7.rész

15.3K 768 29
                                    

Elfogyasztottam a vacsorámat, de még mindig éhes voltam. Kivettem egy jégkrémet a hűtőből, majd felmentem a szobámba. Eközben írtam Grétának.

~Én: Elküldtél egy fényképet Grétám💓 számára.

~Grétám💓:mi a szar?! adj nekem is🍦😍 amúgy milyen az új család? milyen a ház? gazdagok? xd abbahagytam😂

~Én:ahh...léfárasztasz a sok kérdéseiddel xdd amúgy tök kedvesek de majd hétvégén úgyis be akarok menni hozzátok 3lés majd akkor elmesélek mindent😉 nincs kedvem leírni xdd

~Grétàm💓:jólvan😪 én viszont mentem alukálni💤👋 joéjt❤

~Én:oksa joéjt😘

A beszélgetés közben elpusztítottam a fagyit, majd elővettem a pizsamám és elindultam a fürdőhöz. Én hülye benyitottam kopogás nélkül és találkoztam Bennel, aki csak egy pizsama gatyában épp öblítette a száját, mert fogat mosott.

-Bocsi! Elfelejtettem kopogni!-mondtam és éreztem hogy elpirulok 1. mert sikeresen leégettem magam 2. mert olyan jó felsőteste van.

Én arra gondoltam, hogy akkor most bemegyek a szobámba és szépen megvárom, míg végez, de persze nem így lett. Kicsit közelebb jött hozzám, majd elkezdett ordibálni velem.

-Basszus te azt hiszed, hogy te vagy az új kislány és mindenki imád, ezért bármit megtehetsz nem fognak leszólni?! Mondok egy tippet: Ne nagyon szeress bele a családba-nézett rám mérgesen, engem pedig már a sírás kerülgetett, de erősnek kellett maradnom.

-Itt meg mi folyik? Mi volt ez az ordibálás?-jött fel a lépcsőn Peter.

-Semmi-mondtuk egyszerre Bennel.

-Te menj lefeküdni, mert elég késő van. Veled pedig beszélnem kell Benjamin-fordult felé.

Ben csak megforgatta a szemeit és látszott rajta, hogy utálja, ha valaki kimondja az egész nevét. Mivel nem akartam tovább zavarni, ezért visszamentem a szobámba és átöltöztem pizsamába. Majd reggel letusolok, úgyse kell még suliba mennem. Befeküdtem az ágyba, visszaírtam a barátaimnak, meg felmentem a közösségi oldalakra, majd bealudtam.

Reggel délben keltem fel. Gyors elmentem megmosakodni. A hajamat egyenlőre csak felfogtam egy laza konytyba és felvettem egy kényelmesebb ruhát. Lementem, hogy reggelizek khm vagyis ebédeljek valamit. Lent Sara mosolyogva fogadott.

-Szia! Készítettem reggelit-rakta az asztalra a gofrit.

-Uuu ez nagyon jól néz ki, Köszönöm!-azzal rögtön elkezdtem falni a reggelimet.

-Amúgy a ma este rólad fog szólni-kacsintott-Átjönnek nagyiék és eszünk, majd pedig megkapod az ajándékaidat-mesélte boldogan.

-Ez nagyon kedves, de nem kell nekem "estét" tartani, meg ajándékokat venni azért, mert eljöttem zavarni ebbe a családba-röhögtem kínosan.

-Jajj ne butáskodj! Amúgy tudod miért akartunk örökbe fogadni?

-Igazából meg akartam már kérdezni, de nem akartam udvariatlan lenni.

-Gyere velem!-mosolyogva elindult kifelé.

Utána mentem és egy virágkertben találtuk magunkat.

-Ez gyönyörű. Te csináltad?-kérdeztem tőle elképedve.

-Igen-mondta szerényen, majd odament a fehér rózsákhoz, amik el voltak egy kicsit különítve a többi virágoktól. A rózsák szépen el voltak rendezve és egy tábla feküdt előttük, amin egy idézet volt-Ezt a halott lányomnak készítettem.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now