Hoofdstuk 53

5.5K 328 74
                                    

Wat vooraf ging: 

'Ze is daar!' fluisterde Amira. Direct stond ik recht, en maakte me plat met de muur. Ik kan niet wachten, tot ik haar kaal ga maken! We wachtten allemaal, tot ze langs ons passeerde. Ik rende als eerst op haar af, en greep haar ruw vast. Eindelijk bitches!...
________________________________________

PP AMAL

Met een brok in mijn keel, keek ik naar ... die bitch, waarvan ik de naam nog steeds niet ken. Ze greep me ruw van mijn keel, waardoor ik geen adem binnenkreeg. 'La-at m-e l-o-s' zei ik buiten adem. Maar in de plaats van me los te laten versterkte ze haar greep. Daarna gaf ze me een stevige mep. Ik keek haar woedend en  buitenadem aan. 'MIJ MEPPEN?' riep ik boos. Ze liep weer op mij af, maar ik duwde haar aan de kant. 'Wacht...wacht... wacht... Wil je vechten?' zei ik terwijl ik mijn tas op de grond legde, en mijn jas uitdeed. Ik deed ook mijn waardevolle armband van Safuane uit en deed die in mijn jas.

Ik bewoog met mijn schouders en keek haar woedend aan. 'Kom dan 1 tegen 1!' riep ik. Het leek alsof ze bang was, maar toch sprong ze op me. Ik nam haar stevig van haar keel, en duwde haar op de grond. 'Ik heb al je gezicht bewerkt, en die ziet er beter uit dan eerst, maar een 2 de beurt kan geen kwaad!' riep ik terwijl ik haar begon te vuisten. 'Aah laat me los!' schreeuwde ze kreunend door mijn vuisten heen. Maar ik werd maar gewelddadiger. Opeens voelde ik iemand me van achter duwen, waardoor ik achterover viel. Die bitch sprong op me, en wou me een vuist geven, maar snel hield ik haar hand tegen, met een super rare voetenbeweging, kon ik haar omdraaien. Ik spuugde op haar gezicht, en ging van haar af.

Huilend keek ze me aan. Ik keek haar woedend aan, terwijl ik mijn jas terug aandeed. Een van haar meiden kwam op me af. 'Girl, ik wil geen ebola, dus kom niet in mijn buurt, maar ga je 'baasje' helpen.' zei ik, terwijl ik mijn tas van de grond hief. Die meid keek me vies aan. 'Kijk maar zo, ik ga zo dadelijk je oogbollen er uit halen!' zei ik, terwijl ik in mijn hoofd moest lachen. Een paar meisjes verschenen uit een hoek, en gingen die bitch helpen. 'Gaat het, Sara?' vroeg 1 van hun. Ahaa, dus ze heet Sara!

Ik hief mijn fiets van de grond, en keek nog 1 x om. 'Wollah, wacht maar, je gaat nog zien! JE GAAT SPIJT KRIJGEN!!' riep ze huilend en kreunend van de pijn. 'Doe maar wat je lekker kan, je maakt me niet bang! En spijt heb ik zeker niet!' riep ik, en sprong op mijn fiets. Lachend fietste ik naar huis, wollah die Sara heeft niet eens 1 x op me kunnen slaan! Ik kwam eindelijk thuis, en deed mijn fiets in de garage. Daarna liep ik naar de deur, en haalde mijn sleutels uit mijn tas. Ik opende de deur en liep naar binnen. Ik wou de trap oplopen maar word onderbroken door papa. 'Waar bleef je?' vroeg hij me ruw. 'Ik moest een paar toetsen inhalen.' antwoordde ik. 'En is het moeilijk om iemand te waarschuwen?' riep hij boos. 'Ik heb Ismael een bericht gestuurd.' zei ik. Na mijn zin verdween hij in de woonkamer.

Zuchtend liep ik de trap op naar mijn kamer. Ik gooide mijn schoenen in een hoek, en mijn tas in een andere hoek. Snel veranderde ik mijn kleren, naar een comfortabele pyjama, en deed mijn haar in een slordige dot. Ik nam mijn gsm uit mijn tas, en liep de trap af, naar de woonkamer. Ik was van plan tv te kijken, maar papa was al naar de tv aan het kijken. Ik haalde mijn laptop uit zijn hoes, en nam mijn oortjes er ook bij. Ik plofte in de zetel, en opende mijn laptop. Ik klikte op Google Chrome, en ging op mijn Facebook. Ik scrolde door facebook, en dacht aan 'Sara' die bitch! Ik ga haar eens opzoeken, en kijken wat ze deelt. Ik typte Sara in de zoekbalk, maar ik zag vele Sara's. Ik scrolde door de Sara'profielen, tot ik eindelijk die bitch haar lelijke profielfoto zag. 'Ahaa ze heet dus Sara ******' fluisterde ik zacht.

Direct stond papa recht op en keek me doorzoekend aan. 'Wie bedoel je met ******?' vroeg hij me ruw. 'D-dat is e-een m-meisje op school.' antwoordde ik. 'Je gaat haar beter met rust laten!' vervolgde hij. 'W-waarom?' vroeg ik nieuwsgierig. 'Haar vader is een grote drugsdealer, en zij zelf is in alles in staat om te doen. Wollah als je problemen zoekt!' zei hij me waarschuwend. Ik knikte snel, en keek naar mijn scherm. Haar vader is dus een drugsdealer, dus ze is zoals papa zei in staat om alles te doen. Nu begon ik me echt zorgen te maken, want ze zei me nog 'Wollah, wacht maar, je gaat nog zien! Ge gaat spijt krijgen!' Ze is in alles staat om te doen, maar ... de liefde tussen mij en Safuane, is te groot, om te breken , ... hoop ik.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now