Hoofdstuk 93

4.5K 320 149
                                    


Wat vooraf ging:

Hij opende zijn mond om iets te zeggen maar de deur werd ruw geopend en Saleh verscheen weer. 'Vandaag gaan jullie dood!' zei hij met een brede grijns. 'O ja, niet nadat ik van je genoten heb, Amal!' zei hij nog...

_________________________________________

PP AMAL

'W-wat?' vroeg ik trillend en keek hem met grote ogen aan. 'Hoe je me hebt gehoord.' zei hij zuchtend en met een brede grijns. Ilyas hield mijn hand stevig vast en keek pijnlijk naar Saleh. 'Vermoord mij, haar niet.' bracht hij moeilijk uit. 'Jullie alle 2 gaan vandaag de graf in, alleen wil ik nog even van je genieten.' zei hij en keek me agressief aan. Ik keek hem wazig aan en zonder dat ik het door had liet ik een traan vallen. 'N-niet huilen.' bracht Ilyas moeilijk uit en veegde met zijn slappe duim mijn tranen weg. Ik hield huilend zijn hand vast en keek hem gebroken aan. 'Neem haar mee.' beviel Saleh tegen een man. Hij liep naar binnen en trok me recht op. 'Alsjeblieft nee!' zei ik huilend. Ik probeerde me van hem af te duwen, maar hij trok me ruw van mijn arm naar de deur toe. 'NEE ALSJEBLIEFT!' schreeuwde ik huilend. 'AMAAAL!' riep Ilyas huilend.

Ik keek huilend naar Ilyas, die probeerde recht op te staan, maar pijnlijk neerviel. 'AMAAL!' riep hij machteloos en probeerde weer recht op te staan. Saleh gooide snel de deur dicht en keek me dan met een brede grijns aan. Hij liep op me af en tilde me van onder mijn billen en nek. 'LAAT MIJ LOS!' schreeuwde ik huilend en sloeg met mijn voeten heen en weer. De man hield mijn voeten vast en Saleh duwde met zijn been een gigantische kamer open. Ik probeerde me panikerend los te maken maar ze waren me te sterk. 'Ga jij maar.' beviel Saleh tegen de man. Hij knikte en liet mijn voeten los. Hij liep weg en sloot achter zich de deur. Ik probeerde me los te maken van hem, maar hij duwde me snel op het bed. 'Nee alsjeblieft!' riep ik huilend en probeerde van het bed te gaan. 'KOM TERUG!' riep hij boos en gooide me terug op bed.

'Neehee!' riep ik huilend terwijl Saleh op me ging liggen. Hij hield ruw mijn polsen vast en keek me toen diep in de ogen aan. 'Geniet maar, het is je laatste keer!' zei hij grijnzend en begroef zijn gezicht in mijn nek. 'LAAT MIJ!' krijste ik huilend en probeerde hem van me af te duwen. Maar zo'n grote en gespierde man als hij, kan je niet makkelijk van je af duwen. 'Mmmm.' smakte hij terwijl hij me overal aanraakte. Opeens trok hij in een ruk mijn t-shirt uit. Ik stopte met ademen en keek hem angstig aan.

Hij begon me weer te betasten en duwde zijn lippen in de mijne. 'MMMMM!' miemde ik en probeerde me huilend van hem af te duwen. Maar hij was me te slim, en duwde mijn benen tussen die van hem, zodat ik mijn voeten niet meer kon bewegen. 'MMMM!' huilde ik, en alweer miljoenen tranen die over mijn wang rolden. Ya Allaah, wanneer gaat al deze pijn stoppen?! Hij opende mijn pyjamabroek open en niet veel later gleed die van mijn benen af. 'Mm, je bent lekker!' kreunde hij en kneep in mijn bil. Ik ging tekeer, en begon alle kanten op te bewegen. 'Dwing me niet, verdoving met je te gebruiken!' fluisterde hij geïrriteerd in mijn nek. Ik schudde huilend mijn hoofd en probeerde hem van me af te duwen.

Hij hield weer mijn handen vast en gleed met zijn hand naar mijn bhslotjes. Nee ya Allah! Nee! Handig opende hij de bhslotjes en niet veel later lag ik daar naakt onder hem. Hij werd "zenuwachtiger" en trok zijn broek af. Ook zijn boxer vloog door de kamer heen. Ik huilde luider en duwde zijn bek van mijn mond. 'NEE ALSJEBLIEFT!' riep ik huilend en buiten adem. 'Shhttt, geniet nog even voor je dood!' kreunde hij schor en kneep op mijn bil. Niet veel later voelde ik hem in me inkomen. 'MMMMMMMM!' schreeuwde ik huilend en sloot mijn ogen. Ik kon niet wachten tot ik zou vermoord worden. Want wie zou zo'n kut leventje als die van mij willen? NIEMAND! En ik wens dit ook niemand!

Ik voelde me zo goedkoop, zo'n erge gevoel dat ik had, dat niet te beschrijven was. Ik wenste de dood, ik wou dat Allah mijn ziel van me af nam! Ik wilde naar mama toe! Ik was fysiek en mentaal kapot! Waarvoor dien ik?! Om andermans verlangens te vervullen? Ik heb geen nut! Niemand zou me willen! Een meid dat iedereen al gen*ukt had?! Ik heb heel veel meegemaakt, dood van een geliefde, mishandeling, liefde, uithuwelijking, verkrachting en zelfs groepsverkrachting. Wat moest ik nog doorstaan? Staat er nog iets op mijn lot-lijstje? Ya Allah, neem gewoon mijn ziel met je mee, en verlos me van deze dunya! NEEM MIJ MEE! Ik wilde niet meer leven! Ik miste de tijden toen mama er nog was.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now