2/7.rész

3.9K 197 5
                                    

A tegnap éjjeli fürdőzés nagyon jó volt. Mindenki jól érezte magát mindenkivel. Bár Julia és Luke nem voltak valami sokat velünk, mert mindig egymást falták a medence sarkában. 

Végül elég későn mentünk lefeküdni, mert a srácok valahonnan szereztek piákat és még buliztunk egy kicsit. Persze próbáltunk halkak lenni, nehogy első nap már kidobjanak minket a hotelből. 

Ma sajna korán kellett kelnünk, mivel kilenckor reggeli volt. Le is ballagtunk szép álmosan, majd mindenki választott magának reggelit és odamentünk az asztalunkhoz, amit már kisajátitottunk magunknak. 

- Ezek közt tuti lesz valami. - súgta oda nekem Gréta, miközben Mark és Szinti felé biccentett.

- Hallod én is pont ezt mondtam. - nevettem. Szerintem ezt még a vak is látta. Hisz állandóan egymás mellett voltak és tegnap nem csak a tengernél voltak el kettesben, de még éjjel a medencézésnél is.

- Mindenképp ki kell kérdeznünk őt a részletekről. - mondta, mire csak bólogatva kuncogtam egyet. 

Evés közben megbeszéltük, hogy ma elmegyünk körülnézni a városba, bár ez a fiúknak nem annyira tetszett, de végül belementek, mert azt mondtuk, hogy a plázákban mindig jó hűvös van a légkondik miatt. Csak az volt a baj, hogy azt sem tudtuk, hogy hol van a pláza... És, hogy egyáltalán van-e. 

Ígyhát reggeli után mindenki elment készülődni a szobájába. 

- Mi van köztetek Markkal? - húzogatta szemöldökét Gréta.

- Ja én is láttam, hogy forr köztetek a levegő. - szólalt meg Julia, mire kicsit meglepődtem. 

- Ti meg miről beszéltek? - pirult el Szintia. Ez fura. Még sosem láttam ilyennek. 

- Valaki elpirult. - erre mindketten kuncogni kezdtek, ő pedig csak megforgatta a szemeit.

- Na jó. Élvezzük egymás társaságát. De eddig csak ennyi. És szeretném, ha nem hoznátok fel ezt a témát többet.

- Jó. - mondta Gréta. - De csinált már valami romantikusat?

- Gréta! - dobta meg egy párnával. Vicces mikor zavarba jön. 

Mivel ma nem úszni megyünk, gondoltam kiengedem a hajam és felteszek egy kis szempillaspirált. Megtaláltam az egyik vörös rúzsomat is, amit még sosem használtam, mert eleve nem használok sminket, vagy csak keveset. Úgy voltam vele, hogy itt az idő kipróbálni, úgyhogy felkentem. Szerintem egész jól állt, így fent is hagytam. 

Mikor végeztem, kimentem a fürdőből és elkezdtem összepakolni a kistáskámba. Ekkor vettem csak észre, hogy Gréta és Szinti engem bámultak. 

- Mi az?

- Még sosem volt rajtad vörös rúzs. De tök jól áll! - mondta Gréta. 

- Köszi. 

- Csináljunk egy szelfit, ha már ilyen jól nézel ki. 

Erre felállt és odaugrott hozzám. Csináltunk egy olyan képet, ahol Gréta vigyorog, én meg egy puszit adok neki a levegőben. Bunkónak éreztük magukat, amiért Szintit és Juliat kihagytuk a fotózásból, ezért őket is odahívtuk és csináltunk egy mosolygós képet, amit kitettem Snapchatre ezzel a szöveggel: "My girls (négy lány emoji)". Bár még odaírtam volna, hogy "and Julia". De mint már mondtam, nem akartam vele rosszban lenni, mert ki kell bírnunk vele két hetet. Meg hát Lucas sem örült volna. 

Miután végre a lányok is elkészültek, elindultunk lefelé és közben megnéztem, ki látta már a storym. A fiúk már mind látták, ami azt jelentette, hogy legalább nem lesz meglepetés a rúzsom nekik. 

- Végre itt vagytok. - értünk a bejárathoz, ahol a fiúk már vártak minket. 

- Jól áll a rúzs. - mosolygott Ben és közben megcsókolt. Ettől viszont tiszta vörös lett a szája, mire elnevettem magam és hátranéztek a többiek. 

- Asszem az egyik haverunk buzi lett. - szólalt meg nevetve Mustafa. Ben nem értette a célzást.

- Rúzsos lettél. - kuncogtam. 

- Baszki. - nevetett ő is, majd letörölte a száját. - Ha lehet csak akkor használj rúzst, ha nem velem találkozol.

Elindultunk egy random irányba és csak remélni tudtuk, hogy visszatalálunk. 

- Milyen messze van a pláza? - kérdezte Michael.

- Öhm milyen pláza? - kérdezett vissza Paula.

- Hát amit mondtatok.

- Nem mondtuk, hogy van pláza, csak hogy ott hűs van. - erre a lányokkal elnevettük magunkat. Emily megnézte még készülődés közben, hogy van-e itt pláza, de csak sétáló utcákat talált és ezt meg is írta nekünk. De csak lányoknak, mert tudtuk, hogy akkor ők nem jöttek volna velünk. - Bocsi. De gyorsak leszünk, ígérjük.

Bementünk pár boltba, ahol egy csomó jó cuccot kaptunk és tök olcsóért, szóval természetesen kihasználtuk a lehetőséget. 

- Ide nem akartok bemenni? - kérdezte Ben vigyorogva, miközben az Intimissimi boltra mutatott. A fiúk persze rögtön nevetni és bólogatni kezdtek. 

- Hahaha. Nagyon vicces. - löktem gyengén oldalba. - De ilyen amúgy van Németországban is, szóval nem. 

Ezután még bementünk pár helyre, de a fiúk nélkül, ami bevallom jobb is volt, mert így nem kellett őket hallgatnunk. A folytonos beszólásaikat, meg a nyavalygásaikat. Ők beültek valahova inni egy sört, kivéve szegény Lukeot. Julia mindenhova ráncigálta magával. 

Kb egy fél óra múlva visszamentünk a fiúkhoz. Lucasék még nem érkeztek meg, így még ott maradtunk abban a kocsmafélében. 

- Miket vettél? - kérdezte Ben, ahogy beleültem az ölébe, mert alig volt hely a kinti asztaloknál. Emilyéknek még így is állniuk kellett. Na igen, ilyen udvariasak a mi barátaink.

- Nem sok mindent. Egy kantáros rövidgatyát meg két felsőt. - erre csak bólintott és odaadta a sörét, amit rögtön elfogadtam. Már nagyon szomjas voltam és most valamiért nagyon jól esett ez a hideg sör. 

Miután Julia és Lucas is megjött, elindultunk haza. Viszont az egyik utca tele volt szórakozóhelyekkel meg bárokkal, amiket ki is néztünk magunknak és megbeszéltük, hogy eljövünk este. 

A hotelba szerencsére pont ebédre visszaértünk. Mindenki úgy zabált, mintha egy éve nem evett volna. A shoppingolás kifáraszt. 


Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now