1.rész

22K 820 21
                                    

- Mi ez a nagy öröm? -néztünk mindannyian Grétára, aki úgy vigyorgott, mint a tejbetök.

- Semmi. Mindegy. Vagyis. Na jó. Szóval tudjátok van a Balázs. -(az árvaházba a leghelyesebb és legmenőbb srác...meg úgy a városban is)- És ma elég sokat beszéltem vele és nagyon jól elvoltunk, ezért kihívott a parkba. -ugrált örömében, mi pedig ugyanezt tettük és vele együtt öröltünk. Dani hülyén nézett ránk, majd vállat vont és ő is elkezdett lányosan viselkedni, amin szakadtunk.

Visszaérve a szobánkba, még volt fél óránk ebédig. Grétával kettesben maradtunk, mert Szintia lement segíteni Kitti néniéknek főzni, meg teríteni.

- Szóval mi is volt Balázzsal? -néztem rá sokat tudóan és a szemöldökömet kezdtem el húzogatni.

- Ajj igazából szerintem túlságosan is megörültem, mert lehet csak barátként néz rám, de én abban a fél órában, mikor beszélgettünk beleszerettem és nem csak barátként. -mondta kicsit szomorúan.

- Biztos nem csak barátként néz rád. Hisz ilyen szép lányra semelyik fiú nem úgy néz, mint csak egy barátra. -probáltam vidítani- Egy pillanat. Akkor ma egyedül kell mennem futni?! -kérdeztem tőle, mivel mindennap kimegyünk egy órát futni az alakunk miatt.

- Háát...bocsi, de egy napot csak kibírsz egyedül.

- Jól van...Inkább menjünk enni, mert én ma még csak egy almát ettem. -röhögtünk visszaemlékezve a reggelre.

Lementünk enni, ahol mégcsak Flóra és barátnője, Fanni ült. Mi úgy hívjuk őket, hogy a fígyok, mert mind a kettőjüknek f-el kezdődik a nevük és kígyók. Leültünk a helyünkre Grétával és mivel nem akartunk hangosan beszélni, ezért üzizgettünk.

~Én: A fígyók h-h nem késnek életükben egyszer?xd

~Gréta💓: Amugy szerintem azért jöttek eddig mindig késve, mert mindig elfelejtették melyik a helyük, mert ugye eszük sincs és mivel ők voltak az utolsók, így tudták hova kell ülniük, mert csak két hely maradt. És most kipróbálták, hogy tudnak-e emlékezni xdd
(Ekkor hangosan felnevettem és észrevettem, hogy már többen az asztalnál ülnek, szóval elég gáz volt)

~Gréta💓:Ügyes xdd:DD

~Én: ez miattad volt!!!

~Gréta💓 fényképet küldött(két kurva van rajta, akik pucsítanak)

~Én:'D a fígyók profilképe xd

- Telefonokat elrakni! -szólalt meg Liza néni- Itt az ebéd.

Megebédeltünk. Az ebédnek mindig kellemes hangulata van. Együtt beszélgetünk mindannyian, a fiúk elsütnek pár poént és van hogy 18-as, de Kitti és Liza néni is röhögnek rajta.

Mindenki felment a szobájába. Megírtuk a leckéket, majd Grétának jött a hisztije, hogy mit vegyen fel? Hogy legyen a haja? stb. Sok sikert kívántunk neki, majd Szinti beindította a sorozatát, én pedig indultam a futáshoz. Felkaptam a telefonom meg fülhallgatóm és indulhattam is.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now