Hoofdstuk 45

6.4K 382 74
                                    

Wat vooraf ging:

Versteld en geschrokken keek ik naar de prachtige donuts! 'Will you be my girl friend?' bleef in mijn hoofd spoken. Ik keek naar Safuane, die me hoopvol aan keek. Zou ik ja zeggen? 'En?' vroeg hij me zenuwachtig................
_____________________________________

Ik bleef stil naar de donuts kijken. 'A-Amal e-en?' vroeg hij me weer stotterend....... 'JA TUURLIJK!' riep ik blij. Na mijn antwoord, begon er opeens piano en viool te spelen. Safuane stond blij op en rende naar me toe. 'Amal, I LOVE YOU!' riep hij blij en knuffelde me stevig. Hij kuste lang mijn voorhoofd. Mensen begonnen te klappen voor ons terwijl we elkaar stevig omhelzen. EINDELIJK! Hij heeft zijn liefde aan me verklaard! Wat was ik blij. Hij nam mijn hand stevig vast, en begon zachtjes op het muziek te dansen. Eerlijk hij kon goed dansen! Mijn dag kan echt niet meer stuk!

 Na 5 minuten verliefd naar elkaar te kijken en te dansen, gingen we terug zitten. 'Amal, je wilt niet weten hoe blij ik nu ben!' zei hij zacht. Ik bloosde en keek naar de donuts. Ik ben Amal niet, als ik deze niet op mijn snap plaats! Snel haalde ik mijn gsm er uit. Ik nam een foto van de donuts en stak de gsm weer weg. Ik nam de donut met chocolade en at die op. Toen ik die op at, keek ik naar Safuane, die me zat te staren. 'Zie je het goed?' vroeg ik hem lachend. Hij knikte hevig ja. Lachend deed ik de doos terug toe. 'Willen jullie nog een drankje?' vroeg de ober. Safuane keek me aan. Ik schudde mijn hoofd. 'Nee dankjewel, kan je de rekening brengen?' antwoordde hij.

 De ober liep weg, en kwam 2 later met een ticket. ' Dat word dan 152,88 euro.' zei de ober. 'Hier.' zei ik snel en overhandigde hem het geld. Safuane schudde zijn hoofd en haalde zijn portemonnee uit. 'Hier, en hou de rest.' zei Safuane, terwijl hij hem 160 euro overhandigde. De ober gaf me mijn geld terug en nam die van Safuane aan. Zuchtend keek ik naar Safuane, 'Waarom laat je me niet betalen?' vroeg ik hem droevig. 'Omdat ik de man ben.' antwoordde hij, en sloeg stoer op zijn borstkas. Lachend schudde ik mijn hoofd. Ik stond recht en schoof mijn stoel onder de tafel. Safuane liep naar me toe en nam blij mijn hand vast. En zo verlieten we het restaurant.

 'Ik ga ff bellen naar mijn broer.' zei ik bij de auto. 'Tuurlijk schat, doe maar.' zei hij. Blosend haalde ik mijn gsm uit mijn tas en belde mijn broer op. ........................'Oké doeii' eindigde ik. 'Ze gaan lang nog niet terug komen, omdat het vliegtuig 5 uur vertraging heeft.' zei ik, toen Safuane me vragend aan keek. Hij knikte blij en opende de deur voor me. 'Stap maar in schatje.' zei hij lief. Ik keek hem dankbaar aan, en stapte in. Hij stapte ook in, en startte de auto. Na een tijdje reed hij een autosnelweg in. Kifash deze,  gaat hij me niet naar huis brengen?

'Kifash, ben je de weg naar mijn huis vergeten?' vroeg ik hem. Hij draaide zijn hoofd naar me toe, en keek me echt diep in mijn ogen. Ik verdwaalde gewoon in zijn prachtige ogen. Snel keek ik voor me, mensen we rijden hier op de autosnelweg, er kan iets gebeuren! Hij concentreerde zich weer op de weg. Na 10 minuten stopte hij bij een tankstation, 'Ik ga snel water kopen, wil je iets hebben?' vroeg hij me. Ik schudde mijn hoofd, 'Nee dankjewel.' antwoordde ik. Hij knikte en stapte af. Hij liep het winkeltje binnen, en ik keek verveeld voor mij uit. 5 minuten later, liep hij het winkeltje uit, met een zak.

Hij ging toch water halen? Kifash die hele zak? Hij opende de deur en deed de zak achteraan op de achterbank. Daarna liep hij naar de bestuurderskant, en stapte in. 'Wat zit er in dat zak?' vroeg ik hem. 'Oh niets.' antwoordde hij, en startte de auto. Vervolgens reed hij de autosnelweg weer in. 'Alsjeblieft, tell me, naar waar gaan we?' zeurde ik weer. 'Schatje, heb wat geduld.' zei hij te charmant. Ik rolde met mijn ogen en keek verveeld uit het raam. Geen 2 minuten later, viel ik in slaap.

'Amal, word wakker.' hoorde ik Safuane echt super zacht zeggen, en aaide op mijn wang. Ik opende mijn ogen, en keek hem moe  aan. 'Waar zijn we?' vroeg ik hem gapend. 'Dat zal je zien!' zei hij blij en tilde me uit de auto. 'Dat kan ik zelf wel, hoor!' zei ik lachend. Hij schudde lachend zijn hoofd en zette me rustig op de grond neer. Hij haalde de zak die hij kocht, en stopte er nog iets in. Daarna sloot hij de deuren, en kwam hij naar me toe. Hij nam mijn hand vast, en trok me mee. Ik zag op de parking zand, 'Safuane heb je me naar het strand gebracht?' riep ik blij. Hij knikte van ja, en ik sprong op hem. Mensen, ik hou van het strand! En het is dan nog eens zonsondergang! Ik sprong blij van hem af, en nam zijn hand stevig vast. Samen liepen we naar het strand, het was niet te vol. 

Hij stopte bij de rotsen, en liet me op zijn schoot zitten. We hadden een mooie uitzicht over de zee, en het werd afgemaakt door de zonsondergang. Ik knuffelde hem stevig, en deed mijn hoofd op zijn borst, en zo keken we mooi naar de zonsondergang. 'Amal, je wilt niet weten hoeveel ik van je hou!' zei hij opeens, en echt met zo'n zachte stem. Ik bloosde, 'Ik hou ook zielsveel van jou!' antwoordde ik. Echt?! Heb ik het gezegd? Wat was ik fier op me zelf! Hij glimlachte lief en knuffelde me stevig. 'Safuane?' zei ik na een lange stilte. 'Uhum.' zei hij terwijl hij naar de horizon keek. 'Sinds wanneer voelde je iets voor mij?' vroeg ik hem. 

Het bleef lang stil, en daarna keek hij me aan. 'Sinds de eerste dag dat ik je had ontmoet.' antwoordde hij. Ik glimlachte lief naar hem. 'En jij?' vroeg hij me zacht. 'Safuane, waarom praat je zo zachttt?' vroeg ik hem snel. Hij begon te lachen, waardoor zijn schattige kuiltjes er uit kwamen. 'Z-zie je e-een toekomst m-met me?' vroeg hij me stotterend. Ik keek hem aan, en zweeg. 'Ja.' antwoordde ik blij. Hij knuffelde me stevig, en gaf me een zacht kusje op mijn voorhoofd. Ik bloosde en keek naar de grond. Hij tilde mijn kin op, zodat ik weer in zijn prachtige kastanje bruine ogen moest kijken. 'Het laatste wat je mag doen, is je voor me schamen.' zei hij zacht ik knikte en hield zijn hand stevig vast. Ik sloot mijn ogen en genoot van de sfeer in de zee.

Na een tijdje nam hij de zak. En haalde een grote, prachtige, magische bouket. 'OMG mijn lievelings bloemen' schreeuwde ik echt super blij, en gaf hem een kus op zijn wang. Direct daarna bloosde ik. Hij tilde mijn kin op en herhaalde weer zijn 'Het laatste wat je mag doen, is je voor me schamen.' Ik knikte en keek naar de prachtige rozen. Je had rode, en witte. Ik keek hem verliefd aan. 'Hoe kan ik je bedanken?' vroeg ik hem verliefd. Hij schudde lachend zijn hoofd en knuffelde me. Zijn knuffels zijn gewoon WAW! Ik rook zijn prachtige parfum en voelde zijn spieren. Na een tijdje wurmde hij zich uit de knuffel, en haalde een rood doosje uit de zak. 

Daarna opende hij het, en haalde er een prachtig armband uit waar ""Safuane♥Amal""er op gegrafeerd stond. 'OMG!' riep ik verbaasd .Hij nam zacht mijn hand en keek me aan. 'Dit is ons symbool, Amal! Ookal ben ik soms niet bij je, dan kan je naar dit armband kijken. Deze is symbool van onze liefde. Ik heb helemaal dezelfde maar in de mannelijke vorm.' zei hij terwijl hij die aan mijn hand deed. Ik nam hem in een echt super stevige knuffel, en gaf hem een zacht kusje op zijn wang. 'Dankjewel Safuane!' zei ik super blij. Mijn dag kon gewoon niet stuk. 

Ik zag een andere rode doos in de tas, sowieso is het die van hem. Ik haalde het uit de zak, en haalde het armbandje uit de doos. Het was dezelfde als die van mij, maar dan in de mannelijke vorm. Ik ging op Safuane zijn schoot zitten en deed die voor hem aan. 'Voor jou geld het zelfde, doe die nooit meer af!' zei ik met een glimlach. Hij knikte en gaf me een kusje op mijn wang, waardoor ik bloosde. 'Tuurlijk hbiba!' zei hij zacht. Ik zag een ijskar passeren, en keek er dromerig naar. Wat had ik zin in een ijsje! 'Wil je een ijsje?' vroeg Safuane, alsof hij mijn gedachten kon lezen. 'Wat denk je zelf?' vroeg ik hem lachend. Hij knikte en legde me op de rots. 'Welke wil je?' vroeg hij me. 'Doe maar vanille met aardbei.' antwoordde ik. 

Hij knikte en verdween om de hoek. Ik haalde mijn gsm uit, en belde mijn broer op. ... 'Oké doei' eindigde ik. Ze hebben nog steeds vertraging, maar ewaja. Ik scrolde wat door Instagram, tot ik geschreeuw hoorde. 'HEEELPPP!' hoorde ik iemand huilend schreeuwen. Ik stond direct recht en keek om me heen. 'AAAAARGH!!!' hoorde ik weer. Ik ging wat lopen, en zag om de hoek een zwart busje. Er waren 2 mannen met zwarte kledij waarvan je hun gezichten niet kon zien. Ze zaten een meisje te duwen in het busje, maar ze stribbelde tegen.

Snel gooide ik mijn tasje op de grond, en deed ik mijn hoge pumps uit. Ik liep er onopgemerkt naar toe. Ze hielden het meisje stevig vast, en de ene deed zijn hand voor haar mond. Waardoor je maar 'mm mmm mmmm' hoorde. Met een bonkend hart, liep ik er naar toe. Het meisje zag me, en snel deed ik mijn vinger voor mijn mond, als teken van stil! Ze gehoorzaamde, en ik kwam maar steeds dichter. Ik telde bang in mijn hoofd tot 3, en trapte de eerste in zijn orgaan, hij viel jankend neer van de pijn. Snel keek ik naar de 2 de man, die me sluw aankeek. Hij liep op me af, en greep me stevig vast. Ik gaf hem angstig een hoofdstoot op zijn kin, waardoor hij op zijn tong beet. Hij liet me los, en greep naar zijn mond. 'Sterke bitch, ben je wel!' zei de eerste man. Ik keek hem bang aan. Die andere stond ook recht, en zo kwamen ze rustig naar mij toe. Ik deed angstig stappen naar achter terwijl zij naar voor kwamen.

Tot ik jammer genoeg, de harde muur achter me voelde. Ze kwamen grijnzend, en lustig dichter naar me toe. 'D-doe me niks aan!' zei ik stotterend. 'Neem haar mee!' zei een zware enge stem, ik keek achter me en zag een man, in kostuum. Ze tilden me op, ik stribbelde tegen, maar het kon hen niet tegenhouden. 'NEE ALSJEBLIEFT! LAAT ME GAAN!!' schreeuwde ik huilend, maar hun greep om me werd alleen maar steviger... 'LAAT MIJN VROUW MET RUST!' hoorde ik een woedende stem roepen.

Vote, share and comment!  

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now