2/14.rész

4.2K 189 2
                                    

Örültem, hogy Ben így kitett magáért, mert lehet, hogy nem volt valami különleges, de a szándék a fontos, meghát ma már nem hiszem, hogy sok fiú megtenné ezt...

Persze az izgulás emiatt még nem tűnt el. Egyre hevesebben vert a szívem, mert annyira izgultam és mert annyira kívántam őt. Már magam sem tudtam, hogy akarom-e vagy sem. De aztán Ben halkan becsukta az ajtót mögöttünk és végigsimított a derekamon, miközben a fejét a nyakamba hajtotta és egy lágy puszit hagyott ott. Ezzel megint felgyorsította a szívverésem és egy halk sóhajt váltott ki belőlem. Ekkor rögtön tudtam, hogy akarom őt. És nem azért, mert ezzel már kezdett izgatni engem, hanem, mert minden eszembe jutott, amit átéltünk ketten - nem, mintha olyan régóta lennénk együtt, de a lényeget értitek - és minden, amit tett értem. 

Ez mindig úgy van, hogy ha egy fiú megad mindent egy lánynak, akkor ő is mindent megfog adni neki. És ezt meg kell tudatni a fiúkkal, hogy van értelme küzdeni egy lányért és udvariasnak, odafigyelőnek lenni, mert akkor sokkal könnyebben adja magát a lány. De ha ilyen tömegbeszédekkel jön a srác és a lány soha nem számíthat rá, mikor a legnagyobb szüksége lenne rá, akkor ő se várjon semmit tőle... És ezzel arra akartam kilyukadni, hogy Bennél ez mind megvolt, így eltűnt minden kétségem és már attól sem féltem, hogy nagyot égnék, mert ha túlságosan ráparázok, akkor csak rosszabb lesz.

Megfordított és egy lassú csókot nyomott az ajkaimra. Majd egy szenvedélyesebbet. Aztán felemelt és óvatosan az ágyra fektetett. Hirtelen abbahagyott mindent.

- Figyelj, - ekkor láttam a bűntudatot a szemébe. - ha nem akarod, nem kell.

Biztos félt, hogy egy újabb veszekedés lesz ebből.

- De akarom. - próbáltam magabiztosan mondani, de a hangom megremegett a közelségétől.

Erre természetesen elmosolyodott és folytatta, amit elkezdtünk. Levette a pólóm, majd gyors az ővét is. A számról haladt lefele és apró csókokat hagyott a nyakamon, a kulcscsontomon és eközben nagy nehezen, de kikapcsolta a melltartóm. Kaptam két puszit a melleimre is, majd megint haladt lejjebb. Levette alulról is a ruháimat, aztán magáról is. Eközben kicsit feszülté váltam, mert elég kínos volt meztelenül feküdni előtte. Ezt szerintem észrevehette, mert aztán lehajolt hozzám egy csókra.

- Nem kell izgulnod, gyönyörű vagy. - ettől elmosolyodtam és máris több önbizalmam lett.

Márcsak az alsógatyája volt rajta, amin látszódott, hogy valami már eléggé kidudorodik alatta. Ettől még jobban felizgultam. Amikor ledobta magáról, kicsit megijedtem. Lucasé is nagy volt, de Bené nagyobb és nem mondom, hogy ez nem jó, de az biztos, hogy ez akkor megint fájni fog. Emlékszem mennyire fájt az első és akkor úgy voltam vele, hogy mindegy, mert a többi legalább élvezhető lesz. Remélem nem tévedtem.

Odahajolt a nemiszervemhez és nyelvével gyengéden izgatni kezdett. Nem bírtam magamban tartani a nyögéseimet. Mikor már elég nedves voltam - ami szerintem már a kezdésnél megvolt -, megfogta férfiasságát és lassan belémtolta, miközben szenvedélyesen megcsókolta az ajkaimat. Mikor bennem volt már, egyik kezével elkezdte izgatni a csiklómat és úgy mozgott bennem. Ezt egy idő után abbahagyta és a kezével a jobb mellemet masszírozta. Mikor már éreztük, hogy mindjárt elmegyünk, még szorosabban magához ölelt és a nyelvét még mindig a számban tartotta, majd elmentem és utána nem sokkal ő is. Éreztem, ahogy összeszűkültem és ahogyan a megremegett bennem. Mikor lassan kihúzodott belőlem, az kicsit fájt, de nem nagyon tudtam rá figyelni, mert annyira elfáradtam. Ölelkezve feküdtünk, mikor ijedve megszólalt.

- Mondd, hogy szedsz fogamzásgátlót! - kerekedtek ki a szemei. Erre nekem is.

- Nyugi, persze, hogy szedek. - nevettem el magam.

- Ez nem volt vicces. - jegyezte meg. 

Gyors odanyúltam a bugyimért és az ő alsógatyájáért is, mert kényelmetlenül éreztem magam, hogy teljes meztelen vagyok, majd így aludtunk el.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now