58.rész

9K 440 17
                                    

Mikor visszaértünk, még bementünk egy fagyizóba, csak a baj az volt, hogy a fagyizásból kajacsata lett. Mindenki tiszta fagyi volt. Otthon gyors ledobtuk a ruháinkat, majd egy zuhanyzás után bedőltünk az ágyba. Megbeszéltem Grétával a holnapot, majd el is nyomott az álom.

Reggel lementem reggelizni a többiekkel együtt. Elkéreckedtem anyától mára, ő pedig elengedett. Felmentem megmosakodni, majd felöltöztem. Csak a telóm és bérletem vágtam zsebre és már indultam is. Fura, hogy Ben nélkül utazom, meg egyáltalán, hogy egyedül.

-Khm-köhögött valaki mögöttem, mire ijedten hátrafordultam.

-Ennyire nem ismersz meg és félsz tőlem?-röhögött ki.

-Nem volt vicces! Te meg ennyire beteg vagy, hogy suliba nem tudsz jönni de éjjel-nappal az utcán vagy?-vágtam vissza.

-Tényleg beteg voltam! Most csak boltba megyek valami reggeliért-válaszolta Mustafa, majd odajött megölelni-Én viszont megyek akkor. Vigyázz magadra!

-Te is-mosolyogtam rá majd tovább sétáltam a vonathoz.

Mikor a vonaton voltam, leültem egy középkorú nő elé, aki marhára idegesített, mert vagy olvasott vagy a kekszét ette, de úgy, mintha ő lenne itt a nem tudom ki. Szerencsére két megállóval arrébb leszállt. Ezután viszont egy szerelmespár ült le a helyére, akik szinte végig csendben voltak. Mikor leszálltam, Gréta nem volt az állomáson. Először gondoltam csak késik, de mikor már 20 perce nem jött kezdtem megijedni, így elindultam az árvaház felé.

Pont miután elhagytam az állomást, észrevettem egy felém futó alakot. A naptól viszont nem volt jól kivehető, hogy ki az. Hirtelen rámugrott, így már tudtam ki az. És a parfümje miatt is, mivel még én ajándékoztam neki.

-Te meg hol voltál?-kérdeztem Grétától.

-Bocsi, csak az ajtóban találkoztam Balázzsal-erre megforgatta szemeit-És fel tartott.

-Ha már felhoztad a témát, folytathatnád is. Miújság vele meg Zaccel??? Ugye talizhatok vele?!

-Ahj, látod milyen vagy?-kuncogott-Ezért nem akartam mondani, hogy vele modellkedek. De menjünk be abba a cukrászdába és ott mindent elmesélek.

Be is mentünk abba a cukrászdába, amire mutatott, majd kikértük a rendeléseket és leültünk.

-Szóval. Balázzsal végleg szakítottam. Ahogy láttam nem nagyon hatotta meg, csak az hogy nem tudott lefeküdni velem és ezért rámpazarolta az idejét. Mármint gondolom én. Aztán Zaccel pedig az van, hogy sajna nem tudsz vele talizni, viszont megkértem, hogy csináljon egy képet.

-Komolyan?!-néztem rá tátott szájjal-Mutiii-erre elővette telefonját.

Zac mosolygott a képernyőbe egy papírral a kezében, amin ez állt: "Ezt a képet Dorkának küldöm a legszebb rajongómnak<3".

-Nemár-röhögtem-Küld át most!-majd be is állítottam zárolási képernyőnek.

-Mikor megláttam, megkérdeztem tőle, hogy ő a legszebb? Majd azt mondta, hogy igen és te pedig a leggyönyörűbb-mesélte.

-Anyád. De azért örülök-mosolyogtam-És most mi van köztetek?

-Semmi. Másik városban folytatták a forgatást és engem pedig itthagyott egy olyan szöveggel, hogy ez úgyse működne, mert ő híres és hiszi, hogy egyszer majd én is az leszek modellként, de ez most egy nehéz kapcsolat lenne neki.

-Ahj Gréta sajnálom-azzal megöleltem és láttam, hogy probálja visszatartani a könnyeit.

-Nem baj. De van jó hírem is-mosolyodott el-Annyira el voltam foglalva Zaccal (bár ki ne lett volna?)-kuncogott-Hogy nem vettem észre Bencét. Egy kurva helyes srácot. Hallod szőke haja van és zöld szeme. Ő is modellkedik és amúgy néha probált velem beszélgetni, de mindig leráztam Zac miatt és most vissza szeretném szerezni, de nem tudom hogy.

-Tisztázzuk. Leszartál egy kibaszott helyes fiút, akinek tetszel is, Zac Efron miatt, aki egy nagyképű sztár?!-akadtam ki.

*Hali❤ Megint kaptam két díjat, amit szeretnék megköszönni adell312-nak és _Drkwolf_-nak!:)❤

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora