46.rész

11.3K 578 12
                                    


Indulhattunk is a plázába. Michael-ön láttam, hogy zavarban van, így odamentem volna mellé, ha Paula nem jön oda hozzám. Sokat beszélgettünk mindenféléről, a fiúk pedig csak hülyéskedtek. Szerencsére Michaelt is bevették és ő is mondott pár poént. A plázába a fiúk lerohamozták a sportos boltokot, mi meg Paulával szemforgatva követtük őket. Michael sem tudott sok mindent csinálni, mert hát ez nem az ő stílusa volt.

-Hé-jött oda hozzám Michael-Szerinted milyen lenne ha elkezdenék focizni?-na ezen meglepődtem.

-Szerintem nem rossz-válaszoltam.

-Tényleg, tuti jó lennél benne-helyeselt Paula.

-Probáld meg, aztán meglátod hogy tetszik-e-bíztattam.

-Paula, Dorka!-kiáltott Lucas, mire odafordítottuk a fejünket.

-Divatbemutatót tartunk nektek, szóval foglaljatok helyet-folytatta Mark, mi pedig Paulával leültünk két fotelba, amik a próbafülkék előtt voltak-Michael, te is jössz!

Ben, mielőtt bement volna a fülkébe, rám kacsintott, amibe kicsit belepirultam. A fiúk kijöttek különböző focis mezekben és úgy csináltak, mint a modellányok, amin sokat röhögtünk. Lucas még egy levegő puszit is küldött nekem.

-Hát szerintem Mark ruhája kiesett-mondtam.

-Én sem akartam felvenni ők erőltették-mutatott be nekik Mark-Paula?

-Nekem Michaelé tetszik a legjobban. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól áll neked a focimez-ebbe a mondatába belepirult Paula, Michael pedig meghajolt...szerintem ezek között lesz valami. Eléggé összeillenek.

-Nekem Lucasé az első-mondtam, mire Lucas rám kacsintott.

-Oké akkor mind a ketten mondjátok el a sorrendet-javasolta Ben, mire ránéztem Paulára, jelezve hogy kezdjen ő.

-Oké. Nekem ugye az első Michaelé aztán Lucasé és Bené szerintem ugyanolyan jó és az utcsó Marké.

-Nekem Lucasé az első, aztán Michaelé-erre rákacsintottam, mire mindenki kiröhögött-Aztán Bené és az utcsó Mark-szegény Mark, ráadták a legszarabb ruhát-És nektek melyik tetszik?

-Mi is Lucasé és Michaelé között gondolkodunk-röhögött Ben. A végén persze mindkettőt megvették, kivéve Michaelt, mert még nem tudja, hogy fog-e focizni.

Ezután viszont jöttek a cipők. Mindannyian kijöttek és most szerencsére egy megegyjezésen voltunk.

-Szóval, akkor Bené az első, majd Michael, Mark és az utcsó Lucas-mondtuk egyszerre Paulával.

Miután megvették ezeket, mehettünk végre a lányos cuccokhoz. Persze a fiúk rögtön szóltak, hogy ők inkább elmennek valamit enni, mire mi mondtuk hogy mivel mi is zsűrik voltunk, ezért ők is azok lesznek most.

-Nekem kéne valami nyári ruha-szólaltam meg.

-Nekem is-mondta Paula.

Mindketten választottunk vagy tíz ruhát. Megmutattuk őket a fiúknak, mire mindegyikre azt mondták, hogy tul hosszú, mi meg csak megforgattuk szemeinket.

Én viszont elég furán éreztem magam a "divatbemutatónál", mert Lucas Paulára csak rápillantott engem viszont mindig tetőtől talpig végigmért és volt hogy rám kacsintott vagy beharapta alsó ajkát, mire én mindig elpirultam.

Mi is megvettünk néhány ruhát, majd beültünk a starbucksba. Paula gyors elfoglalta az egyik fal melletti helyet, amit én akartam, de mindegy. Leültem mellé, mellém pedig Ben. Paula elé Michael, elém Lucas, amitől kicsit zavarba jöttem. Ben elé pedig Mark. Nagyon sokat röhögtünk. A fiúk meséltek a közös hülyeségeikről.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now