82.rész

7.7K 420 32
                                    

Otthon ledobtam a cuccomat a kanapéra, majd a konyhába indultam. A fiúk is beértek kicsivel később, majd engem kezdtek el bámulni, hogy miért kapkodok ennyire. Igazából csak minél előbb el akartam készíteni a kajámat, aztán pedig feltűnni a szobámba. Nem volt kedvem Lukehoz.

Ahogy kész volt az ebédem, felkaptam a táskámmal együtt, majd elindultam a lépcsőn. Még hallottam, ahogy Ben megkérdezi, hogy miről akart beszélni, de nem maradtam ott hallgatózni.

Fent megnéztem egy sorozatom részét evés közben, majd levittem a tányérom a mosogatóba. Luke épp akkor készült elmenni, így az ajtóban állt Bennel. Mindketten rámnéztek, majd egy pacsizás után végre elment. Most mi lett Bennel? Eddig még utálta. Vagy ezt csak kedvességből csinálta?

-Megkérdezhetem, hogy miről beszéltetek?-kérdeztem Ben felé fordulva, mikor bejött a konyhába.

-Kibékültünk-zárta le ennyivel a témát, mire én felvont szemöldökkel néztem rá-Figyelj, tudom, hogy most mérges vagy rám...-ekkor gyors közbe szóltam.

-Nem. Nem vagyok mérges, sőt örülök. Nem emlékszel? Megmondtam, hogy nem szeretném, ha miattam összevesznétek. De ebből is látszik, hogy tényleg jó barátok vagytok, mert hamar kibékültetek-mosolyogtam el a végére.

-De tudod ez azt is jelenti, hogy a szünetben is velünk lesz-húzta el a száját-Legalább akkor legyél normális vele, mert ma is elég kínos volt.

-Jól van, megpróbálok-sóhajtottam, majd visszamentem a szobámba.

Gyors megírtam a leckéimet, de tanulni nem tanultam, mert egyszerűen nem volt kedvem és ilyenkor nem tudok.

Az ágyon ülve azon gondolkoztam, hogy Luke megtette. Tényleg megtette. Megkértem, hogy Bennel ne vesszenek össze és megcsinálta. Akaratlanul is elmosolyodtam ezen.

-Szia-lépett be hirtelen Ben, mire odakaptam a fejem-Leckéztél már?

-Igen-mondtam halkan, majd a telefonomért nyúltam, hogy megnézzem mennyi az idő és hogy milyen értesítéseim vannak.

-Kár. Azt hittem akkor megint megcsináljuk együtt.

-Amiből csak te jössz ki jól-fejeztem be a mondatát, mire elröhögte magát.

-Legalább segítesz?-nézett kutyaszemekkel.

-Gyere-mondtam nevetve. Befeküdt mellém az ágyra, majd a könyvet és a füzetet az ölébe véve rámnézett.

-Amúgy nem hittem, hogy rögtön belemész, ezért B tervet is hoztam-mosolyodott el.

-Mit?-erre elővett maga mögül egy Snickerst, amit rögtön kikaptam kezéből.

-Tudtam én, hogy ez beválik-mondta büszkén.

Gyors megcsináltuk a leckéjét, bár végülis egyedül kellett megoldania, mert én semmit nem értettem. Lecke után bekapcsoltam egyik lejátszási listám, majd így zenét hallgatva mindkettőnk a telójával volt elfoglalva. Tudom, nem valami romantikus elfoglaltság, de 2016 van.

-Elmegyek fürödni-mondtam, miután meguntuk a telózást. Ben épp meg akart szólalni, csak hogy valaki benyitott a szobánkba. Lucy volt az, akit rögtön megmosolyogtam.

-Dorka?-kérdezte mire bólintottam, jelezve, hogy mondhatja
..khm mutogathatja-Fürdünk ma ketten?

-Aha-vágtam rá.

-Lucy, ma sajna nem lehet, mert Dorka velem fürdik-mondta Ben.

-Az biztos, hogy nem-nevettem hitetlenül el magam.

-De akkor látná a kukidat-mondta Lucy Bennek, amin nagyon elröhögtük magunkat. Lucy nem nagyon értett semmit, de mivel annyira röhögtünk, ezért ő is elröhögte magát.

-Na gyere-mentem Lucyhoz, majd megfogva a kezét, elindultam vele a fürdőbe.

Megengedtük a csapot és amíg folyt a víz, addig levetkőztünk. Beszálltunk a kádba egymással szemben. Lucy levette az egyik tusfürdőt és belenyomta a fél dobozt a vízbe.

-Ne! Anyu ki fog nyírni!-vettem ki nevetve a kezéből a tubust.

A kád már tiszta hab volt, amivel nagyon sokat szórakoztunk. Fél óra múlva eszembe jutott, hogy fürödni is kéne, így megmostuk magunkat. Ezután megfordultam, hogy Lucy megmoshassa a hátamat, majd ő következett. Miután lemostam a hátáról a tusfürdőt, rajzoltam rá egy napocskát, ő pedig kitalálta, hogy mi az. Sajnos ezzel is eléggé elment az idő, így egy órás fürdés lett belőle. Mikor kiléptünk a helyiségből, Bennel találtuk szembe magunkat.

-Ha Lucyval egy óráig el voltál a fürdőben, akkor gondold el, hogy velem mennyi ideig lennél el-húzta perverz mosolyra a száját, amin csak megforgattam a szemeimet-Jól van, nem piszkállak ilyen későn-mosolyodott el-Aludj jól!-adott egy puszit a számra.

-Te is!-mosolyogtam.

*Sziasztok❤
Újabb díj😱😱
Nagyon szépen köszönöm dzsenihercegno-nek!💕

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now