38.rész

12K 616 22
                                    

Úgy döntöttem, hogy már most szólok a srácoknak Michaelről. Így hát visszanyúltam az előbb elrakott teléért és írtam a csoportba.

~Én: Hali👋 baj ha holnap jön még egy srác a strandra?

~Dani✌: Benre célzol vagy rajta kivül?

~Én: szerinted?! rajta kivül-.-

~Dani✌: jól van na...persze hogy jöhet...amúgy a többiek épp karaokeznak xd

~Danifájlt küldött neked~

Dani elküldött egy videót, amibe épp Balázs és Gréta énekelnek...borzalmasan. Szakadtam rajtuk, de nagyon édesek. Balázs egyszer megfogta Gréta seggét, amin mindenki ooo-zot egy nagyot.

~Én: xdd😂 Összeillenek😏😂

~Dani✌: hát igen✌😂 na de várj akkor szólok nekik hogy holnap egyel többen leszünk

~Én: *eggyel
amúgy oksa...de azt is mond hogy a srác úgy tudja hogy azt mondtátok hogy alig várjátok hogy megismerjétek😅

~Dani✌: először is...HUZZ INNEN MAGYARTANÁR...másodszor pedig jó hogy előbb meghívtad mielőtt nekünk szóltál volna😒 de megmondom😉

~Én: bocsi😓 köszi😘

~Dani✌: Gréta azt kérdezi hogy ez az a piercinges, rockos valaki vagy mit hadobáakitt összevissza😪

~Én: xdd igen az

~Dani✌: oksa mindenki azt üzeni hogy felőle jöhet

~Én: legjobbak vagytok💞 de légyszi legyetek vele ultra kedvesek (xd) és mindig legyen vele valaki oks? mármint rajtam kivül...

~Dani✌:ez könnyű lesz, csak magunkat kell adni...xdd

~Én: xdd na én mentem😘

~Dani✌:jól van sziaaaa😘😘

~Szinti💕: nemár hogy most mész mikor épp beléptem...xd

Erre már nem írtam vissza, mert lusta voltam. Nagyon álmos voltam, ezért elhelyezkedtem és már majdnem elnyomott az álom, mikor megéreztem, hogy az ágy besüpped mellettem és valaki átkarolja a derekam. Vajon ki lehet az? Hát persze, hogy az én Benem. Kicsit közelebb bújtam hozzá, mire ő a nyakamba puszilt, amitől libabőrös lettem.

-Mi lesz, ha meglátnak a szülők?-kérdeztem suttogva.

-Majd előbb felkelek, mint ők és átmegyek a szobámba, nyugi. A lényeg, hogy most együtt aludhatunk, nem?-kérdezte álmos rekedtes hangon, amit annyira szeretek.

-De-mosolyodtam el, majd hamar elaludtam karjaiban.

Reggel már nem vele ébredtem, hanem az ébresztőmmel. Ma hiába van szombat, akkor is előbb kellett kelnem. Minél előbb akarunk a strandra menni, hogy minél többet tudjunk maradni. Fáradtan bementem Benhez, aki még szuszogott. Odamásztam hozzá.

-Ideje felkelni! Nem jössz velem reggelizni?-suttogtam fülébe, mire egy nyöszörgés volt a válasza-Lécci-pusziltam meg.

-Mindjárt-motyogta.

-Jól van. Lent várlak-azzal lementem a konyhába.

Senki nem volt fent, bár ez érthető. Gyors csináltam gofrit. Ben nem sokkal később lejött, így együtt csinálhattuk tovább. Nagyon finomra sikerült. Instára fel is dobtunk róla egy képet. Miután megreggeliztünk, felmentünk elkészülődni. Én egy lengős ruhát vettem fel a bikinim fölé, a hajamat pedig copfba fogtam, hogy ne idegesítsen. Ben egy farmer rövidgatyában volt és egy pólóban. A fején ott díszelgett szexin a napszemüvege. Miután bepakoltunk írtunk egy cetlit a szülőknek, hogy mikor mentünk el és hogy kb. mikor jövünk. Ezután felvettük a papucsainkat, majd indultunk az állomásra. Pont egyszerre értünk oda Michaellel. Remélem jól fogja ma érezni magát.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now