65.rész

8.8K 460 8
                                    

-Remélem meglesztek együtt de-ezzel Ben Luke felé fordult-Ha megbántod, akkor jusson eszedbe, hogy van egy bátyja-erre mindenki elröhögte magát, nekem pedig nagy kő esett le a szívemről.

Még sétáltunk meg beszélgettünk kicsit, majd hazamentünk. Bennel kettesben mentünk haza, ami elég kínos volt.

-Miért nem mondtad el?-szólalt meg egy idő után.

-Mert nem rég szakítottunk mégcsak, de máris van egy másik barátom. Gondoltam biztos ribancnak nézel-mondtam.

-Hát rosszul esik, hogy ilyen hamar túlléptél rajtam, de ha jön a szerelem, akkor nyissunk neki ajtót-mondta művészien, amin elröhögtük magunkat.

Rég röhögtünk kettesben. Mikor ránéztem eszembe jutott, milyen jól néz ki mikor röhög...Öhm tuti sok lány fogja a nyálát csorgatni utána.

Otthon ettünk meg tévéztünk egyet, majd elmentünk fürödni és el is aludtunk. Másnap reggel el is felejtettem, hogy még suli van, ezért elég nehezen keltem fel. Lassan elkészülődtem, majd rögtön indultam is suliba, mert reggelire már nem volt időm.

Szünetben, mikor megláttam Lukeot, akkor jutott eszembe, hogy most mindenki fogja látni, hogy együtt vagyunk. Mikor odamentem Michaellel a bandához, Luke egy csókkal köszöntött a többiek pedig egy öleléssel. Végig összekulcsolta a kezünket, ami miatt végig mosolyogtam. Mikor becsöngettek, nyomott egy puszit a számra.

-Ha már mi se nyálaszhattunk előtettek, akkor ti is kíméljetek meg-mondta Michael, mire mindannyian röhögtünk, majd bementünk orára.

Leültem a helyemre, majd Mustafa is megjött és leült mellém.

-Szóval ő az a titokzatos barátod?-kérdezte, mire meglepődtem-Azt mondtad nem a suliba jár-ekkor eszembe jutott a veszekedésünk.

-Igen, mert tudtam, hogy akkor tippelgetni kezdesz, hogy ki az-mondtam félig az igazat, mert akkor még Bennel jártam és miatta hazudtam.

-És hogy-hogy csak most mutatjátok ki mindenkinek?

-Mert. Nem akartunk feltűnést-zártam le ennyivel, majd bejött a tanár.

Suli után hármasban mentünk haza. Én, Ben és Luke.

-Mit csinálunk ma?-kérdezte tőlem Luke.

-Hát én Grétával terveztem egy talit.

-Jól van. És te Ben?-kérdezte felé fordulva.

-Én ráérek.

-Oké, akkor elmegyünk a focipályára?

-Aha.

Mikor hazamentünk megebédeltünk mindannyian, majd én és Luke felmentünk a szobámba.

-Szép szoba-mondta mikor beért, de tudtam, hogy csak udvariasságból mondja-És szép gitár-mondta nevetve, miután teljesen körbenézett.

-Kösz-ültem le az ágyra.

-Kipróbálhatom?-erre csak bólintottam egyet, mire leült a gitárral az ágyamba és énekelni kezdett. Ben is meghallotta, így egy kopogás után belépett.

-Te tudsz énekelni?-kérdezte meglepve, mire röhögtünk-Bár így már érthető a gitár a szobádban-nevette el ő is magát-Van egy ötletem! Énekeljetek el együtt egy számot, amit majd felveszek és felrakjuk youtubera! Tök izgi lenne-ugrált, mint egy lány. Erre én csak röhögtem Luke pedig hülyének nézte.

-Nekem oké-szólalt meg egy kis gondolkodás után Luke, mire mindannyian rámnéztek választ várva.

-Nekem is-vontam meg a vállam.

Elénekeltünk egy számot, de vagy húszszor újra kellett venni, mert valaki mindig elröhögte magát vagy elrontottuk a szöveget. Miután viszont befejeztük, rájöttünk, hogy úgysem lenne belőle semmi. Senki nem fedezne fel minket, csak az a baj, hogy ez akkor idő vesztegetés volt. Bár én jól éreztem magam.

-Nekem nem sokára mennem kell-szólaltam meg.

-Tudod már, hogy mibe mész?-kérdezte, mire hülyén néztem rá.

-Miért?

-Mert akkor kiválasztom én-kacsintott egyet.

-Jól van-erre már meg is indult a gardróbom felé és kihozott egy csomó ruhát, amiket mindet fel kellett próbálnom, így eléggé elment az idő.

Végül egy világos farmer rövidnadrágra és egy barnás felsőre jutott a választásunk. elköszöntem Luketól meg Bentől, majd indultam az állomásra. Most ő fog idejönni és megint elmegyünk plázába meg a sétáló utcákra.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now