4.rész

16.5K 800 23
                                    

Hirtelen rezgett a telefonom.

~Dani✌: Nem jössz ki?😊❤

~Én:De😃❤ kik jönnek még?

~Dani✌: igazából csak én😂✌

~Én: oké😂 mikor és hol?

~Dani✌: Negyed óra múlva a bejáratnál?

~Én: negyed óra múlva a bejáratnál😉

~Dani✌:😄❤😉

Elkészülődtem (fekete farmer, egy virágos felsővel, a hajamat copfba tettem), majd lementem, felvettem a fehér conversem és kimentem a bejárathoz, ahol Dani már a lépcsőn ült.

- Hali! -köszöntem

- Szia. Indulhatunk? -kérdezte.

- Hova? -kérdeztem kíváncsian.

- Park? Úgyis jó idő van.

- Benne vagyok. -azzal elindultunk.

5 perc múlva SMSem jött.

~Grétám💓: uuu ennyire jóban vagytok a Danival?😏 remélem összejöttök☺❤ és mielőtt megkérdeznéd, láttalak titeket az ablakból😄

~Én: ez nagyon vicces volt😄😒 te is tudod h szinte legjobb barátok vagyunk danival, szóval gondolom azért hívott ki a parkba...vagyis most hogy mondod...ki tudja?...lehet tetszem neki?😃 áá biztos nem de amúgy nem is érdekel...én viszont mentem mert várnak xd😉😄

~Grétám💓: Te is tudod h a legjobb barátokból néha több lesz😉 na mindegy hagylak titeket gerlepár😏💕

~Én:Ha. Ha. Ha😒

- Ki volt az? -kérdezte Dani.

- Csak Gréta. -válaszoltam lazán.

A parkot vagy ötször végigjártuk és közben nagyon sokat beszélgettünk meg hülyültünk. El is felejtettem, milyen vele. Régen ő volt a legjobb barátom, persze most is az, csak mióta Gréta bekerült az árvaházba, azóta elhanyagoltam. Pedig ő ott volt mellettem, mikor Flóra átbaszott.

- Amúgy -szólalt meg- tudom, hogy holnap elmész. Ezért akartam, hogy velem gyere.

- Hát...jól éreztem magam, szóval köszönöm. De majd bármikor tudunk találkozni. -mosolyogtam rá, majd jó szorosan magához ölelt. Rég éreztem a karjait. A karjait, amik védelmet nyújtanak.

Hazafele sétáltunk, mikor megláttunk egy fagyist, ezért rögtön vettünk is. Csináltunk róla egy képet, majd felraktuk instára.

Mikor hazaértünk, a szobámba érve Gréta sokat tudóan nézett rám.

- Na? Összejöttetek? -kérdezte szemöldök húzogatással.

- Nem. Legjobb barátunk vagyunk csak és azok is maradunk. Nekem olyan, mintha a bátyám lenne, neki pedig én a húga.

Mikor befejeztük a beszélgetést, elmentünk fürödni, majd lefeküdtünk.

- Jó éjt! -szólalt meg álmosan Gréta.

- Jó éjt! -mondtuk egyszerre Szintivel.

Másnap 11kor keltem. Körülnéztem és senki nem volt a szobában. Bár ez érthető, mert suliba kellett menniük, de azt hittem, hogy azért elköszönnek tőlem. Már tök kíváncsi voltam, hol fogok lakni, ezért nagyon fel voltam pörögve. Rögtön kiugrottam az ágyból. Elmentem megmosakodni. Jó benyomást akartam tenni, ezért még nehezebb volt a smw, hogy csak szempillaspirált teszek fel. Egy sötétkék farmert és egy kockás inget vettem fel az elmaradhatatlan conversemmel. A hajamból néhány tincset hátrafogtam és kész is voltam. Befújtam magam parfümmel, majd a kistáskámmal lebattyogtam a konyhába. Mikor lementem, megálltam a nappali előtt és lesokkolva álltam ott. Mindenki ott volt, meg egy csomó lufi és egy nagy papírra az volt írva, hogy "Hiányozni fogsz Dorka!<3" és mindenki kezében volt valami kis csomag.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum