49.rész

10.8K 518 26
                                    

Eközben megérkezett a vonat és rögtön odarohantam Grétához, majd megöleltem, amit persze rögtön viszonzott.

-Sajnálom hogy nem írtam, annyira rossz barátnő vagyok-mondtam.

-Dehogyis! Biztos sok dolgod volt, nem haragszom-ekkor elengedtük egymást.

-Akkor is kellett volna írnom neked és nálad semmi nem lehet fontosabb, szóval haragudhatsz.

-Te vagy a legjobb! Egy ilyen kis hülyeség miatt nem fogok megharagudni-kuncogott, mire mégegyszer megöleltem.

-Nekem is te vagy a legjobb. Na de most mesélj, milyen a modellkedés?

-Hát igazából...pont erről akartam beszélni-közben elindultunk sétálni.

-Baj van?

-Az van, hogy megismerkedtem egy fiú modellel és nagyon kedvelem. Annyira jól érzem magam mellette, de nem tudom hogy ez csak baráti kapcsolat vagy szerelem. És az a legrosszabb, hogy Balázs rájött mármint, hogy sokat vagyok ezzel a fiúval. Ez miatt veszekedtünk is és nagyon sokat gondolkodtam. Tudod mire jutottam? Rájöttem, hogy nem szeretem Balázst. Eleve nem tetszett, hogy ő a legmenőbb pasi, mert azok mindig nagyképűek. És tudod, hogy nem szeretem a cigit se. Néha kiröhögött, ha leégtem. De nem úgy hogy "jajj de cuki", hanem "te jó ég ennyire gáz nem lehetsz". Ezek kurva szarul estek és nem is értem, miért voltam vele még ezek után is együtt.

-Nem értem. Előttünk mindig tök boldogoknak tűntetek.

-Ja, mert előtettek be akart vágodni, csak hogy még több barátja legyen-ekkor megforgatta szemeit, majd sóhajtott-Nem fogod elhinni, hogy ki az a modell. Nem akartam először elárulni, mert tudtam hogy akkor ráveted magad-ekkor mindkettőnkből kitört a röhögés.

-Na mond már ki az!-sietettem.

-Zac efron!!

-HOGY. MI. VAN?!!-erre elkezdtem ugrálni meg sikitozni.

-Igen és ahw-ugrált ő is.

-De hogy?! Hogyan kerül ide?! Vagy mi van? Te jó ég, el sem hiszem! Muszáj bemutatnod neki!-nevettünk.

-Oké, akkor most lassan. Az van, hogy a Rossz szomszédság 2. itt forgatják németbe és pont a mi modellcégünkhöz jöttek fotózkodni. Hallotta, hogy itt sok új modell van (köztük én is) és mondta hogy meg akarja nézni őket, meg segíteni nekik, tanácsot adni-mosolygott mint a tejbe tök-Annyira kedves és vicces, de tuti nem jönne velem össze, hisz mennyi híreséggel összejöhetne már? Akkor biztos nem én kellenék neki-szomorodott el. (Itt megjegyezném, hogy Zac Efron ebben a történetben 17 éves!😁)

-Ne beszélj hülyeségeket! Még bármi lehet és te gyönyörű vagy, szóval nem kell félned!-biztattam.

-Köszi, de ezt csak azért mondod, mert a barátnőm vagy-röhögött.

-Igen az vagyok és pont ezért mondom mindig az igazat!

-Köszi-ölelt meg-Amúgy veled miújs? Bennel minden oké?

-Aha-hazudtam és amúgy szerintem tök jól, de sajna Gréta mindig észre veszi ha hazudom.

-Hm? Ha csak egy szóval válszolsz, tuti hazudsz! Meg hát ismerlek és tudom, mikor hazudsz-nevetett-Mi a baj?

-Igazából semmi. Vagyis az van, hogy tegnap voltunk a plázában a haverjaival és volt köztük egy spanyol srác. Úgy hívják, hogy Lucas és egy csomószor engem bámult, meg rám kacsintott vagy épp mosolygott. És hát mikor mellette voltam, akkor tök izgultam, de nem tudom miért. Lehet, hogy neki csak arra kellenek a lányok. Eléggé úgy néz ki. Viszont tegnap Lucas miatt elgondolkodtam Benen. Nem érzem már azt, amit régen. Azt hiszem, én csak a bátyjámnak tekintem-hajtottam le a fejem.

-Héj! És ebben mi a rossz? Az érzések változhatnak. Saját tapasztalatból mondom-erre elröhögtük magunkat.

-Hogy mondjam el Bennek? És mi van ha Lucassal lesz valami (amit kétlek) és meg tudja? Azt hiszi majd, hogy miatta hagytam el és összevesznek miattam.

-Hát most elmondom, hogy én mit tennék, de persze nem kell rám hallgatnod...na jó de-erre elnevettem magam-Szóval, szerintem szakíts minél előbb Bennel, aztán ha Lucassal tényleg lesz valami, akkor azt majd később mondjátok el Bennek. Várjatok mondjuk két hetet, vagy inkább egy hónapot és akkor nem fog úgy tűnni, mintha miatta szakítottál volna vele.

-Ez jó ötlet.

Nagyon sokat beszélgettünk Grétával. Kiderült, hogy Dani és Michael néha összejárnak. Nem is tudtam róla, de akkor tényleg jó haverok lettek, aminek persze örülök. Beültünk egy mekibe. Pont abba, ahol a szívatás volt.

-Nem itt csináltátok azt a szívatást?-kérdezte körbenézve-Láttam a videót.

-De-röhögtem.

-Nagyon jó lett. Gratu-adott egy pacsit-Kár, hogy nem lehettem benne.

-Majd legközelebb-kacsintottam.

Hatkor sajna vissza kellett már mennie, mert holnap suli. Én is hazamentem és felkészültem a szakításra. Igen arra jutottam, hogy még ma szakítok vele.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now