Hoofdstuk 60

4.3K 338 86
                                    


Wat vooraf ging:

'Ik heb belangrijk nieuws voor je.' zei ik hem. 'Kom maar naar binnen.' zei hij. Ik liep het huis binnen, en ging zenuwachtig zitten. Hij ging ook zitten, en keek me dan aan. 'Dus welke belangrijke nieuws heb je?'
_________________________________________

PP SARA

Hij plofte naast me neer, en keek me dan vragend aan. 'Dus welke belangrijke nieuws heb je?' vroeg hij me. 'Nou eeh, hoe moet ik beginnen.' zei ik en krabde op mijn hoofd. Ik besloot om direct met de deur in huis te vallen. Ik haalde mijn gsm uit, en vergrendelde die. Hij keek vragend naar de telefoon. Voor dat ik op mijn 'bestanden' ging drukken keek ik hem aan. 'Ik heb een paar beelden van jouw dochter.' zei ik. 'Hoe bedoel je welke beelden?' vroeg hij me. 'Dat ga je nu zien.' zei ik en startte het filmpje op waar Amal Safuane zat te knuffelen, en waar Safuane Amal een kusje gaf. Hij keek woedend naar de beelden, en ik zag duidelijk dat hij zich probeerde te beheersen. Hij is nu al boos, laatstaan straks bij de naaktfoto HIHI!♥

'Vuile k****!' siste hij woedend. Hij stond woedend recht, en keek me aan met ogen die vuur spuwden. 'Van wie heb je die beelden?' vroeg hij me kalm maar ook woedend. 'Uh, dit doen ze elke dag, ze kussen zelfs en ik besloot dit eens voor je te filmen.' zei ik hem lachend. Dit was de hoogte punt voor hem, hij sloeg woedend een gat door de muur. 'Vuile schande dat je bent!' schreeuwde hij woedend. 'Is ze nu nog op school?!' vroeg hij me woedend. 'Euh ja.' antwoordde ik. Hij balde zijn vuisten en ging naar de gang. 'K*nker k*hb*!' riep hij boos, terwijl hij zijn schoenen aan deed. Hij nam woedend zijn jas en wou naar buiten gaan maar keek me nog eens aan, 'Verwijder dat filmpje!' zei hij me woedend. Daarna draaide hij terug om, en deed zijn hand op de deur handvat om die te openen, maar ik was hem voor. '3amo (oom) dit is nog niet alles.' zei ik snel. Hij draaide zich naar me toe, en keek me afwachtend en nieuwsgierig aan. Ik opende mijn gsm, en drukte op de naaktfoto.

Ik slikte en liep naar hem toe. Daarna hief ik de telefoon naar zijn gezicht, hij zag nog niets want het scherm was in mijn richting. Langzaam draaide ik de scherm naar zijn gezicht, en toen hij de naakte Amal zag, sprongen zijn ogen uit hun kassen. 'A WILI ASH HAD SHOUHAAAA (Wat is dit voor schande)!' schreeuwde hij woedend, terwijl hij mijn gsm tegen de muur gooide... Weg was mijn Iphone maar ma3lish ik krijg Safuane in de plaats terug. Hij brak de spiegel kapot, en gooide alles neer dat op de schoenenkast lag. 'A WILI WAT VOOR DOCHTER HEB IK?!' schreeuwde hij woedend, terwijl de stoom zijn oren verliet. 'JE HEBT ME BELACHELIJK GEMAAKT!!' brulde hij woedend. Hij gooide letterlijk heel de gang om en ik zat daar zielig in de hoek, hem bang kijkend.'AAAARGHGHGHGHGH!' brulde hij woe-de-nd.

Hij stopte, en keek me kil aan ,daarna kwam hij langzaam naar me toe. Ik wou naar achter gaan, maar zat al in een hoek van 90 graden! Mijn hart zakte naar mijn kont, ik dacht dat dit mijn einde was! Hij greep me stevig van mijn keel en brulde 'Wollah als je die beelden aan iemand laat zien, ik vermoord je!' siste hij in mijn gezicht. Ik knikte bang, en keek hem verstijfd aan. Hij liet me weer los, direct greep ik naar mijn keel die inmiddels rood was. Als ik nu wil kan ik mijn vaders mannen naar je opsturen, maar voor een keer denya hanya (geen probleem). 'Ik ga weg.' zei ik snel en pakte mijn tas uit de woonkamer waarna ik het huis snel verliet.

MISSION COMPLETE Hhahaha, na mijn kapotte telefoon en rode nek is alles gegaan zoals ik heb gepland. Wow hoe hij reageerde. Ik liep snel de hoek om, ik dacht dat ik iets hoorde vallen of zo maar trok me er niets van aan, en liep opgelucht en met een goed gevoel naar de bushalte...

PP HICHAM (VADER AMAL)

Ik maakte een koffietje voor mezelf, tot ik werd verstoord door de bel. Ik opende zuchtend de deur, en zag een meid die ik nooit eerder heb gezien. Ik liet haar naar binnen omdat ze 'iets belangrijks' wou vertellen. Ze ging in de woonkamer zitten en ik plofte naast haar. 'Dus welk belangrijk nieuws heb je?' vroeg ik haar nieuwsgierig. Ik geloofde mijn ogen niet, na het filmpje dat ze me toonde. Ik wil zelfs niet dat ze tegen jongens praat, laatstaan een relatie hebben, kussen zoenen etc. !!!! Mijn woede kookte binnen me. Wat voor opvoeding heeft zij gehad?! Wollah wacht maar als ze straks terug komt! Vuile slet dat ze is! Ik had de neiging iets kapot te slaan, maar hield me zwaar in!

Ik ga NU NU NU haar van haar haar naar huis sleuren! Kk slet dat ze is! Ik deed woedend mijn schoenen aan, 'Verwijder dat filmpje!' zei ik met mijn zware stem. Daarna draaide ik me om, om de deur te openen, maar ze zei '3amo dat is nog niet alles!' Wat heeft die vuile h**r nog meer uitgespookt, ik zweer op Allah ik ga haar zwaar aanpakken! Ik kan niet wachten om haar goed in mekaar te slaan. Ze kwam naar me toe en opende haar telefoon. Daarna deed ze die voor mijn gezicht. Langzaam draaide ze die naar mijn gezicht. EN WAT IK ZAG!!! Ik voelde me echt letterlijk flauwvallen, en begon alles weg te slaan. Ik zag niks meer voor me en begon alles wat ik voor mijn ogen zag kapot te maken, en nog wat dingen te brullen. MIJN DOCHTER IS EEN PR*ST*T*UE!!! Mijn dochter gaat naar bed met jongens!!!

Toen ik al mijn woede heb geuit keek ik die meid kwaad aan. En liep er rustig naar toe, ik greep haar stevig van haar keel en brulde in haar gezicht,  'Wollah als je die beelden aan iemand laat zien, ik vermoord je! Verwijder ze nu!' Ze keek me angstig aan en toen ik haar los liet greep ze naar haar keel. 10 sec later zei ze 'Ik ga weg.' Ik zei niets, maar bleef diep in gedachten. Ze ging naar de woonkamer, pakte haar tas en verliet het huis. Woedend gooide ik de deur dicht, en ging naar de keuken. Ze  gaat elk moment komen dus ik ga voor haar iets 'kleins' klaar maken als verassing! Ik opende de keukenlade en haalde er van die ijzeren spiezen, waarop je vlees prikt en op de barbecue zet. Ik deed het vuur aan, en warmde ze op, tot ze gloeiend heet werden. Ookal waren ze heet, liet ik ze op het vuur lekker 1000 graden + worden, want die vuile kk goedkope hoer verdiend heter! ... (lekkere kleine verassing! Niet?)

PP AMAL

'AAAAUWW!' kreunde ik van de pijn. Ik lag daar helemaal op de straat verspreid, en keek met tranen in de ogen naar Sara die in de hoek verdween. 'YA ALLAAAH!!!' schreeuwde ik huilend. Safé ze is alles gaan zeggen 100% zeker! Ik bleef huilend kijken naar de hoek waar Sara in verdween. 'HELP MIJ YA ALLAAAH!!!!' schreeuwde ik op mijn luidst waardoor mijn stembanden brandden van de pijn. Sowieso zit papa nu op mij te wachten thuis. Ik sloeg met mijn vuisten op de harde straat, waardoor ik mijn knokkels beschadigde. Maar het boeide me geen MOER! Safé mijn toekomst, alles is nu gewoon verpest! Een Marokkaanse vrouw keek naar me door het raam met een vieze blik. Weet iedereen het al?! 'al' ja ik heb helemaal niks gedaan! Snel stond ik recht en nam ik mijn boeken die uit mijn tas vielen.

Ik had een schaafwond aan mijn knie en elleboog, maar het enigste wat door mijn hoofd ging was 'Ik    ben    er     aan!!!' Huilend ruimde ik pijnlijk mijn boeken van de grond en stopte ze terug in mijn tas. Ik deed de tas terug in mijn fietsmandje en nam mijn fiets bij de hand. Mij huis is nu 7 huizen verder, moet ik nu naar huis? Of moet ik weglopen? Ik weet het niet meer! Helemaal kapot duwde ik mijn fiets naar het dichtste park, ik liet mezelf vallen op een bank en bleef diep na denken. Mijn leven is nu gewoon verkloot door die Sara! Moge Allah wraak op haar nemen! Ik begon helemaal te trillen en te snotteren. Een barstende koppijn kreeg ik er ook nog bij.

Mensen passeerden langs me en keken me medelijdend aan. Maar ik wil die medelijdende blik niet! 'WTF KIJK JE ZO NAAR MIJ!' barstte ik uit, toen een vrouw me medelijdend aan keek. Ze schrok zwaar, en liep snel door. Dat zorgde er voor dat ik weer in huilen barstte. Het kon niet erger want het begon te regenen. 'YA ALLAAAAAAAH!' schreeuwde ik woedend en huilend. Ik stond pijnlijk op en nam mijn fiets. 'IK GA GEWOON NU NAAR HUIS!' zei ik tegen mezelf, als een bezetene. Je m'en balle les qouilles wat anderen nu over mij gaan denken. Maar ik ga mezelf nu gewoon aanmoedigen om naar huis te gaan, en inshAllah gebeurt er een wonder en ga ik gewoon dood! Allé ookal hou ik zielsveel van Safuane, pff ik weet het niet meer!

Ik ga gewoon naar huis, en kijken wat er na gebeurd! Met lood in mijn schoenen liep ik terug naar huis. Ik deed geluidloos mijn fiets in de garage en liep naar voordeur. Ik durfde niet aan te kloppen maar leunde tegen de deur en begon weer stilletjes te huilen. Wie weet kom ik hier nooit meer uit, en ga ik gewoon dood! Stiekem wil ik dat wel! Dan ga ik mijn lieve moeder terug zien. Mijn vader is gewoon alles in staat om te doen! Hij heeft me de vorige keer mishandeld in het ziekenhuis GEWOON omdat ik hem heb geknuffeld! Hoe gaat hij deze keer reageren omdat hij een gefotoshopte naaktfoto van mij heeft gezien? 

Oké ik ga nu gewoon aanbellen! Ik hief mijn arm naar de deurbel, maar trok die weer huilend weg. 'Safé doe het nu gewoon!' siste ik in mezelf. Ik sloot huilend mijn ogen en deed rustig mijn vinger op de deurbel. Ik telde in mijn hoofd af 3...2...1... Er verliet nog een onschuldige traan uit mijn oog, en ik drukte snel op de bel. De deur werd geen 5 sec later ruw geopend en papa trok me van mijn haar naar binnen en riep 'JIJ BENT EEN VUILE SCHANDE, KOM HIER!!!!!!'

Vote, share and comment!  

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now