57.rész

9.2K 460 13
                                    

Végre megérkeztünk. Az út miatt mindenki nyúzott volt. Luke és Ben egymásra néztek, majd bólintottak egyet. A következő pillanatban már valahol egy másik utcában voltak, mire mi csak elröhögtük magunkat.

-Ezeknek mi bajuk?-kérdeztem röhögve.

-Semmi, ők mindig ilyenek-vont vállat Mark, majd elindultunk utánuk.

Michael és Paula lemaradtak, mire megfordultunk és láttuk, hogy Paula épp Michael hátán csüng. Fura ez a lány. Most ült egy órát és ahelyett, hogy végre mozoghatna, inkább cipelteti magát. Erre kuncogni kezdtem magamban, amit szerencsére nem hallottak. Jobban belegondolva, lehet hogy Michael ajánlotta fel neki. De mindegy is, miért gondolkodom még mindig ezen?! Inkább a két hülyén kéne...Vajon merre futhattak? Csak emlegetnem kellett őket, mert már elő is ugrottak egy bokorból, hogy megijesszenek minket, de csak Paula remegett meg egy kicsit.

-Miért futottatok el? És mi van ha valaki eltéved?-kérdeztem, de láthatólag alig figyelt rám valaki. A fiúk mind lepacsiztak egymással mikor csak 5 perce mentek el...fiú logika. Paula pedig csak kinevetett engem, hogy senki nem hall.

-Nyugi, olyan nem lett volna-jött oda hozzám Luke, hogy puszit adjon, mire én kikerekedett szemekkel néztem őt, hogy most mi a faszt csinál.

Szerencsére hamar leesett neki, ezért csak félkarral átölelt és összekócolta a hajamat. Nem tudom mennyire tűnt fel a többieknek, mert furcsán néztek ránk, utána viszont vállat vonva elindultak.

10 perc után megérkeztünk a pláza féleségbe. Rögtön a Primarkot kezdtük el keresni, majd mikor megvolt, mi Paulával boldogan rohantunk be, a fiúk pedig unottan. Mivel az üzlet három emeletes volt, ezért a fiúk csak a férfi részlegik jöttek el, majd a kiválasztott ruháikat bedobták az óriási kosarunkba és elmentek a büfékhez. Na ezért nem szabad fiúkkal vásárolni(persze van kivétel). Paulával vagy két órába telt, mire körbejártuk a boltot. Mikor készen lettünk felhívtuk a fiúkat, majd a próbafülkében találkoztunk velük, ahogy megbeszéltük.

A próbafülkébe mindenki felpróbálta a ruháit, majd megmutatta a többieknek. Michael csak egy két darabot hozott magával és azok is sötétek. Paula viszont ráerőltetett egy inget meg egy kék rövidfarmert. A gatya nagyon jól állt neki, az ing viszont furi volt. És akkor észrevettem. Amióta Michael Paulával van, kezd visszajönni a régi énje vagyis azt hiszem, mert nem tudom milyen a régi énje, de például már csak egy piercinget hord mégpedig a fülébe. És eddig volt, hogy néha a szemét is befestette sötétre, de azóta sose. És most kezdődik a ruhával.

A hosszú sort kivárva kifizettük a ruháinkat, majd kimentünk. Rögtön megcéloztam egy pizzázót.

-Valaki éhes-röhögött Mark, mire bemutattam neki.

-Nem tudom ki evett az előbb és máris keresi a másodikat-erre nevetve eltolta maga elől az étlapot.

Rendeltünk három pizzát, majd elfoglatuk a helyeinket. Sokat beszélgettünk meg röhögtünk, majd mikor megérkezett a pizza elfogyasztottuk. Miután készen lettünk, gyors elment Paula innivalókért persze Michaellel.

Miközben sétáltunk a vonathoz eszembe jutott, hogy csak óránként mennek, szóval ha lekéssük akkor várhatunk 60 percet.

-Mennyi az idő?-kérdeztem, mire Michael elővette mobilját.

-17:54-mondta.

-Te jo ég, már csak 4 percünk van-ordítottam, majd mint akikbe a villám ütött elkezdtünk rohanni. Luke megfogta a kezem, így segített gyorsabbnak lennem.

Mikor odaértünk, márcsak fél percünk volt a vonatig, amit kihasználtunk azzal, hogy szétröhögtük magunkat azon, hogy hogy futotunk.

Most szerencsére sok hely volt, így Paula és Michael elfoglaltak egy négyes helyet. Mark és Luke leültek eléjük, én pedig Bennel a mellettük lévő négyesben. Néhány perc mú,lva Mark és Luke átültek hozzánk mondván, hogy nem nézik a gerlepárt, mire felröhögtünk.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now