102.rész

6K 355 17
                                    

Sajna a villamos megállóig negyed órát gyalogolnunk kellett, így sikerült lekésnünk. A következő csak fél óra múlva jött, de addig csak várni tudtunk, mert eléggé elfáradtunk a bicikliút miatt. Benék leültek a padra és mivel nem volt több hely, így beleültem Ben ölébe. Sajna Mustafa senki ölébe nem akart beleülni, így a földet választotta.

-Anya hív!-vettem ki telefonom az iskolatáskámból és ijedten a többiekre néztem.

-Ne vedd fel!-mondta Ben.

-De nagyon mérgesek lesznek. És a múltkori erdős bulizás után, nem hiszem, hogy jó lenne még egy zűr!-mondtam neki halkan.

-Majd én megbeszélem velük, hogy nem a te hibád.

-Ezt most hagyd abba!-mondtam és szerencsére megérkezett a villamos, így nem tudott válaszolni.

Leghátul elfoglaltuk a kettő egymás mellett lévő négyes helyeket. Fura módon tananyagokról beszélgettünk. Úgy látszik tényleg fáradtak, ha már sulis dolgokról beszélnek.

Fél óra múlva végre megérkeztünk a kórházhoz és már mindenki izgatottan várta, hogy belépjünk. Nekem viszont mindig elrontotta a kedvemet, a rezgő telefonom a táskámban. Tudtam, hogy anya vagy épp apa hívogat, de úgy döntöttem nem foglalkozom vele...aha, mintha ez ilyen könnyű lenne.

Bent néhányan elővették a telefonjukat és azzal világítottak. Én odabújtam Benhez, mert ő is világított és mert valljuk be, hogy eléggé paráztam. A folyosókon egy csomó törmelék volt le esve a falakról, amik nagyon megijesztettek, mert attól féltem, hogy melyik pillanatban dől ránk az egyik. De a legrosszabbak a falakon lévő fakó festmények voltak. Meseszereplőket formáltak, mint például Jancsit és Juliskát. Ezektől egy szomorú érzés fogott el. Azt pontosan nem tudom miért, de talán azért, mert így eszembe jutottak a gyerekek, akiket itt kezeltek és lehet, hogy néhányuk meg is halt itt.

-Ez meg mi volt?-ugrott Mark Paula és közém.

-Mi mi volt?-kérdeztem ijedve, így abbahagyva a gondolkodást.

-Nem hallottad ezt a hangot?

-Én hallottam-ijedt meg Lucas.

Hirtelen mindenki csöndben lett és figyelni kezdett, hátha hall vagy lát valamit. Mikor már kezdtünk megnyugodni, hogy itt nincs semmi, csak képzelődtünk, kikapcsoltak a telefonok.

*Hali...megint😁❤
Kaptam három díjat🙈🙉🙊
Köszönöm Veseeee-nek, LukyLukacs-nak és Dinuus-nak!😊💞

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now