70.rész

8.7K 444 13
                                    

A bújócskázás után elindultunk lefeküdni. A fiúk kitalálták, hogy aludjunk mindannyin együtt, így a nappaliba berendezkedtünk. Én Grétával akartam aludni, de Luke elkezdett erősködni, hogy ő velem akar, ezért Gréta az egyik fotelban, én pedig Lukekal a kanapén aludtam. Ben és Mark a földön csináltak helyet, amiben persze segítettünk nekik. Mindenki elfoglalta a helyét, majd telefonozni kezdett. Lukekal sok képet csináltunk. Nem csak magunkról, de a többiekről is. Néhány perc múlva viszont el is aludtam.

Reggel nagyon kényelmesen keltem. Lucas karjaiban voltam és ha tehettem volna egész nap ott lettem volna. Körbenéztem és láttam, hogy mindenki alszik még, kivéve Bent, aki már nincs a helyén. Kimentem a konyhába, ahol ott ült az asztalnál és valakivel írogatott.

-Jó reggelt!-köszöntem, mire felkapta felém a fejét.

-Reggelt-köszönt vissza.

Odamentem a hűtőhöz és körülnéztem mit lehet reggelizni.

-Mit reggelizünk?-kérdeztem Bentől.

-Nem tudom. Megvárjuk a többieket és utána majd megbeszéljük-vonta meg vállát. Én követtem példáját, majd leültem mellé.

-Amúgy Luke elmesélte, amit mondtál neki. Köszönöm-néztem rá, mire végre letette a telefont.

-Arra gondolsz, hogy sok boldogságot kívántam nektek?-kérdezte, mire bólintottam-Mégis csak a húgom vagy-erre elnevettük magunkat. Nem tudom miért, de éreztem, hogy kicsit elpirultam mondatán-Na gyere ide-állt fel, hogy megöleljem. Elfogadtam karjait, majd jó szorosan hozzábújtam-De ha megbánt, csak szólj!

-Jól van-nevettem, mire bejöttek a többiek, Gréta kivételével-Gréta?-kérdeztem kibújva Ben karjaiból.

-Neked is jó reggelt kicsim-jött oda hozzám Luke nevetve, majd egy puszit nyomott a homlokomra, amit megmosolyogtam.

-Amúgy Gréta még alszik-mondta Mark.

A fiúk elég furán viselkedtek. Állandóan egymásra nézegettek és úgy kommunikáltak meg nevetgéltek.

-Én inkább megyek felkeltem Grétát-néztem rájuk érthetetlenül.

Bementem a nappaliba és odaugrottam Grétához.

-Jobb, ha felkelsz, mert nem marad neked nutellás palacsinta!-mondtam, mire kiugrottak a szemei és a takarót is lerúgta magáról.

Egyből elröhögtem magam, majd bemutatott nekem. Megint rá néztem és észrevettem valamit. A lábán egy csomó firka volt meg a karján is.

-Szerintem nézd meg magad a türkörbe-röhögtem el magam, mire hülyén rámnézett.

-Veled meg mi történt?-kérdezte tőlem, mire én is hülyén néztem rá.

Odamutatott a tükörhöz mondván, hogy menjek oda. Odaballagtam, majd megláttam, hogy én is össze vagyok firkálva. Asszem értem már a fiúk reggeli viselkedését.

-Ezek tuti a fiúk voltak, mert elég furán viselkedtek-mondtam.

-Hogy adjuk vissza nekik?-kérdezte álmosan Gréta.

-Most nincs kedvem terven agyalni, ezért csak csináljuk azt, hogy ha nem tesznek meg egy napig nekünk mindent, akkor bosszút állunk.

-Oké-vont vállat Gréta.

Bementünk a konyhába.

-Nagyon viccesek vagytok-mondta Gréta és mindketten rájuk vigyorogtunk.

-Nemár! Mégcsak nem is mérgesek-szomorodott el Mark.

-Nyugi, van bosszú is-mondtam-Vagyis van egy ajánlatunk. Ha ma egész nap megcsináljátok azt, amit mondunk, akkor nincs bosszú-erre egymásra néztek gondolkodva.

-Oké-vontak vállat.

-Akkor az első feladatotok reggelit csinálni-mondtuk egyszerre Grétával, majd leültünk az asztalhoz. Lucas odajött hozzánk egy papírral és egy tollal a kezében.

-Mit kérnek a hölgyek?-játszott pincéreset, amin elröhögtük magunkat.

-Ha már Dorka reggel megemlítette a nutellás palacsintát, akkor én azt kérnék-szólalt meg elöszőr Gréta, Luke pedig rögtön felírta "rendelését"-És narancslevet hozzá-erre Luke csak bólintott, majd felém fordult.

-Én is narancslevet kérek és nutellás gofrit-mondtam, majd Luke már el is tűnt.

Grétával már fél órája beszélgettünk még mindig üres asztalnál. A fiúk csak röhögtek. Ahogy láttam sok takarítani való lesz.

-Tudjátok mit? Inkább készüljetek fel a bosszúra-mondtam.

-Nem, nem, mindjárt kész van-mondták a srácok ide-oda ugrálva. Valamiben mesterkednek szerintem és biztos nem jóban.

-Tessék a két szép hölgynek, két szép reggeli-rakta le elénk a tányérokat Luke.

Nagyon jól nézett ki minden. Vágtak hozzájuk epret, ami nem lett olyan szép, de a szándék a lényeg. Mi Grétával elismerően tapsolni kezdtünk, mire a fiúk kihúzták magukat. Megreggeliztünk, majd mi Grétával elmentünk elkészíteni magunkat, a többiek pedig rendet raktak a konyhában és a nappaliban parancsunkra. Mikor végeztünk, Bennek támadt egy ötlete.

-Medencézünk?-kérdezte vidáman. Erre persze mindenki igenezni kezdett.

Fent adtam Grétának is egy bikinit, mivel nem hozott magának. Kicsit nagy volt rá, ezért jól meg kellett húznunk. A fiúk már kint hülyéskedtek, mikor mi kiértünk. Érkezésünkre mindannyian kimásztak a medencéből, mire nekem rossz előérzetem lett.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now