2/12.rész

3.6K 187 4
                                    

Nem tudom, hogy lehetett ekkora szerencsénk, de éppen bent táncoltunk a diszkó táncparkettjén. Mikor az őr elkérte a jegypénzt tőlünk, elkérte az igazolványainkat is, de mi először mindannyian odaadtuk a pénzt, mire megkaptuk a karszalagokat - amiket utána le is fotóztunk, és kiraktuk snapchatre -, majd odaadtuk az igazolványokat, kivéve Grétát, de a férfi nem vette észre, úgyhogy gyors besurrantunk. 

- Szeretnétek inni valamit? - ordította túl a tömeget Ben, mire pár igent és nemet kapott. - Mert szerintem nem valami jó ötlet, bármit is venni itt. Hallottam, hogy Spanyolországban volt a legtöbb olyan eset, hogy belekevertek valamit fiatalok poharába. - nem is tudtam, hogy ő foglalkozik ilyenekkel.

- Mondjuk ez igaz. - értett Paula egyet vele. 

Miután ezt megbeszéltük, tovább táncoltunk és nagyon sokat nevettünk. Annyira jól éreztem magam. Örültem, hogy így telt a 16. szülinapom - aminek még mindig nem volt vége -, és legfőképp, hogy a barátaimmal. Bár azért kicsit bántott, hogy Márk és Szinti nincsenek itt, de tudtam, hogy ők is biztos jól érzik magukat. Vagyis inkább reméltem. 

- Halljátok?! - kiabált Lucas. - Tudom, hogy azt mondtuk, hogy nem kéne semmit innunk, de itt van egy különleges tequila. Már mindegyik boltban láttam, ezért utána néztem interneten és biztos, hogy tök finom! Szóval, mit mondtok? Megkóstoljuk?

- Végülis, miért ne? - kérdeztem. 

- Na, ha a szülinapos benne van, akkor mindenkinek benne kell lennie. - mondta Lucas nevetve.

- Jól van édesem, én is benne vagyok. - bújt hozzá mosolyogva Julia. 

- Oké, felőlem igyunk, de mi lenne, ha inkább egy boltban vennénk meg? Akkor kevesebb az esély, hogy beleraktak valamit. - mondta Ben.

- Ja, ez jó ötlet, már úgy is untam ezt a helyet. -mondta Dani.

Így hát elhagytuk a helyet. Mikor kiléptünk, megcsapott a friss levegő, ami most nagyon jól esett, mert éreztem, hogy már meg voltam izzadva a sok táncolástól és azt is tudtam, hogy a fejem is tudta tiszta vörös már, mert nagyon meleg volt bent. 

- És akkor most merre? - kérdezte Gréta.

- Biztos nyitva van még valami kisbolt. - szólalt meg Michael. 

- Várjatok, megnézem. - vette elő telefonját Alex. 

Eközben körbenéztem. Paula és Emily alig szóltak ma valamit. Eléggé a saját világukban voltak. Táncolásnál is inkább csak kettesben voltak, és hát egy elég forró előadást láthattunk tőlük. 

- Meg is van. Csak egy boltot találtam és kicsit messze van, remélem nem bánjátok. - na ez jó. Már így is fájt a lábam, de most próbáltam leszarni, mert tudtam, hogy mindenki szeretné megkóstolni azt a tequilat. 

Elindultunk és elég hosszú volt az út, de a fiúk sokat hülyéskedtek közben, így egész türhetővé tették. 

Mikor megérkeztünk, senki nem volt a környéken, pedig úgy akartuk megvenni az italt, hogy megkérünk valakit. Kicsit ideges lettem, mert nem hittem el, hogy a semmiért gyalogoltunk ilyen sokat.

- Hát ez gáz. De nyugi, elhoztam anyám pasijának igazolványát, amit remélhetőleg nem fog észrevenni. - mondta Luke.

- Akkor mi bemegyünk veled. - szólalt meg Emily, majd bementek a boltba, mi meg többiek leültünk az út szélére. 

- Na milyen a szülinapod eddig? - kérdezte Ben, átkarolva a derekam. 

- Tökéletes. - mosolyodtam el. 

- Ja, mondjuk gondoltam, hisz én is itt vagyok. 

- Te jó ég. - nevettem.

- Tudom, ez nagyon béna volt, de nem bírtam ki. - nevetett ő is, majd adott egy puszit az arcomra. - Amúgy... Nekem lesz majd még egy meglepetésem. - húzta széles vigyorra a száját.

- És mikor fogod odaadni?

- Majd ha hazamentünk. - kacsintott. 

Kíváncsi voltam mi lesz az. 

Lucasék 10 perc múlva végre kijöttek.

- Bocs srácok, csak tök nehezen találtuk meg. - mondta Paula az üveget felmutatva. - Ja és csak egyet vettünk, mert nagyon drága volt. 

Mindenki ivott körülbelül két kortyot, de nekem az pont elég is volt, mert elég erős volt. Ezután nem nagyon volt ötletünk, hogy mit csináljunk, így visszamentünk a hotelbe.


Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now