90.rész

7.4K 414 10
                                    

-Naaa?-kérdeztem

-Hááát-utánozott engem-Asszem összejöttünk.

-Asszed?-kérdeztem furán.

-Hát...úgy volt, hogy esténként mindig órákat dumáltunk, aztán találkozgattunk is és nagyon aranyos srác. Teljesen más, mint Balázs, ami csak jót jelenthet-erre mindketten kuncogtunk-Ja és hát egyszer elmentünk sétálni és mikor egy olyan helyen voltunk, ahol kettesben lehettünk, arra gondoltam, hogy itt az idő bocsánatot kérni, szóval mégegyszer elnézést kértem a Zaces ügy miatt. Erre szembefordult velem...

-Jajj ne...mondd, hogy megcsókolt! Tuti! Jujj, de jó-ugráltam örömömben.

-Ne olyan gyorsan! Szóval azt mondta, hogy hát igen ez nem volt szép dolog, de talán ki tudom engesztelni, erre én kérdőn néztem rá és közelebb hajolt hozzám és azt súgta oda nekem, hogy "Például ezzel" és...megcsókolt-ugrott egyet ágyán.

-És jól csókol?-húzogattam a szemöldököm.

-Nagyon. Olyan édes, ahw-áradozott nekem, amin csak mosolyogtam.

Még egy kicsit beszélgettünk Grétával, majd mikor végeztünk, visszahívtam magamhoz Bent.

-Amúgy megkérdezhetem, hogy ki az a Bence? Ő is az árvaházban él?-kérdezte miközben lefeküdt mellém.

-Nem. Gréta a modellcégnél ismerte meg. És hát akkor tudjuk, hogy milyen külseje lehet-kuncogtam.

-Remélem arra céloztál, hogy nem jobb az enyémnél-mondta féltékenyen, de közben elővette félmosolyát.

-Öhm persze-nevettem kínosan.

-Na gyere csak ide-erre megfogott és maga alá gyűrt. Először csak csikizett, majd mikor már abbahagyta közelebb hajolt és lágyan megcsókolt. Lassan csókolt és ez így ment egy darabig, majd egy idő után nyelve bejutásért könyörgött, amit megengedtem neki. A nyelvünk táncot járt és közben beletúrtam a hajába, ő pedig a derekamról egyre lejjebb helyezte kezeit, míg nem elérték a fenekemet, amikbe belemarkolt és ez miatt belenyögtem csókunkba.

-Nem nézünk meg valami filmet?-kérdeztem, így félbeszakítva csókunkat.

-Jól van-mosolygott-Tudod valamit nem értek-mondta miközben én a filmeket kerestem, ő meg csak feküdt mellettem-Lukenak rögtön odaadtad magad, aki végig átvert, nálam meg mindig kitalálsz valamit, ahogy elkezdünk bármi olyat csinálni. Ne értsd félre, nem azért kellesz nekem, hogy megfektesselek és az előbb sem azt akartam csinálni, de akkor sem értem.

-Először is Lukenak nem elsőre "adtam oda magam", hanem egy hónap után. Bár még ez is korai volt, tudom, de annyira jól hazudott, hogy megbíztam benne. Másodszor pedig, csak kétszer állítottalak le. Először azért, mert még korainak tartottam, most meg a Lucasos ügy miatt-magyaráztam.

-Szóval te olyannak nézel engem, mint Lucas-húzta fel egyik szemöldökét.

-Nem. Csak ez miatt nem annyira bízom a fiúkban. És valljuk be, hogy te is jól hazudsz. És mielőtt megkérdeznéd, elhiszem, hogy szeretsz, csak...-nem tudtam befejezni, mert azt sem tudtam, mit akarok mondani. Csak kijött minden a számon, amit gondoltam, mert már elegem volt, hogy Bennel mindig csak veszekszünk. Tudom, hogy minden kapcsolatban vannak nehéz idők, de nekünk már az elejétől fogva vitákból áll a kapcsolatunk.

Ben elgondolkozott kicsit, majd kiment a szobámból, azzal a szöveggel, hogy még sincs kedve filmezni. Tudtam, hogy meg fog sértődni. De most nekem kéne bocsánatot kérni? Lehet...Úgy döntöttem, hogy átmegyek hozzá és kibékülök vele, bármilyen nehéz is lesz. Félreraktam Laptopomat és elindultam Ben szobája felé. Az ajtaja előtt megálltam egy kicsit és gondolkodni kezdtem. Lehet, hogy azért megy ilyen nehezen a kapcsolatunk, mert túl sokat vagyunk együtt? Mármint együtt lakunk, így állandóan látjuk egymást meg minden. Na jó, most már be kéne mennem. Erőt vettem magamon, majd benyitottam.

Váratlan változások (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now