67.rész

7.9K 418 2
                                    

A focipálya fele még beszélgettünk.

-Amúgy múltkor elterelődött a téma felém és nem is kérdeztem, hogy mi van veled? Ben milyen mióta szakítotattok?-kérdezte felém fordulva.

-Hát elején nem értette, hogy miért szakítok vele egyik napról a másikra, de amúgy egész jól. Bár néha olyan, mintha még azt akarná, hogy együtt legyünk, de nem tudok kiigazodni rajta. És Lucas. Képzeld...összejöttünk-mondtam tök boldogan.

-Te jó ég-sikítozott-És milyen?

-Nagyon szeretem és...-ekkor elmeséltem mindent, ami velünk történt.

-Azta de romantikus.

-És te bocsánatot kértél Bencétől?

-Igen és először tudod, mit mondott??? Na jó várj kezdjük az elejétől. Szóval. Az úgy volt, hogy odamentem hozzá egyik szünetben, hogy sajnálom, hogy eltoltam magamtól és hogy nem kezdhetnénk-e előről az ismerkedést. Erre gondolkozni kezdett és azt mondta, hogy nem csodálkozik, hogy inkább Zacet választottam, amitől bűntudatom lett, de azt mondta újrakezdhetjük. Akkor meg is kérdezte, hogy találkozunk-e valamikor, amibe rögtön belementem.

-Jujj és hova mentetek?-kíváncsiskodtam.

-Mesélném, ha nem szólnál bele-nevetett-Szóval megkérdeztem, hogy hova megyünk, meg mit csinálunk majd, mire azt mondta, hogy meglepetés. És tudod hova vitt el?!-kérdezte boldogan.

-Mond már!-sürgettem, mire mindketten elröhögtük magunkat.

-Egy hajóútra. Az apjának van egy hajója és ahw...Dorka annyira jól éreztem magam vele. Ő a legudvariasabb és legromantikusabb srác a földön. Annyit nevettem, mint még soha-mesélte boldogan, mire elmosolyodtam.

-Ennek nagyon örülök. És akkor együtt vagytok már?

-Hát a hajón meg volt már az első csók, de szerintem még hivatalosan nem járunk. Vagyis nem tudom. Ahh ez idegörlő-mondta, mire csak elnevettem magam.

Néhány perc múlva megérkeztünk a pályához. Luke ahogy meglátott, rámmosolygott, de nem tudott odajönni, mert épp felément a labda. Megvártuk, míg befejezik a menetet, majd mindannyian bemutatkoztak Grétának és köszöntek nekem. Lukenak beszólt egy "Nehogy összetörd a barátnőm szívét", mire Lucas azt mondta, hogy nem áll szándékában. Ezen röhögtünk, majd beálltunk játszani. Bár mi Lucassal inkább egymást csikiztük meg röhögtettük, így a többiek kirekesztettek minket mondván, hogy ha nem játszunk, akkor inkább menjünk haza. Mi bemutattunk nekik viccesen, majd leültünk a padra, ahol a srácok cuccai voltak. Ő a padnak volt dőlve én meg az ölében ültem.

-Milyen volt plázában? Vettél valamit?-kérdezte.

-Aha. Nyárra vettem ruhákat, mert a többit kinőttem-húztam el a számat-A meccs milyen volt?

-Jó...Szerinted ki nyert?-kérdezte büszkén-A te szexi barátod-puszilt meg, mire kuncogni kezdtem-Amúgy beszéltem idefele Bennel. Azt mondta, hogy nem bánja, hogy együtt vagyok és reméli meg leszünk. És tudja, hogy tudom, hogy együtt voltatok.

-És nem volt mérges, hogy elmondtam neked?

-Nem.

Mivel kezdett meleg lenni, ezért úgy döntöttünk, hogy hazamegyünk, de Bennek egy még jobb ötlete támadt.

-Hé van egy ötletem. Anyuékkal meg tudom beszélni, hogy ne legyenek otthon és akkor ott aludhatnátok nálunk-mondta vigyorogva, mire mindenki igenezni kezdett.

-Gréta, te is itt alszol? Lécci lécci lécci-könyörögtem neki, mire belement, de először szólnia kellett Liza néniéknek, akik szintén belementek, így nagyon örültem. Valamiért azt éreztem, hogy ez az este jó lesz.

*Hali❤ Újabb díjat kaptam:) Köszönöm Sophia_Hemmings20-nak!

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now