40.rész

12.5K 615 12
                                    

Kimentünk enni. Csak sültkrumplit vettünk meg italokat. Ezután megint visszamentünk a medencékhez. Grétának eszébe jutott egy remek ötlet.

-Héé! Nem csinálunk ilyen képet, hogy beleugrunk a vízbe és közben valaki lefényképez?-erre mindenki elröhögte magát, mert kicsit érthetetlenül magyarázta el-Hajj nemár, ti is tudjátok, hogy miről beszélek-durcizott.

-Tudjuk nyugi-nevettem-De ki fog fotózni? Mindannyian benne kell lennünk a fotóba!

-Majd én fotózok! Úgyse szeretnék fürdőnadrágban fotózkodni-mondta Michael kicsit szégyenlősen.

-Miért nem? Tök jól nézel ki-dícsérte meg Szinti, amin mi csak kuncogtunk. Mindannyian tudjuk az árvaházból, hogy Szintinek bejönnek a rockos fiúk. Michael csak mosolyogva megköszönte a bókot.

-Micheal, mindenképp benne kell lenned a képben! Nincs tiltakozás!-mondtam tanárosan, mire mindenki kiröhögött és most én durciztam be.

-Jól van na-mondta nevetve Ben-Kérjük meg azt a nőt, hogy csináljon képet. Szimpinek tűnik.

Ezzel mindenki egyet értett. Odamentünk a nőhöz, aki rögtön igent mondott. Tényleg kedves volt. Beálltunk a medence széléhez egymás mellé, majd megfogtuk egymás kezét. Háromra beleugrottunk és megint kurva hideg volt a víz. Nem kellett volna rögtön beleugrani, na mindegy. A kép kicsit homályos lett, így a nő azt javasolta, hogy csinál inkább még egyet. A második már tök jó lett így felraktuk facebookra. Ezután megint csúszdáztunk meg hülyéskedtünk a vízben. Mi Bennel egy vízalatti csókot is csináltunk, amit Gréta megörökített. Bár be kell vallanom, hogy csak századjára sikerült neki, mert mindig feljöttem a felszínre vagy a levegő miatt, vagy elröhögtem magam.

Miután meguntuk és márcsak egy óra volt zárásig, elindultunk átöltözni meg lezuhanyozni. Mikor mindenki kész lett, elindultunk hazafelé. Kicsit kezdett sötétedni az idő, de kellemes volt. Szerencsére akkor már nem volt az a forroság. Szinti kettesben akart Michaellel lenni, ezért direkt lemaradt vele és úgy beszélgettek. Mi csak mosolyogva előrébb mentünk.

-Többször is jöhetnénk. Jó volt bikiniben látni-szólalt meg Ben egy perverz mosollyal.

-Hát még téged-mondta Balázs is egy perverz mosollyal Grétának, mi meg csak megforgattuk a szemeinket.

-Khm és téged is-mondta magának Dani, amin mindannyian elnevettük magunkat.

-Ahogy látom Michaeléknek megy a dolog-kuncogott Balázs, mire mindenki hátranézett rájuk. Ott nevetgéltek, aminek én nagyon örültem.

A vonatra még fél órát várnunk kellett, ezért vettünk egy fagyit, majd hülyéskedni kezdtünk. Néhányan mérgesen néztek ránk, néhányan pedig kiröhögtek. De voltak olyanok is, akik nem foglalkoztak velünk, annak ellenére, hogy szerintem elég hangosak voltunk.

-Nézzétek mit szereztem-mondta Dani a vodkákat felmutatva, mire nekünk Grétával tányér méretűre nyíltak a szemeink.

Hát igen gondolhattuk volna, mert Dani tíz perce úgy ment el, hogy azt mondta "Mindjárt jövök, csak van egy kis dolgom"

-Ezt ugye nem gondoltad komolyan?!-kérdezte Gréta.

-Jajj hagyjad már Gréti! Nekem passz egyet-nyújtotta a kezét Szinti, mire nevetve odadobta neki az egyik üveget Dani, majd rám nézett egy olyan "Tudom hogy akarod fejjel"

-Egyébként hogy szerezted vagy honnan?-kérdeztem kíváncsian.

-Nyugi, az egyik éjjel nappaliból. Megkértem egy srácot, aki kinézett 25-nek, hogy vegyen nekem. Viszont csak ennyi van, úgyhogy Balázs és Gréta ti egyet isztok és Dorka te is Bennel.

Dani odaadta mindenkinek a vodkáját, majd végignéztem, hogy ki hogy issza meg, mert féltem, hogy csak én nem fogom bírni meginni. Szerencsére nem voltam egyedül. Gréta egy kortyot ivott belőle, majd mondván hogy neki ennyi elég lesz, odaadta Balázsnak, aki nagyon gyorsan megitta az egészet. Elgondolkoztam, hogy milyen haverjai lehetnek, hisz végülis cigizik is meg látszik hogy inni is tud. Ki tudja hogy mi van még? Nem szeretném Gréta közelében tudni, de ha tényleg szeretik egymást, akkor legyen.

Tovább nézelődtem és Danin nem lepődtem meg hogy bírja az alkoholt, hisz sokszor ivott dugiban. Viszont a szemem megakadt Michaelen. Ő húzta le a leggyorsabban a vodkát. Biztos, hogy amikor szomorú iszik. Szinti kicsit undorodva, de megitta az italját, amin Michael röhögött. Ben mikor megitta a vodka felét, átadta nekem. Nagyon féltem, hogy leégek előtte, ezért is mondtam, hogy igyon először ő. Felemeltem az üveget, majd meghúztam. Égette a torkomat, de annyira nem volt rossz, mint hittem, így az utolsó cseppeket is gyors lehúztam. Eléggé meglepődtem magamon, de ahogy láttam mindenki, mivel engem bámultak, én meg csak elnevettem magam.

A vonat megérkezett, majd felszálltunk rá. Szerencsére alig voltak, így kiválasztottuk a legjobb helyet. A csendet én törtem meg.

-Jól érezted magad?-kérdeztem Michaeltől-Ha nem, nyugodtan megmondthatod.

-Azt hiszem ez volt életem legjobb napja. Már rég voltam haverokkal, mert hát nincs is csak egy, de azzal is csak iszogatunk-szóval ezért tudta úgy meginni a vodkát-De Danival nagyon jóban lettünk. Hasonlít az ízlésünk-mosolygott-Viszont Szinti-ekkor elhúzta a száját, amin meglepődtem, mert hát végig nevetgéltek.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now