Hoofdstuk 146

3.6K 228 36
                                    

Wat vooraf ging:

'Dat doe je nooit m-' zei ik maar voelde al Safuane's zachte lippen op de mijne. Hij begon me vol liefde te kussen en wilde me niet meer loslaten.
'Amal, ik hou van je.' zei hij buitenadem. ....
_________________________________________

2 jaar later...

PP SAFUANE

Ik opende de deur en liep naar binnen. Ik legde mijn werktas op zijn plaats en liep naar binnen. Ik stopte in de deuropening van de keuken en zag Amal druk bezig zijn met koken. Ik beet op mijn onderlip toen ik haar kont zag. Ze droeg een shortje, dat bijna een onderbroek leek te zijn. Is alsmaar beter voor mij. Ik glimlachte en liep stilletjes naar haar toe. 'Wat ruikt het hier lekker.' zei ik terwijl ik mijn handen op haar heupen legde en mijn hoofd op haar schouder. Ze schrok maar toen ze me zag glimlachte ze. 'Salam.' zei ze en plande een kus op mijn lippen. Ik draaide haar helemaal om en glimlachte. 'Ik heb je gemist.' zei ik terwijl ik een haarplukje uit haar gezicht wegveegde. 'Ik jou ook.' zei ze blozend. Ik ging over haar zachte, roze, volle lippen en glimlachte. 'Je bent mooi, weet je dat?' vroeg ik en plande een kus op haar voorhoofd. Ze draaide zich weer om en haalde de tajine van het vuur. 'Het eten is klaar.' zei ze met blosjes op haar wangen. 'Ik zal dan de tafel dekken.' zei ik met een knipoog. Ik dekte de tafel en hielp Amal met het dienen van de avondmaal. Daarna gingen we samen zitten en begonnen we aan de overheerlijke tajine.

'Oprecht, het was lekker.' zei ik terwijl we samen alles weer afruimden. Ik startte de vaatwasser en plofte met Amal in de zetel. 'Zeg het eens, wat heb je gedaan in verband met die kinderopvangtehuis?' vroeg ik terwijl ik mijn gespierde armen om haar heen sloeg. 'Alles is nu klaar. Morgen in sha Allah zullen de kinderen daar naar verplaatst worden.' antwoordde ze blij. Ik knikte. 'Amal, ik ben echt trots op je.' zei ik en plande een kus op haar hoofd. 'Dat was altijd al mijn droom. Shokran Safuane, zonder jou ging ik ook niet zo ver gekomen zijn.' zei ze dankbaar en plande een kus op mijn kaak. 'Ik heb niks gedaan. Jij hebt alles in handen genomen. En mashAllah, je bent er.' zei ik en plande een kus op haar hoofd. 'Al wilde je mijn geld niet aannemen.' 'Waarom ben je zo zenuwachtig? Je hartkloppingen gaan zo snel.' vroeg ze. Ik lachte. 'Door jou. Jij maakt me gek.' fluisterde ik schor. Ze bloosde. 'Je bloost.' zei ik grijnzend. Ze rolde met haar ogen en kwam dicht met haar gezicht naar de mijne. Ik keek haar diep in der ogen aan en voelde haar adem tegen mijn lippen aan. 'Ik dwaal in je prachtige ogen. Wat doe je met me. Je laat alles bij me los.' fluisterde ik tegen haar lippen aan. Ze bloosde en beet op haar onderlip. Dat was de hoogtepunt voor me.

Ik duwde mijn lippen op de hare en begon haar intens te kussen. Ik voelde weer van alles in mijn buik loskomen en bevond me in de zevende hemel. Ze keek me met haar grote bruine ogen aan en liet me verdrinken in een zee vol liefde en verlangen. Zachtjes tilde ik haar op en kussend liep ik de trap op. Ik opende de deur en legde haar zachtjes op bed. Ik ging over haar hangen en begon kusjes in haar nek te plannen. Toen ik verder wilde gaan trok ze haar lippen van de mijne. 'Ik ben ongesteld.' zei ze grijnzend toen ze mijn blik zag. Ik uitte een diepe zucht. 'En dat zeg je nu pas?' vroeg ik haar geïrriteerd. Ik besloot een beetje boos te doen en ging van het bed af. Ik liep naar de inloopkast en nam een real-shortje. Ik deed mijn pak uit, trok mijn short aan en legde de pak in de was. Met een blote bovenlichaam liep ik de inloopkast uit en zag Amal dromerig naar mijn bovenlichaam kijken. 'Zie je het goed? Of moet ik dichter komen?' vroeg ik haar met een geïrriteerde toon en liep de kamer uit.

Ik lachte en liep de trappen af terug naar de woonkamer. Ik nam mijn macbook en checkte een paar business-mails. Amal opende de deur van de woonkamer en ging naast me zitten. 'Safuane.' zei ze. Ik bleef onberoerd naar mijn scherm kijken. 'Safuane.' herhaalde ze. 'Amal, laat me met rust. Heb veel te doen, heb geen tijd voor jou.' zei ik geïrriteerd. 'Ow, sorry.' zei ze zachtjes en stond op. 'Ik ga dan maar gaan slapen.' zei ze haast onverstaanbaar. Ik legde geluidloos de laptop op tafel en liep achter haar aan. Net voor ze de deur ging openen tilde ik haar in een ruk op. 'Waar denkt madametje naar toe te gaan?' vroeg ik en draaide haar gezicht naar me om. Ik liep terug naar de zetel en ging zitten met haar op mijn schoot.
Ik glimlachte en nam haar in mijn armen. 'Ben je niet boos op me?' vroeg ze zachtjes. 'Haha nee hbiba. Op jou kan ik nooit boos zijn.' zei ik en plande een kus op haar hand. Ze glimlachte opgelucht en nestelde haar hoofd in mijn nek. Ik speelde met haar haren tot ik haar zachtjes hoorde ademhalen. Ik tilde haar zachtjes op en liep met haar in mijn armen naar onze slaapkamer. Ik legde haar in bed en deed de deken over haar heen. Daarna liep ik naar mijn badkamer waar ik mijn tanden poetste. Ik herinnerde me dat ik mijn auto voor het huis had geparkeerd en nam mijn telefoon.

Rashid, parkeer de auto in de garage. De sleutels zitten op de salontafel

Ik drukte op "verzenden" en legde de telefoon in de lader. Ik liep terug naar het bed en ging er in liggen. Direct schoof Amal naar me toe. Ik lachte en deed mijn grote armen om haar heen. Ze toverde een glimlach en legde haar hoofd op mijn borstkas. Ik plande een kus op haar wang en sloot ook mijn ogen, en viel niet lang daarna met Amal in mijn armen in slaap. ...

PP AMAL

Goedkeurend keek ik naar mezelf in de spiegel, terwijl ik mijn nudekleurige lippenstift op zijn plaats legde. Ik ging met mijn handen door de krullen die ik had gemaakt en stapte in mijn witte Louboutin hakken in. Ik zag er onfleek uit, al zeg ik het zelf. Ik had een prachtige zalmkleurige jurk aan, die tot aan mijn knieën kwam. Het had een opening aan de zijkant en een open rug. Het liet mijn rondingen perfect uitkomen. Ik nam nog mijn witte Michael Kors schoudertasje en ging bij het raam staan en keek naar onze grote tuin, waar fonteinen water in de lucht spuwden.

De tijd was zeer snel voorbij gegaan. We hadden een prachtige huwelijksreis gehad, die ik nooit meer zal vergeten. We kwamen terug en ik werd verast door een reuze villa waar heel de wereld in kon wonen. Het had een fetnisszaal, sauna, jacuzzi, 2 grote zwembaden en heel veel fonteintjes. Het huis was super mooi ingericht. Voor mij hoefde het allemaal niet, maar jullie kennen weer meneer Safuane. Het huis was ook beveiligd met lijfwachten omdat we ooit in aanmerking kwamen met drugsdealers. Safuane vreesde er voor dat ze ons iets aan gingen doen, en dus schakelde hij deze mannen in die 24/24, 7/7 bewaakten.

Met de erfenis van Ilyas (Allah Irhemoe) heb ik een vereniging opgestart voor kinderen. Kinderen die geen thuis meer hebben wegens overlijden van hun ouders, kinderen die helemaal geen familie hebben of kinderen die op straat worden gegooid. Mijn doel was deze kinderen in sha Allah, liefde te geven die ze niet hebben gehad, een goede opvoeding te geven, en onderdak te geven. Vandaag zijn de leerkrachten aangekomen, omdat er ook een school is ingebouwd. Ik heb een psycholoog geregeld en voor de rest nog vrouwen die de kinderen met liefde zullen behandelen en ze verzorgen. Ik zelf ben de oprichtster en directrice van deze vereniging en zal er vrijwillig werken. Mijn salaris zal in sha Allah naar verenigingen in Afrika gaan, ook voor de kinderen. Voor hun eten, bedden, schoolbanken, etc. . Alhamdulilah, met Safuane kom ik niks te kort dus wat moet ik met de salaris? Er zijn mensen die het meer nodig hebben dan ik.

Ismael en Soukayna waren 4 maanden na mijn bruiloft ook getrouwd. Alhamdulilah het gaat heel goed met ze. Moge Allah hun een gelukkig huwelijk zegenen. Hind was ook verloofd met de man van uit de Mac Donalds. Herinneren jullie, jullie nog wie? En met mij en Safuane gaat het ook Alhamdulilah prima.

Ik werd uit mijn gedachten gehaald toen de deur open ging en Safuane onfleek bij de deur verscheen. Hij keek me verwonderd aan. 'Amal, je ziet er prachtig uit.' zei hij en liep naar me toe. Tozzz en hij dan? Hij had een witte chemise aan, dat strak bij hem zat, waardoor je zijn sixpack en spierballen goed kon zien. En hij deed zijn vest over zijn schouder wat echt sexy was. Ik fronste toen ik zijn zalmkleurige das zag die hij aan had. 'We matchen.' zei ik lachend. 'Klopt.' zei hij met twinkelende ogen en liep naar me toe. Hij nam mijn hand vast en liet me een rondje draaien. 'Amal, je bent oogverblindend mooi.' zei hij en deed een krul uit mijn gezicht. Ik voelde weer de warmte stijgen naar mijn gezicht en glimlachte. 'Dankje, jij ook.' zei ik. 'Maar jou schoonheid overtreft alles.' zei hij en plande een kus op mijn voorhoofd. Hij nam mijn schouder tasje en hielp me de kamer uit. We liepen het huis uit en liepen door de lange tuin tot bij de grote poorten.

Safuane scande zijn vingerafdruk en de poorten gingen open. Een lijfwacht stapte de Mercedes AMG uit -die hij klaarlegde- en opende voor mij de deur. Ik stapte in en Safuane stapte in, in de bestuurderskant. Hij legde zijn grote warme hand op mijn been en knipoogde. Ik bloosde en keek naar mijn witte nagels. Safuane vestigde zijn blik weer op de weg en begon te rijden naar het feest. Daar aangekomen, stopte Safuane bij een grote prachtige hotel. Hij stapte de auto uit en hielp me ook uitstappen. Een van de bewakers stapte de auto in om die te gaan parkeren.
Safuane keek me glimlachend aan en plande een kus op mijn hand. 'Gaan we?' vroeg hij liefjes. Ik knikte. Hij verstrengelde zijn arm in de mijne, en liepen samen op de rode loper het hotel in. ...
Op weg naar het galafeest...

Vergeet niet te stemmen😘💋

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now