Hoofdstuk 75

4.9K 305 120
                                    

Wat vooraf ging:

Ik probeerde bang snel mijn auto in te stappen maar voelde een harde klap tegen mijn hoofd. 'AAAAUH!' kreunde ik en viel pijnlijk neer, voor ik het wist, werd alles zwart!....  
_________________________________________

PP SAFUANE

....Met pijn in mijn hoofd werd ik wakker. Toen ik gewend was aan het licht, schrok ik van de 3 gemaskerde mannen die mij allemaal aankeken. Ik wou hen aanvallen maar zag dat ik vast gebonden was. 'WIE DE F*CK ZIJN JULLIE?!' riep ik boos. Ze keken me allemaal lachend aan. 'Waarom ontvoeren jullie mij?' vroeg ik ze koud. 'LAAT ME UIT DEZE AUTO!' riep ik boos, toen niemand reageerde. Ze deden alsof er niets was, wat echt op mijn zenuwen werkte! 'LAAT MIJ GAAN!' riep ik woedend. 'Hey! Toontje lager hé!' riep een man. 'HOE WIL JE DAT IK EEN TOONTJE LAGER MOET PRATEN, ALS JULLIE MIJ UIT HET NIETS ONTVOEREN?!' riep ik boos.

'Man man man, zwijg nu gewoon!' zei hij geïrriteerd. 'AAAH!' riep ik boos en begon heen en weer te bewegen. Ik probeerde de touw van mijn voeten en handen los te maken, wat niet echt lukte. 'Doe geen moeite, het lukt je toch niet!' zei de ene zuchtend. 'Naar waar brengen jullie mij?' vroeg ik ze boos. 'Het begint met een F en eindigt met ANKRIJK.' antwoordde de ene. 'WAT?! WAT GAAN JULLIE MET MIJ DOEN?!' vroeg ik ze geschrokken. 'Zie je zo.' antwoordde de ene weer. 'LAAT MIJ LOS, VUILE ZEMMELS!' riep ik boos en bewoog alle kanten op. 'Je hebt er zelf voor gezorgd!' zei de man. Ik voelde een naald in mijn arm. 'WAT DOE JE?!' riep ik bang.

Ik hoorde zelfs zijn antwoord niet meer, en viel in slaap...

PP AMAL

'I-Ilyas, alsjeblieft, ik ben er nog niet klaar voor!' zei ik huilend terwijl ik stappen naar achter maakte. Hij antwoordde niet maar scande mijn lichaam. Hij kwam naar me toe, en greep mijn beide armen vast. 'Alsjeblieft Ilyas!' zei ik huilend. Hij antwoordde niet eens en gooide me op bed. Hij duwde mijn armen stevig tegen het bed en begon me te zoenen. Tranen bleven stromen, vooral omdat ik niet van hem hou, en hij me dwingt! Hij begon me overal aan te raken, ik sloot mijn ogen en bleef maar huilen. 'Stop!' zei ik huilend.

Hij blokkeerde me door zijn lippen op de mijne te drukken. Ik probeerde te roepen, maar door zijn gezoen lukte dat niet echt. Wat ik nu meemaak, wens ik gewoon NIEMAND! Je maagdelijkheid aan iemand geven waarvan je niet houd? Geven? Haha, nee gedwongen! Ik wil mijn maagdelijkheid aan Safuane geven! Niemand anders! Ik was nu helemaal gebroken! Ik probeerde te blokkeren, maar zijn gespierde lichaam op de mijne gaf niet echt resultaat... Ya Allah help me! Ik wil dit niet! Tranen bleven stromen, terwijl hij zat te genieten... 

Hij begon wilder te worden, en geen paar seconden later voelde ik zijn hand bij mijn bh. Hij probeerde mijn bh los te krijgen. 'NEE!' riep ik huilend, en probeerde zijn hand van me weg te doen, wat niet echt lukte omdat ik onder hem vast zat! Hij kreeg mijn bh open en gooide die  op de grond. Snel deed ik mijn armen ER op, en bleef huilen. 'Ilyas nee!' zei ik huilend. Hij luisterde niet! Niet veel later vloog mijn onderbroek ook in de kamer. 'NEEEE!' riep ik huilend en probeerde hem van me af te duwen, wat jammer genoeg niet lukte.

Terwijl hij bezig was, deed hij zijn boxer uit. Ik begon heviger te huilen, en te trillen. 'Doe het NIET!' riep ik gebroken. 'Ssssht, je gaat genieten!' fluisterde hij in mijn oor. 'AAAAAAAAAAUH!' krijste ik huilend op mijn luidst..... Verkracht op mijn huwelijksnacht?!....

PP SAFUANE

'Yallah, opstaan!' schudde iemand me. Duizelig opende ik mijn ogen, en keek moe rondom me. Ik zag dat ik nog in de auto zat, en de 3 gemaskerde mannen uitgestapt waren. 'Waar ben ik?' vroeg ik duizelig. 'Frankrijk! Yallah uitstappen!' zei de man en trok me uit de auto. Ik viel pijnlijk op de grond, omdat mijn benen vast gebonden waren. 'VUILE ZEMMELS! MIJN VOETEN ZIJN NOG VAST GEBONDEN!' riep ik pijnlijk. Ze trokken me recht en de ene, maakte mijn voeten los. Mijn handen waren jammer genoeg nog vastgebonden. 2 gingen naast mij staan, en namen mij vast van mijn armen. 'Breng hem naar die plaats, ik en Rafiq moeten nog een paar dingen regelen.' zei de man met een super zware stem.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now