95.rész

7.4K 348 14
                                    

Utolsó óra után tehát a suli előtt vártunk meg mindenkit, ahogy Mark mondta. Paula felhívta Emilyt, Michael pedig írt Alexnek, hogy nekik is megmondjuk a jó hírt. Grétának, Daninak és Szintinek majd máskor mondjuk el.

Egy 10 perc múlva megjelentek Alexék. Elmondtuk nekik és Alexnek bejött az ötlet, viszont Emily elég fura volt. Csak mosolygott és mondta, hogy jó ötlet. De az a mosoly nem volt valami meggyőző. Ezt Paula is észrevette, ezért azt mondta, hogy ők inkább kettesben ünneplik ezt meg. Mi persze megértően bólogattunk, majd elköszöntünk egymástól. Csak ezután jöttem rá, hogy itt kellett volna marasztalnom őket, mivel most én vagyok egyedül lány 5 fiúval.

-Na szóval, mivel ünnepelünk?-kérdezte Luke.

-Ünnepelünk? Kinek van szülinapja? Vagy az utolsó hét miatt ünneplünk?-értetlenkedett Alex.

-Spanyolország miatt ünneplünk-veregette meg nevetve a vállát Michael.

-Beülhetnénk egy mekibe. De az túl átlagos-mondta Mark.

-Nekem van egy ötletem-szólalt meg Ben egy kis idő után-Elmehetnénk hozzánk, rendelnénk pizzát és fifáznánk-mindenki belement az ötletbe, bár én kicsit húztam a szám, de a fiúk voltak többségben.

A hazafele úton Ben megrendelte a három pizzát, bár ezeknek szerintem még az sem lesz elég. Otthon nem volt senki szerencsére, mert anyáék dolgoztak, Lucynak pedig próbája van, mert valami tánc fellépés lesz az osztályának és ezzel köszöntik majd a nyarat vagy mi.

A fiúk azt mondták, hogy üljek én a kanapé közepére, mert úgysem vagyok valami jó játékos, amit kikértem magamnak. A jobb oldalamra Alex ült, a balra pedig Lucas. A többiek a földön foglaltak helyet, még pedig Mark Lucas előtt, Ben előttem és Michael pedig Alex előtt.

-Hogy lesznek a csapatok?-kérdezte Ben.

-Ha már így ülünk, akkor legyen így, nem?-kérdezte Luke.

Luke miatt tehát én Alexxel és vele voltam, aminek azért nem örültem, mert így Benék előnyben vannak.

A játék pont elkezdődött volna, mikor megszólalt a csengő.

-Pizza!-kiáltott fel Mark.

Én és Ben behoztuk a pizzát, majd végre nekiálltunk játszani.

***

-Nyugi, az a gól úgysem javított volna semmit-röhögött Ben, mikor Luke kihagyott egy gólt. Hát igen, kicsit le vagyunk maradva. 6:2 az állás a másik csapat javára.

-Ha Mark nem csikizné a lábamat, akkor tudnék normálisan játszani-szólt vissza Lucas és közben nekem passzolta a labdát, ami szerintem nem volt jó ötlet, de megpróbáltam elvinni a kapuhoz.

-Na mivan Mike?-kérdeztem kuncogva, mikor sikerült kikerülnöm, majd leesett, hogy mit mondtam.

-Tényleg, eddig miért nem jutott eszembe ez a becenév. Hisz Michaelről rögtön a Mike jön le-szólalt meg Lucas, de nem nagyon figyeltem rá, inkább Michaelt pásztáztam tekintetemmel. Eléggé lerít róla, hogy kicsit dühbe jött.

-Utálom ezt a nevet!-mondta ki Michael.

-Michael sajnálom, csak a vicc miatt mondtam-sajnálkoztam, mire mindenki rámnézett, mivel vége lett a játéknak. Természetesen Benék győztek, de ez most nem izgatott.

-Hé, te csak vicceltél, ezért nem fog megharagudni, igaz Michael?-kérdezte Luke.

-Persze, hogy nem haragszom meg-mosolygott rám nyugtatásképpen Michael-Nem tudhattad.

-De Michael, tudtam-vágtam szomorú képet-Ez is szóba jött, mikor Mustafával beszéltem-hajtottam le a fejem.

-Most mi van?-kérdezték a többiek, szinte egyszerre.

-Semmi. Szerintem már kihűlt a pizza-terelte a témát Michael.

-Nézünk közben valami filmet?-vetettem fel az ötletet.

-Nem jó. Én márcsak fél órát tudok maradni és szerintem olyan rövid film nincs-nevette el magát Alex.

-Akkor csak keressünk valamit a tévében-mondtam és Ben így is tett, miközben mindenki elvett magának egy pizza szeletet a kanapé előtti dohányzó asztalról. Csakhogy én a rövid kezem miatt nem értem oda és így bénáztam, majd az előttem ülő Ben sóhajtva odanyújtott nekem egy pizzaszeletet.

-Elértem volna-álltam ki magamért.

-Aha, azért bénáztál egy órát-mosolyodott el. Én csak megforgattam a szemeimet és odanyúltam a pizzáért. De Ben szórakozni kezdett velem, ezért elvette gyors onnan kezét, hogy ne érjem el a szeletet. Ezt még ötször eljátszotta velem, mire én kezdtem mérges lenni-Jól van, nesze-adta végre oda-De nem ingyen kapod-fordította felém fejét, ami azt jelentette, hogy csókot kért. Én röhögve odahajoltam hozzá és egy puszit nyomtam a szájára, mire megint elmosolyodott.

Mikor visszadőltem a kanapéra, Lucas feje láttán, lehervadt a mosoly a számról. Végig bámulta ezt a kis játékunkat Bennel, ami miatt kicsit bűntudatom volt. De miért is? Végülis ő hibája, hogy nem vagyunk már együtt. És ezt én csak megköszönni tudom, mert így nem jöttem volna rá, hogy Ben az igazi.

Fél óra múlva mindenki hazaindult és mindenkitől elbúcsúztunk. Épp csuktam volna be az ajtót, de láttam, hogy Alex valamiért visszafordult. Gondoltam itt hagyott valamit.

-Dorka, te nem tudom, mennyire emlékszel a szombat estére, de én találtam egy képet és gondoltam megmutatom, hogy tudd. Bár nem hiszem, hogy nagyon érdekel-kezdte és ekkor még nem értettem semmit, majd mikor elővette telefonját és megnyitotta a fényképet, leesett miről beszél.

-Ja igen. Erről már akartam veled beszélni. Gréta mondta, hogy elcsattant egy csók köztünk, de reméltem, hogy nem tudja meg Ben és hogy nem készült róla kép. Szóval, ha lehetne kitörölnéd?-kérleltem.

-Nyugi. Mivel tudtam, hogy Bennel együtt vagytok, ezért nem mondtam senkinek, mert gondoltam, mindenki elfelejtette és az sem volt szándékomban, hogy megtartsam a fotót-ekkor megnyugodtam és megköszöntem ezt Alexnek, majd megint elköszöntünk. Viszont mikor megfordultam, Bennel találtam szembe magam.

*Hali❤
Igen, még élek. Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem volt rész, de alig volt időm:/ Viszont most bepótolom😘

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now