78.rész

8.7K 432 33
                                    

-Ben?-kérdeztem, mikor már majdnem otthon voltunk.

-Igen?-kérdezett vissza, rámnézve.

-Nem akarok Lukeal beszélni. Végülis ezen már nincs semmi megbeszélni való-mondtam.

-Te ajánlottad fel, hogy majd holnap beszéltek erről-vont vállat-De segíthetek lekoptatni-karolt át egyik kezével.

-Szeretnék valamit kérdezni-mondtam kis idő múlva, mire megint rámnézett. Megálltam és szembe fordultam vele, mire ő is ezt tette-Mi...akkooor...most együtt...vagyunk?-kérdeztem nagy nehezen, mire ő csak elnevette magát.

-Még hányszor kell igent mondanom?-kérdezte miközben egy puszit nyomott a homlokomra-De most én kérdezek valamit. Ugye nem azért akarsz velem újra összejönni, mert el akarod felejteni azt a seggfejt?

-Dehogyis-mondtam halkan-Azért mert szeretlek.

-Helyes válasz-erre elröhögtük magunkat, majd lassan és gyengéden összeérintettük ajkainkat. Ben egyre hevesebben kezdte falni számat, majd bejutást is kért. Sajna nem adtam meg neki, inkább elhúzodtam és azt javasoltam, hogy menjünk haza.

Otthon mikor beléptünk, anya mérges arcával álltunk szemben.

-Szóval ennyire vagytok betegek?-kérdezte csipőre tett kézre.

-Csak sétálni voltunk-mentegetözőtt Ben, mire anya rámnézett én meg bólintottam, hogy tényleg ott voltunk, így anya ránk hagyta.

-Gyertek ebédelni! A többiek is mindjárt megérkeznek-ment a konyhába, mi meg megnyugodva kifújtuk a levegőt, majd utána mentünk.

Ahogy megterítettünk, megérkeztek apáék, így neki is kezdhettünk az ebédhez. Apa elmesélte az új kollégáját, amin nagyon sokat röhögtünk, mert nagyon béna szegény.

-És amikor nekiment az üvegajtónak, azt hittem, hogy direkt csinálta, de nem-mondta nevetve.

-Menjetek fel öltözni, mert megyünk a vidámparkba-szólalt meg anya miután megettük az ebédet.

-De anya mi oda barátokkal szeretnénk menni-nyafogott Ben mint egy lány, amin kuncogni kezdtem.

-Nyugi, a régebbibe megyünk. A barátaitokkal majd elmehettek az újba-mondta anya az ötletét.

-Jó-sóhajtott Ben, majd felment öltözni, mögötte velem meg Lucyval.

Felvettem egy sima farmert, arra pedig egy fekete pólót és mivel kicsit hűvösebb volt, ezért egy inget is magamra vettem. Ahogy a tükör előtt álltam, eszembe jutott Luke. Most egy kicsit el tudom felejteni és a családdal lenni. Erre elmosolyodtam, majd Ben hirtelen benyitott, amitől megugrottam egy kicsit.

-Bocsi-röhögött-Jössz?

-Aha-erre felkaptam a telóm és az ajtóhoz indultam, ahol Ben állt.

-Jól nézel ki-nézett végig rajtam, amin csak elnevettem magam, majd megköszöntem.

Mikor lementünk, még senki nem volt kész, így hát leültünk tévézni. Nem sokkal később lejött anya bepakolni a táskájába, majd apa is leért Lucyval. Gyors felkaptam a vansemet és már a kocsiban voltunk.

A vidámparknál nem voltak annyian, mint hittem. Gondolom mindenki inkább az újba megy. Mikor sorra kerültünk kifizettük a jegyeket. Lucy elöszőr a vízi állatokhoz akart menni, így hát oda indultunk. Le kellett menni egy szűkebb helyen a föld alá, ahol jobbra és balra üvegeken keresztül láthattunk különböző halakat. Mikor továbbmentünk, cápák voltak meg nagyobb halak. De az egyik üvegnél valamiért nagyon sokan álltak, ezért odamentünk és megvártuk, míg néhányan elmennek és helyet kapunk mi is. Egy bébibálna volt ott és annyira cuki volt. Ennél aranyosabbat még nem láttam. Lucy nagyon oda volt érte és haza is akarta hozni.

Miután meguntuk a halakat, felültünk egy vízicsúszdára meg hullámvasútra. Nagyon élveztem és ahogy láttam a többiek is.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now