telefonovala celú cestu domov a mám naozaj dobrý pocit z toho, čo všetko som jej povedala a čo všetko povedala ona mne. Takže ma čaká niečo pekné. Hm, to už by sa v tomto živote konečne mohlo niečo podariť. Ale nie, mám byť za čo vďačná. Hlavne za Abraháma som. Dnes som dostala od neho objatie za to, že som bez problémov zvládla Loco enamorado. K téme, ktorú sme preberali včera, sa nikto z nás nevyjadroval a my dvaja už určite nie. Ja však stále premýšľam nad tým, ako splniť môj sľub nového začiatku. Vybrala som si až príliš ťažkú misiu. Nevadí, dáme to. Dnešok som zasvätila oddychu. Keďže Abraham prakticky súhlasil s návrhom, poslala som to Leovi, nech sa pozrie na jeho botanickú záhradu. A ja mám kľud. Ľahla som si na pohovku, že sa pokúsim prežiť tú svalovku spolu aj s nedopozeraným Deadpoolom, keď mi zrazu začal zvoniť telefón. Zase. Asi si ho vypnem. Abraham. "Čo potrebuješ?" Ozvala som sa mu znudene a jedným očkom sledovala hrdinu. "Teba." Ani som ho príliš nepočúvala, ale aj tak mi to trochu pichlo do mozgu. No nie, ten zas niečo chce. "Buď konkrétny, prosím." To, že ma to vykoľajilo, nemusí vedieť. "Skrátka sa pobaľ tak cca na tri noci, o štvrtej po teba prídem." Otáznik nikde? Nespýta sa ma, či s tým súhlasím? Vystrela som sa na sedačke a nechápavo a bezmyšlienkovite kukala do televízie. "A kam ideme?" V pozadí som počula nejaké šuchotanie papierov, takže predpokladám, že nie som jediná, kto je teraz zmätený. "Anette, teraz nemám čas na také zbytočné otázky." Povedal mi tak trochu potmehúdsky, lebo veď toto nebola zbytočná otázka vôbec. "Chcem vedieť, kam s tebou idem." Hádam len nejdem k nemu. To by som už nešla. "Tak sa postav na hlavu, nebudeš to vedieť." A just vždy keď chcem od neho niečo, on spraví opak. Ešte mi aj zložil, aby nemusel odpovedať na otázky.  Ah, Deadpool, asi si nie sme súdení. 

Dangerous WorldWhere stories live. Discover now