68.rész

8.1K 436 8
                                    

Hazafele Gréta belesúgta a fülembe, hogy Luke tényleg jól néz ki, mire elkuncogtam magam. A fiúk annyit hülyéskedtek az utcán, hogy mi alig bírtuk Grétával visszatartani a könnyeinket. Mikor hazaértünk, pont akkor akartak indulni anyáék a nagyiékhoz. Úgy volt, hogy csak mára mennek, de mivel Ben megkérte őket, ezért ott is alszanak. Persze Sara azért szólt nekem, hogy ne csináljunk semmi rosszat és ha bármi baj van azonnal hívjam.

-Én éhes vagyok-dőlt le a kanapéra Luke-Asszony, csinálj kaját!-szólt oda nekem, mire egy hülye nézést kapot csak tőlem, a többiek pedig röhögtek.

-Nekünk is csinálhatnál-néztek kutyaszemekkel a többiek.

-Jól van, Grétával csinálunk kaját. Egy főnek 5 Euro-nyújtottam viccelődve a kezem mindenki felé.

-Öhm tudod mit? Mégsem vagyok éhes-mondta Mark, mire elröhögtem magam.

-És mit akartok enni?-kérdeztem, majd mindannyiuknak felcsillant a szeme.

-Rendeljünk pizzát-mondták egyszerre.

Ben rendelt pizzát és míg vártunk rá, addig kikerestünk egy filmet. Végül a fiúk beraktak egy szerintük tök jó és vicces filmet. A pizza megérkezett, aminek rögtön nekiestünk. Elkezdődött a film, ami egyáltalán nem olyan volt, mint a fiúk mondták. Ez egy horrorfilm volt és nem egy vígjáték. Én Luke ölében ültem, ezért nem annyira féltem. Gréta viszont többször is felsíkitott, amin röhögtünk.

Miután a pizzát elfogyasztottuk és a filmnek is vége lett, kitalálták a fiúk, hogy bújócskázzunk, amit szeretek, de mindig én vagyok a hunyó, amit utálok.

Leültünk egy körbe, hogy kiválogassuk a hunyót.

-Várjatok!-szólaltam meg-Inkább legyen két hunyó, mert úgy jobb-kérleltem őket.

-Nem, úgy nehezebb-nyavalygott Mark.

-De én nem akarok egyedül hunyó lenni-mondtam kutyaszemekkel.

-Oké, mi lenne ha mindenkinek lenne egy párja?-kérdezte Luke, majd rám kacsintott. Ez tényleg jó ötlet volt és gondolom miattam csinálta.

-Jó, akkor válasszunk párokat-mondta Ben.

-Én és Gréta-mondtam ki gyorsan.

-Viszont valakinek nem lesz párja-mondta Ben.

-Marknak, mert ő azt mondta, hogy így szar-mondtam, mire Mark bemutatott nekem, amin csak röhögtem.

-Akkor én Lukekal leszek-közölte a tényt Ben.

-Kösz haver-háborodott fel Mark.

Végre kiszámoltuk, hogy ki a hunyó és sajnos Marknak ma nincs szerencséje. Nem elég, hogy nincs párja, de most ő a hunyó is. Harmincig kellett számolnia a vendégvécében. Ahogy bement, mi négyen rögtön búvóhelyért futottunk. A fiúk az emeletre mentek, mi meg a kertbe. A kerítésnél volt egy bokorsor és az mögé bújtunk, bár nagyon féltünk a bogaraktól, ezért meglepő módon, alig vártuk, hogy Mark megtaláljon minket. Kevesebb mint tíz perc után, ordibálásokat meg röhögéseket hallottunk a házból, ami azt jelentette, hogy Mark megtalálta a fiúkat. Ezután hallottuk, hogy nyitodik a teraszajtó, szóval kijöttek. Grétával alig bírtuk ki a nevetést. Egyszercsak valaki lépteit hallottam, majd megláttuk Mark cipőjét (mivel leguggolva voltunk). Sajnos meglátta Grétát, aki ezért ki is mászott, én meg próbáltam gyorsan arrébb menni, de nehezen ment guggolva. Mark hirtelen beugrott hozzám a bokorba, mire én felsíkitottam. Persze sikeresen rámesett, majd megérkeztek a többiek, akik elég hülyén néztek ránk, mivel ez a helyzet elég félreérthető volt.

-Ez nem az aminek látszik-szólalt meg röhögve Mark, de én csak azon tudtam gondolkodni, hogy Luke mit fog reagálni.

*Éééés még egy díj😃 Köszönöm ImcuteidkImádlak😘

U.i: tudom, hogy tegnap nem volt rész, de mint mindig, bepótoltam😉❤

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now