77.rész

7.4K 433 31
                                    

*Hi❤
Mivel nem tudok aludni, ezért gondoltam megírom a kövi részt, mert éjjel szoktak a legjobban sikerülni😄 Szóval remélem tetszik és jó olvasást😘

Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy valaki megrántja a karomat, amitől megfordulok és szemben találom magam az ideges Lukekal.

-Mi a...?-állt ott döbbenten és mérgesen, én pedig meg sem mertem szólalni-Ez te voltál? Miért? Baszki ez tudod mennyi munka lesz eltakarítani?-kérdezte ordítva tőlem és közben egyre jobban közeledett hozzám, én pedig távolodtam. A karomat még mindig fogta és nagyon erősen szorította. Ennek tuti ott fog maradni a nyoma.

-Sajnálom-mondtam halkan és már megindultak az első könnyeim. Nem gondoltam volna, hogy ezek után még ilyen tudna velem lenni. Csak egymás szemébe bámultunk, mintha így kommunikálnák, de szerencsémre megérkezett Ben, amit akkor vettem észre, mikor leszedte rólam Lucast és már végre nem szorította a kezemet.

-Na, hogy tetszett a bosszúnk?-kérdezte önelégülten Ben elém állva és így Lukekal szembe kerülve.

-Te rohadék-mondta Luke és már emelte is a kezét, hogy megüti, de én elé ugrottam.

-Ezt normálisan is meg lehet beszélni-mondtam.

-Ezt?! Nem, nem lehet. Szépen feljöttök és kitakarítjátok a lakást!-mondta hangosan Luke.

-Cöhh, még örülhetsz, hogy csak ennyit kaptál-idegesítette tovább Ben, mire ránéztem egy ilyen "most már leállhatsz" fejjel. Erre Luke elkezdett jobbra-balra járkálni.

-Miért?-szólalt meg halkan egy kis idő múlva.

-Szerinted miért?! Tudod te azt pontosan-mondta Ben már nyugodtabban.

-Egy szivatás része vagyok vagy mi?-nézett ránk Lucas.

-Luke. Tudjuk, hogy megcsalod Dorkát-mondta ki végre Ben.

-Mi?-nézett rám Luke, majd leesett neki-Oké figyelj, szerintem ez csak kettőnkre tartozik. Szóval te most lekophatsz, te pedig-nézett rám-Feljössz hozzám.

-Luke, mi történt veled?-kérdezte döbbenten Ben-Soha nem voltál ilyen. És Dorkával meg főleg. Nézd meg a kezét. Látod azt a vörös foltot? Igen az te voltál az előbb!

-Nem te mondod meg, hogy milyennek kell lennem! És mint már mondtam, Dorkával van némi megbeszélni valónk. És kihangsúlyozom, hogy DORKÁVAL.

-Nem. Nem fog veled menni-veszekedtek a fiúk, amit én csak egy helyben állva bámultam, pedig az én hibám miatt van ez a vita.

-És miért nem?-kérdezte Lucas kihúzva magát, mintha azt mondaná "én erősebb vagyok!"

-1. ha most veled menne, tuti visszafogadna-kezdte Ben.

-El sem hagyott-mondta halkan, röhögve Luke, Ben pedig figyelmen kivül hagyta ezt a mondatát.

-2. te most elég ideges állapotodban vagy, szóval ki tudja mit csinálnál Dorkával-erre Luke épp meg akart szólalni, de megelőztem.

-Elég!-szóltam közbe-Most szépen mindenki hazamegy és holnap mindent megbeszélünk. És ti is kibékültök, mert nem fogom nyugodt szívvel nézni, hogy miattam nem beszéltek többet.

-De Dorka ez nem is a te hibád-mondta Ben.

-De. Gondolj csak bele...Ha Luke ezt egy számodra ismeretlen lánnyal csinálja, akkor leszarod vagy esetleg megmondanád neki, hogy ez nem volt valami szép tőle, de másnapra már el is felejted. Tudod előszörr pont ez miatt nem akartam járni Lucassal, de aztán...-kerestem a megfelelő szót, de nem találtam.

-Elcsábított-fejezte be helyettem, majd sóhajtott egyet-Menjünk-indult el velem és még egy mérges nézéssel búcsúzott Luketól.

Mikor az utca végében voltunk már, visszanéztem és Luke még ott állt. Ugyanott ahol volt, csak bámulta távolodó alakomat.


Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now